erkek arkadaşım geri döner mi?

aysegul1262000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
90
5
48
24
merhaba ben 15 yaşındayım sevgilimde 15 yaşında aynı okuldayız 2 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve sevgisi bittiği için benden ayrıldı ve ben onu çok seviyoum hep gülmeye çalışıyorum ama aslında çok üzgünüm artık sadece gözlerimiz konuşuyo birbirimize bakıyoruz ve sonra çeviriyoruz geçen gün bir erkek arkadaşımın omzuna kolumu attım ve gülüyodum o sırada bizi gördü ve bana uzun uzun baktı geçen günde kantinde arkamda sıradaydı ve biz kız arkadaşımla konuşurken arkadaşım dediki hep bu tarafa bakıyor dönmesini çok istiyorum sizce geri döner mi ve dönmesi için ne yapabilirm

canım ilk önce yaşının en güzel dönemlerindesin gül eğlen :) ve de seviyosa zaten gelir konuşur :)

konuyu yanlış yere açmışsın.

Daha yaş 15 daha erken herşey için daha kimler karşına cıkıcak bunları düşüneceğine derslerine çalıs .

Çok kucuksun be ya. Çocuk da öyle. Birak döner mi dönmez mi olayını, doyasıya gezip toz eğlen, kendine vakit ayır kendini sev boşver döner mi dönmez mi. Çocuk belki döner ama bu zamanlar geri dönmez

senin annen olsam BAK MINNOS KIZIM BIR KIZ ASLA BIR ERKEGIN PESINDEN KOSMAZ BUNU KENDINE ŞİAR EDIN derdim. O da anne şiar ne demek derdi heralde. Ilke demek.

Bir kiz bir erkegin pesinden kosmaz, pesinden kosan erkege sans verir. Daha hayatin basindasin bunu boyle bil boyle uygula yoksa yillarca bdvde topic acarsin

Canm bunların geçici olduğu bi yaştasin üzülme klişe gelecek ama karsina neler cikicak buradaki herkese olmuştur emin ol sen derslerine odaklan senin yasinda kardeşim var sinirlendirmeyin benii

üzülme,boş ver,geçer gider,daha yolun başındasın,daha neler neler görcen vb tarzı yaklaşımlar.siz hiç 15 yaşında olmadınızmı?ben geçen yıl kız kardeşimin arkadaşıyla konuşurken bana abla sen benim yaşadıklarımı bir sen yaşasan diye cevap verdi biraz karıştırsam daha neler çıkcak.

küçük kız eğlenmene bak hayatta üzüleceğin öyle şeyler olacakki keşke tek sorunum erkek arkadaşımın bana dönmesi olsun diceksin gül eğlen gez toz kimler çıkar daha karşına okulun tadını çıkar o arkadaşlarını birdaha bulamayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…