Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Acelyaab

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
95
0
16
Edirne
Aslında muhabbet çok uzun ama sizi sıkmak istemiyorum.Kısaca anlatıyım hemen.

Erkek arkadaşımla durakta otobüs bekliyorduk.Önümüzden çok hoş ferrari tarzı bi araba geçti,ikimizde baktık.Sonra döndü bana ve dedi ki ''Bende Allah'a dua edicem bi gün ferrarim olsun diye ama ferrarim olursa yanımda birde güzel ve sexy bi kız olması lazım oda bizde yok'' Sonrada güldü.
Belkide şakasına dedi ama ben gerçekten çok kırıldım.Bayram olduğu için çok süslenmiştim halbuki kendimi çok iyi hissediyordum ama erkek arkadaşım öyle deyince kendimi çok hissetmeye başladım ve bunu onada söyledim.Bütün gece özürler diledi,onu kastetmediğini,şaka yaptığını falan söyledi.Ama gerçekten çok kırıldım.
Artık yanına gitmek bile içimden gelmiyor.

Bide benim boyum 162 onun boyu 188.Daha öncede bana boyumla ilgili ''sen hep bu boyda mı kalacaksın acaba'' gibi şeyler söyledi.Çok kırıldım.

Ne yapmalıyım sizce? Oturup onunla bu konuyu konuşmalımıyım ?

ne yapmalıyım demişsin
bilmem odun yontmaktan anlar mısın?
anlamıyorsan zor. hem yontmak kolunu yorar haberin olsun.

keşke Allaha ferrari için dua etmezden önce biraz daha insaniyetlikli olabilmek için dua etseymiş. gerçekten ferrariden çok buna ihtiyacı var

eminim erkek arkadaşın senin yanında sönük kalıyodur kompleksini böyle bastırmaya çalışmıştır
hep zaten senden kötüsü seni beğenmez
profildeki resim sana aitse bence gayet hoşsun halt yemiş o

bence ayıp etmiş erkek arkadaşın..ama belki huyu böyledir..yani şakacı patavatsız düşüncesiz de olabilir..onu en iyi sen tanırsın..eğer daha önceden de böyle şeyler söyledi ise patavatsız bir insandır..

bazı insanlar düşüncesiz oluyor.laf nereye gider nerden çıkar bilmez..senin arkadaşında onlardan sanırım.. ama bunu başkalarının ynaındada yapparsa o zaman ciddi bir sorun olur bence..

erkek arkadaşın kendni beğenmiş falanmı :)
sen hep bu boydamı kalıcaksın nedir ya
kendine göre bir kız bulsaymış madem
hiç moralini bozma ya , üzüldüm sevgilinin yaptığı öküzlüğe

keşke Allaha ferrari için dua etmezden önce biraz daha insaniyetlikli olabilmek için dua etseymiş. gerçekten ferrariden çok buna ihtiyacı var

Aynen öyle yani,ama ne yapsam ben şimdi bilemedim.Karşısına geçip aynen bu cümleyi söylemek istiyorum cidden.

Profildeki resim ben değilim,ama çokta çirkin değilim normalde de,etrafımda beğenirler beni.Banada bazen öyle geliyor,mesela makyaj yaptığımda herkes beni beğendiğinde falan çok kızıyor.

Ne kadar zamandır berabersiniz? uzun ilişkisiyle belki onun rahatlığıya yapmıştır bir ayıp, şaka olmuştur kaka.
tabi her şekilde oldukça itici ve saygısızca olmuş ama..

Düzeltemez miyim bu patavatsızlığı ?

Ne kadar zamandır berabersiniz? uzun ilişkisiyle belki onun rahatlığıya yapmıştır bir ayıp, şaka olmuştur kaka.
tabi her şekilde oldukça itici ve saygısızca olmuş ama..

1 buçuk senedir beraberiz,normalde de çok samimiyizdir.Acaba çok samimiyet kaynaklanan bi sorun mu bu :S ne yapıcağımı şaşırdım.

1 buçuk senedir beraberiz,normalde de çok samimiyizdir.Acaba çok samimiyet kaynaklanan bi sorun mu bu :S ne yapıcağımı şaşırdım.

Bence sen ne kadar alındıgını ve kırıldığını ona belli et. bu tarz konuşmaları ona yakıştırmadığını söyle..

Bir kadına nasıl davranılacağını, neyin söylenip neyin söylenmeyeceğini, ne derece şaka yapılabileceğini bilmesi lazım bence artık, kısa bi ilişkide değil. Patavatsızlık bahane olamaz..

hayatım sen niye kendini üzüyorsun ki
böyle durumlarda pratik ve kendine güvenli olmak için geliştirin kendinizi
niye üzülüyorsun?
sana böyle mi dedi
sen de " o zaman geldiğinde senin için mi otururur direksiyonun sağına yoksa araban için mi orası meçhul bak " dersin gülümsersin
biraz hızlı olalım kızlar

sırf arabanın modeline bakıyorsun diye, resmen hakaret etmiş sana.

ayrıca samimiyetten kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum ''boyuma laf edıyor'' diyen sensin
hem insan 1,5 yıllık ilişkisinde ki ''şaka'' yı anlamaz mı?
şaka yapmış olsaydı anlardın heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…