Şakası yapılacak konu var, yapılmayacak konu var. Kaldı ki ben de bu tip cümleleri şaka sınıfına sokmuyorum. İşte mesleğinde terfi edip eşinin ya da sevgilisinin maaşını aşağılayan, eli biraz para görünce gözü dışarıya kayan adamlar bu tipler arasında çıkıyor. Karşılarındaki insanı vasat olarak görüyorlar, ama kendilerini de öyle gördükleri için sorun olmuyor. Ne zaman ki kendilerine güvenlerini artıracak bir kazanımları oluyor, hayatlarındaki insanları beğenmez oluyorlar. Ve bunların hiçbiri şaka olmuyor.
Evet kusura bakmayın..
vhalla ne desem bilemedim....bnde bi ara çok aşıktım birine bi aralar ...o aralarda duygusal çöküntü içerisindeydim alınganlığım en üst safada oldğu günlerden birinde sana burun ameliyatı yapalım mı dedihafif kemerim var da... senmisin bunu diyen anında yol verdim....hiç gelemiyorum öle şeylere...kardeşim bn kendimi yaratmadım kiii beğenmeme hakın olsun...
msj tekrarını alıntı yaparak yorum yaptığın için , verdiğin cevabı üstteki yorumuma karşılık yaptığını düşünerek cevap verıyorum.
niye kusura bakayım ki? amaç, ne olup bittiğini anlayıp
ona göre yorumlamak
bence bunda abartılcak bişey yokki , şakasına soylediği belli sizi güzel hoş buluyo ki alınmayacagını düşünerek boyle şeyler soyluyo, siz boy muhabbettinden dolayı komplex yaparak ciddiye almışsınız, bir sürüde özür dilemiş yazık çocuga :) bence direk boyle muhabbetlerden hoşlanmadıgını soyle bi daha yapmaz problemde yaşamazsınız
Sen ferrariye sexy kızsız binemezken ben seni ferrariye değişmezdim ama meğer değerin el arabası bile etmiyormuş de bir süre tavır al görsün ferrariyi.
Teşekkür ederim.Olay erkek arkadaşım biraz patavatsız olması :))
benim de basıma gelmişti
ben zayıfım yani 48 50 falandır
ama cok yerim buna ragmen
sonra sevgılım bır gun 'bır de yedıgı işe yarasa' dedi arkadasımın yanında
sen misin bunu dıyen
o gun hicccccc konusmadım sinirlenince ketum oluyorum özür üstüne özür dıledi saka dıye.
üstüne agladı
oh iyi oldu artık yapmıyor oyle saka
ayrılıcam bıle dedım anladı o da sınırın neresi oldugunu
Bende mi yarın ayrılsammD
sen bu durumdan belli ki fazlasıyla rahatsız oluyorsun.
bence bu tarz şeylerden rahatsız olduğunu ona söylemen lazım.
hala anlamıyor ve ısrarla yapıyorsa
sende şunları söylersın ona
'' sen bana inatla yaparsan, bende senın sevmedığın şeyleri sana yaparım, işte o zaman ne hissettiğimi anlarsın'' diyebilirsin
Kendide söyler,seni kızdırmayı çok seviyorum diye,ama biraz fazla olmaya başladı.Yada belkide ben özel günlerimden dolayı fazla alınganlık yapıyorum.Bilmiyorum ama yinede alınganlık yapmama bile yer kalmıcak şekilde konuşmasını isterdim.
Aslında muhabbet çok uzun ama sizi sıkmak istemiyorum.Kısaca anlatıyım hemen.
Erkek arkadaşımla durakta otobüs bekliyorduk.Önümüzden çok hoş ferrari tarzı bi araba geçti,ikimizde baktık.Sonra döndü bana ve dedi ki ''Bende Allah'a dua edicem bi gün ferrarim olsun diye ama ferrarim olursa yanımda birde güzel ve sexy bi kız olması lazım oda bizde yok'' Sonrada güldü.
ayrılma guzelım gözü korksun sadece oyle imalar yap ya da sen bılırsın sımdı gercekten ayrılırsınız maazallah
bence fazla alinganlik yapma kendine guven,
gecen gun esimde bana oyle birseyler soyledi bayagi uzuldum kustum filan,
ama sonra abartigimi dusundum sonucta beni begenmese yanimda olmazdi
Valla çok kırıldım yani uzun zamandır bu kadar üzülmemiştim.Yada belkiler olaylar içimde toplandı toplandı,bu sonuncuyla patlama yaşadım..Yarın imanın babasını yapıcam onaa.
'' Bende bir otobüs durağında bekleyen kendime baktım,bir geçen ferrariye;
aslında benim o arabada olmam lazım oda bizde yok '' diye düşündüm hayatım deseydiniz
Tavır al al nereye kadar,bi şekilde çözüp bi daha yapmasını sağlamam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?