Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Bende bu tür şakaları oldum olası sevmem.Ama ne yazıkki bu tür şakalar yapan bi adamı seviyorum.

Evet kusura bakmayın..

msj tekrarını alıntı yaparak yorum yaptığın için , verdiğin cevabı üstteki yorumuma karşılık yaptığını düşünerek cevap verıyorum.

niye kusura bakayım ki? amaç, ne olup bittiğini anlayıp
ona göre yorumlamak

Son düzenleme:
bence bunda abartılcak bişey yokki , şakasına soylediği belli sizi güzel hoş buluyo ki alınmayacagını düşünerek boyle şeyler soyluyo, siz boy muhabbettinden dolayı komplex yaparak ciddiye almışsınız, bir sürüde özür dilemiş yazık çocuga :) bence direk boyle muhabbetlerden hoşlanmadıgını soyle bi daha yapmaz problemde yaşamazsınız

Bende gelemiyorum ama yolda vermek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım valla

Teşekkür ederim.Olay erkek arkadaşım biraz patavatsız olması :))

Uygun bi dille söylemek istiyorum ama bu seferde bana kompleksli misin falan derse olaylar iyice sarpa sarıcakk gerçekten biraz kompleksliyim sanırım

Sen ferrariye sexy kızsız binemezken ben seni ferrariye değişmezdim ama meğer değerin el arabası bile etmiyormuş de bir süre tavır al görsün ferrariyi.

benim de basıma gelmişti
ben zayıfım yani 48 50 falandır
ama cok yerim buna ragmen
sonra sevgılım bır gun 'bır de yedıgı işe yarasa' dedi arkadasımın yanında
sen misin bunu dıyen
o gun hicccccc konusmadım sinirlenince ketum oluyorum özür üstüne özür dıledi saka dıye.
üstüne agladı
oh iyi oldu artık yapmıyor oyle saka
ayrılıcam bıle dedım anladı o da sınırın neresi oldugunu

Teşekkür ederim.Olay erkek arkadaşım biraz patavatsız olması :))

sen bu durumdan belli ki fazlasıyla rahatsız oluyorsun.
bence bu tarz şeylerden rahatsız olduğunu ona söylemen lazım.

hala anlamıyor ve ısrarla yapıyorsa
sende şunları söylersın ona
'' sen bana inatla yaparsan, bende senın sevmedığın şeyleri sana yaparım, işte o zaman ne hissettiğimi anlarsın'' diyebilirsin

Bende mi yarın ayrılsamm D

Çok fazla rahatsız oldum hemde,aslında normalde de yapar böyle şakalar ama ne bileyim bu çok fazla oturdu içime.Benimde ona laf sokasım geldi ama bulamadımda bişey.Yarın konuşucam valla sınırımı belli edicem.

bence fazla alinganlik yapma kendine guven,
gecen gun esimde bana oyle birseyler soyledi bayagi uzuldum kustum filan,
ama sonra abartigimi dusundum sonucta beni begenmese yanimda olmazdi

'' Bende bir otobüs durağında bekleyen kendime baktım,bir geçen ferrariye;

aslında benim o arabada olmam lazım ama oda bizde yok '' diye düşündüm hayatım deseydiniz

Son düzenleme:
ayrılma guzelım gözü korksun sadece oyle imalar yap ya da sen bılırsın sımdı gercekten ayrılırsınız maazallah

Valla çok kırıldım yani uzun zamandır bu kadar üzülmemiştim.Yada belkiler olaylar içimde toplandı toplandı,bu sonuncuyla patlama yaşadım..Yarın imanın babasını yapıcam onaa.

bence fazla alinganlik yapma kendine guven,
gecen gun esimde bana oyle birseyler soyledi bayagi uzuldum kustum filan,
ama sonra abartigimi dusundum sonucta beni begenmese yanimda olmazdi

Tabikide olmazdı ama dilini de tutsun birazcık yani kırmasın kalbimii :)

Valla çok kırıldım yani uzun zamandır bu kadar üzülmemiştim.Yada belkiler olaylar içimde toplandı toplandı,bu sonuncuyla patlama yaşadım..Yarın imanın babasını yapıcam onaa.

bir daha boyle sakalar yapmaması ıcın imalar yap ama sınırı koru yani ayrılıga getırmeyın bence

'' Bende bir otobüs durağında bekleyen kendime baktım,bir geçen ferrariye;

aslında benim o arabada olmam lazım oda bizde yok '' diye düşündüm hayatım deseydiniz

Ah ah keşke bu laf geleydi aklıma,okurken bile içim rahatladı nedense.Üzülmem kırılmam bi yana,bende ona laf sokamadım ya içimde kaldı.

Tavır al al nereye kadar,bi şekilde çözüp bi daha yapmasını sağlamam lazımm

Benimde ferrarim olsa bende adonisli bir erkekle binerdim de bu şaka hoşuna gitmez seni anlar bir daha yapmaz.
Tavır alırsa bende tam bunu hissetmiştim şimdi beni anladın mı dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…