Ya bu olay yaşanırken bir şey içiyordunuz ya da olayı yazarken. Afiyet olsun bu arada. Çok içmeyinErkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
Çok komik ya ciddenSanırım sadece flörte mal demiş. Flörtten başka kimseye mal demiyor diye veryansın etmiş flörtçü kız.
Olabilir tabi ben çok küçük yaşta olanlarin burayı kullanacağını düşünemedim.Konu sahibi 15-16 yaşında da olabilir. Karşı cinsle arkadaşlıkla, beğeni duyma arasında kaldığı dönemleri yaşıyor olabilir.
Demet Akalın senmisinErkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi
O ciğer sökülür " yavaş ciğerimi söktün " tadında, benden söylemesi...Çocuk: konu sahibini, kız arkadaşına tanıştırmış.
Çocuk konu sahibine bazenleri, -leri, -leri"ciğerim" dermiş. Kızın yanında da demiş; kız da çocuğa kızmış.
Konu sahibi de ciğerci kedisi gibi seyrediyormuş şimdilik gelişmeleri.
Allah aşkına ne dion bacim?Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
15 yaşında saçma konularla uğraşacağına derslerine çalış ve kitap oku.Ben 15 yaşındayim ama yaşadımiz şeyler aynı omuzlarım doğuştan çok geniş bacaklarım da kas sorunu yüzünden incecik bende elbise veya etek gitmiyorum hiç kotları da kendime Yakıştirmiyodum ama İspanyol paça pantolonlar ince bacalalara güzel durdunu fark etim artik ona göre alıyorum İspanyol paça deneyebilirsiniz bence
böyle yazdığın gibi konuştuysan hata sende olabilir yada olmayabilir, bilemem.Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin Felan diyo başka bir erkek arkadaşına onu savundum diye savunma felan diyo iki gün iyiydi şimdi soğuk soğuk konuşuyor sizce hata bende mi
Yemin ediyorum oskarlıksınÖğrencilerimden alışkınım ondan hemen anladım galiba.Erkek arkadaşı buna ciğerim demiş, onun kız arkadaşı da alınmış konu sahibi erkek arkadaşını başka erkek arkadaşına savunmuş kız da savunma demiş soğuk yapmış.
Sağol bebişimYemin ediyorum oskarlıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?