- 3 Ekim 2014
- 90
- 5
- 48
- 24
- Konu Sahibi aysegul1262000
-
merhaba ben 15 yaşındayım sevgilimde 15 yaşında aynı okuldayız 2 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve sevgisi bittiği için benden ayrıldı ve ben onu çok seviyoum hep gülmeye çalışıyorum ama aslında çok üzgünüm artık sadece gözlerimiz konuşuyo birbirimize bakıyoruz ve sonra çeviriyoruz geçen gün bir erkek arkadaşımın omzuna kolumu attım ve gülüyodum o sırada bizi gördü ve bana uzun uzun baktı geçen günde kantinde arkamda sıradaydı ve biz kız arkadaşımla konuşurken arkadaşım dediki hep bu tarafa bakıyor dönmesini çok istiyorum sizce geri döner mi ve dönmesi için ne yapabilirm
gülüyorum ama kimse yalan olduğunu anlamaz[/Qsizin yaşınızda bu olaylar normal biraz geçsin başkasına kayar gönlün bence :) şimdi bekle gelirse gelir :)
konuyu yanlış yere açmışsın.merhaba ben 15 yaşındayım sevgilimde 15 yaşında aynı okuldayız 2 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve sevgisi bittiği için benden ayrıldı ve ben onu çok seviyoum hep gülmeye çalışıyorum ama aslında çok üzgünüm artık sadece gözlerimiz konuşuyo birbirimize bakıyoruz ve sonra çeviriyoruz geçen gün bir erkek arkadaşımın omzuna kolumu attım ve gülüyodum o sırada bizi gördü ve bana uzun uzun baktı geçen günde kantinde arkamda sıradaydı ve biz kız arkadaşımla konuşurken arkadaşım dediki hep bu tarafa bakıyor dönmesini çok istiyorum sizce geri döner mi ve dönmesi için ne yapabilirm
evet farkındayım. ama burada cevap veren çok olmazben yeni üyeyim üzgünüm
bir derdim var da yazarlar.. taşıyamıyorum konunu. buranın modu değilim çünkünereden cevap ayzarlar öğretebilirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?