Cinsiyeti erkek olan samimi arkadaşım, kankam vb demek istemiş.
Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
eee çocuğun flörtü konu sahibesi hanım kızımıza mal mı demiş?
ciğer kimin ciğeriymiş peki
Ne oluyor burada?ciğer kim mal kim erkek arkadaşının flörtü kim?
sen kimsin?
Heaaaaa şimdi birdaha okuyacam konuyuCinsiyeti erkek olan samimi arkadaşım, kankam vb demek istemiş.
Dert mi bu cidden?
CıxHeaaaaa şimdi birdaha okuyacam konuyu
Ay liselide olsa böyle dert mi olur. Mal demiş zoruna gitmiş sadece bana mal der diyo. Yada ben öyle anladım. Ne bileyim gerçek dertleri görünce bunlara gülüp geçerler sanırımOlay lisede geçiyor; o yaş grubu için dert tabii.
Ne yani ben babamla kardeşmiyim?Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der
Sanırım sadece flörte mal demiş. Flörtten başka kimseye mal demiyor diye veryansın etmiş flörtçü kız.Ay liselide olsa böyle dert mi olur. Mal demiş zoruna gitmiş sadece bana mal der diyo. Yada ben öyle anladım. Ne bileyim gerçek dertleri görünce bunlara gülüp geçerler sanırım
Tam sevinmiştimamme hizmeti niteliğinde özet geçeyim dedim ama çok üşendim o yüzden yorumuma geçeyim..
Ay liselide olsa böyle dert mi olur. Mal demiş zoruna gitmiş sadece bana mal der diyo. Yada ben öyle anladım. Ne bileyim gerçek dertleri görünce bunlara gülüp geçerler sanırım
Erkek arkadaşim dalak dedi ben mal dedim baskasina o mal diye savundum diger kiz ciğer böbrek girdi olaya hep sicaktık birden soguduk. Yemin ederim bisey anlamadim ilk defaErkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?