Erkek arkadaşım flörtuyle tanıştırdı o bana ciğerim der bazenleri onun yanında da dedi kiyemtini kopardı kız şakasina mal dedi sadece bana mal dersin

Ya bu olay yaşanırken bir şey içiyordunuz ya da olayı yazarken. Afiyet olsun bu arada. Çok içmeyin

Başlıkta konu yazmak nedir
Bu cümlelerin hali nedir
Sorun nedir

Demet Akalın senmisin

O ciğer sökülür " yavaş ciğerimi söktün " tadında, benden söylemesi...

Allah aşkına ne dion bacim?

Elifi sıradan bir erkek arkadaşı kendi kız arkadaşıyla tanıştırmış
Sıradan erkek arkadaş elife bazen ciğerim, mal dermiş
Sohbet sırasında bu sıradan erkek arkadaş elife yine ciğerim, mal gibi hitaplarda bulunmuş
Sıradan erkek arkadaşın kız arkadaşı ciğerim, mal sadece bana diyebilersin başka kızlara söyleyebilmezsin diye kızmış

Haklı yani kim olsa kıskanır

15 yaşında saçma konularla uğraşacağına derslerine çalış ve kitap oku.

böyle yazdığın gibi konuştuysan hata sende olabilir yada olmayabilir, bilemem.

Noktalama işaretlerinin bulunmasından önce yaşanmış bir olay sanırım. "Bazenleri" demesinden de hanım kızımızın kitap okumadığı anlaşılıyor.

Çok umut bağlanan z kuşağı için çok üzgünüm.

Yemin ediyorum oskarlıksın

Bugün bende bir tuhaflik var galiba.
Cidden yazdıklarınızı anlamiyorum.
Karşıdaki vatantas, oteki kiza mal dedi ancak size demedigi için mi gönül koydunuz.
Ben diyeyim o halde.
Mal..

Konu sahibi 15 yaşında annesini kaybetmiş bir cocuk , elbette bu anlatımın bahanesi olamaz sadece yazmak istedim
Evladım, ne demek istediğini anlayamadık ama lütfen üzülme, arkadaş edinmeye çalışıyorsun, insanlarla iletişim kuramiyorsun , babandan rica et sana biraz destek aldirsin , okulunun rehber hocası da olabilir , eğer o okuldan aldıysa baban seni kadin bir ergen psikoloğu ile görüştursun haftada bir
İnan bana çok iyi gelecek destek almak , sana akıl verecek bir kadın olması hayatında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…