Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Ya beni çok seviyor aslında ama biraz patavatsızlık denir buna sanırım.Yani normalde mesela çok açıksözlüdür.Birde patavatsızlık çıktı başıma,kaldıramamaya başladım.

Bence kesinlikle patavatsızlık..
Ama bir daha olmayacağının garantisi yok..

Bu şekilde etkilenmeye devam edeceksen işin biraz zor bana sorarsan..

İnsan insana takılır, hele de uzun ilişkiler söz konusu olunca işin cılkı da çıkar belki ama Tanrı vergisi özellikleri yüzünden bir insana böyle laflar edilmez. Ben böyle düşünüyorum, o yüzden o laftan sonra söylemek ve sonrasında ortamdan uzaklaşmak için "o zaman git kendine güzel ve seksi bir kız bul, zaman kaybetme" cümlesinden başka bir cümle de bilmiyorum.

Yarın konuşucam kısmetse teşekkür ederim

Ya beni çok seviyor aslında ama biraz patavatsızlık denir buna sanırım.Yani normalde mesela çok açıksözlüdür.Birde patavatsızlık çıktı başıma,kaldıramamaya başladım.

açıksözlü olmak böyle bir şey değil, bende açık sözlüyüm.
şaka yapıldıysa eğer insan bir şekılde beli ederdi şaka olduğunu.

bence erkek arkadaşın senin yanında komplekse girip bi şekilde alt etmeye çalışmasın seniii..
ona en ii cvppp ben dünyanın engüzel kadınıyım..işine gelirse de..

Aynen bu cümleyi kurdum bende,olay tekrar şaka olarak döndü.Ama sonradan içime oturdu o laf benim hazmedemedim.

bence abartmaya gerek yok seni kizdirmak icin saka yapmis belliki,
sende ciddiye alip alinmissin,
bi kere ciddi olsa o kadar ozur dilemezdi,seninle beraberde olmazdi,
ben erkek arkadasinin sakaci biri oldugunu ve seni kizdirmayi sevdigini dusunuyorum,
aklina baska seyler gelmesin

Aynen bu cümleyi kurdum bende,olay tekrar şaka olarak döndü.Ama sonradan içime oturdu o laf benim hazmedemedim.

Şakası yapılacak konu var, yapılmayacak konu var. Kaldı ki ben de bu tip cümleleri şaka sınıfına sokmuyorum. İşte mesleğinde terfi edip eşinin ya da sevgilisinin maaşını aşağılayan, eli biraz para görünce gözü dışarıya kayan adamlar bu tipler arasında çıkıyor. Karşılarındaki insanı vasat olarak görüyorlar, ama kendilerini de öyle gördükleri için sorun olmuyor. Ne zaman ki kendilerine güvenlerini artıracak bir kazanımları oluyor, hayatlarındaki insanları beğenmez oluyorlar. Ve bunların hiçbiri şaka olmuyor.

vhalla ne desem bilemedim....bnde bi ara çok aşıktım birine bi aralar ...o aralarda duygusal çöküntü içerisindeydim alınganlığım en üst safada oldğu günlerden birinde sana burun ameliyatı yapalım mı dedi hafif kemerim var da... senmisin bunu diyen anında yol verdim....hiç gelemiyorum öle şeylere...kardeşim bn kendimi yaratmadım kiii beğenmeme hakın olsun...

Benımde kocam bu yontulmamıs odun sınıfından mutlaka bır kulp takar bana ama ben hazır cevap bır ınsan oldugumda apısıp kalır her seferınde mısal kılomla ılgılı saka eder aklınca aaa hayatım hemen gıt zayıfını al kapıyıda dısardan cekıver der gecerım..

Kendide söyler,seni kızdırmayı çok seviyorum diye,ama biraz fazla olmaya başladı.Yada belkide ben özel günlerimden dolayı fazla alınganlık yapıyorum.Bilmiyorum ama yinede alınganlık yapmama bile yer kalmıcak şekilde konuşmasını isterdim.

Sevgilin bi halt yemişte, sen neden ona kırıldığını belli ettin? Şimdi senin kendini ondan düşük gördüğünü falan sanıcak, yada güvenmediğini.
Böyle kırılmak yerine o an lafı yüzüne çarpmalıydın. Boyu uzun olmakla iş hallolsaydı o zaman herkes yakışıklı yada güzel sıfatını alırdı.
Hem güzellik yada yakışıklılık önemli değil. Önemli olan saygı ve sevgi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…