Erkek arkadasim gercekten ne yaptigini bilmiyor bu yasimda antidepresana basladim

ayrilalim dedim zaten bu hayat sana gore degil git eski hayatina nefes al dedim onu da kabul etmedi

İlişki iki tarafın onayıyla başlar bir tarafın artık istemiyorum demesiyle biter bitmesi için karşı taraftan icazet almana gerek yok, kabul etmedi diye bişey yok yani, ben bitiriyorum nokta.ama senin de bitiresin yok o zaman renk o zaman dans

bi gun icinde 59 defa mi aradin
yorum yapayim diyorum bi gulme geliyor

bence başkası var.. ve seni yedekte tutuyor yedek olarak kaybetmemek için de bitti yazmıyor

Benim kız kardeşim de aşırı üstüne düştüğü sevgilisinden geçen hafta ayrıldı ayrılmak zorunda kaldı ...... milyonkere arayıp neyin var diye sordu sevgilisine ayrılalım dedi ama çocuk ne ayrıldı ne cevap verdi , ne aradı ne sordu , en son çocuğa ulaşamadı kardeşim ve ayrılmak zorunda kaldı , sanırım bu tipler ayrılalım kelimesini kullanamıyor , ama güzel kullandırtıyorlar

antidepresan mı?
20 yaşında?
hem de bir erkek yüzünden?
aklını peynir ekmekle mi yedin?
canının kıymeti yok mu?
az akıllı ol.
kimse senden kıymetli olmaz.

ayrilalim dedim zaten bu hayat sana gore degil git eski hayatina nefes al dedim onu da kabul etmedi

senin yaptıklarınla benim içim şişti sallamıosa sallama sen de nie üst üste arayıp arayıp iyice kendine gıcık ettirmeye çalışıyorsun ki?
bi de bunu kafaya takıp antidepresana başlamak da .üyük hata vücuduna zarar yazık..

bu kadar arama. bunalan her cift neden ayrılsın?? bunaltmadan sevgilik yurutebilirsiniz!!!

yedektesin.
59 kere aradığında, bitirdiği için teli açmamış.
illa ayrıldık demesini bekleme.

hayatinda baska biri daha var.
sen ilksin buyuzden seni kaybetmekten korkuyo oyuzden ayrilamiyo ama maymun gozunu acmis bence sende aç ve terket sevgili icin antidepresan kullanmak ne alaka anlamiyorum ki su erkekler yuzunden hayatinizi niye bukadar mahvediyosunuz ne gerek var yani ye iç keyfine hayatina bak aradim acmadi yazmadi ne yapti ne yaparsa yapsin allah askina senin onun ne yaptigini merak ettigin kadar o seni farketmiyo farkindamisin bilmiyorum ?
hadi diyelimki cani gercekten skkin telefonunu acmamak mesaj atmamak yerine sana bana 2 3 gun musade edermisin problemlerim var diyebilir ben bunu defalarca yaptim kimsede alinmadi cok sacma bir iliskin var ya

yüz yüze konuşun.belki bir derdi var ve siz üstüne gittiğiniz için soğuktur.

Çok üstüne gitmişsin, erkekler böyle muamele görünce şımarırlar hemen.
Kendi haline bırak ne derdi varsa dökülür birkaç güne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…