Ya beni çok seviyor aslında ama biraz patavatsızlık denir buna sanırım.Yani normalde mesela çok açıksözlüdür.Birde patavatsızlık çıktı başıma,kaldıramamaya başladım.
Bence sen ne kadar alındıgını ve kırıldığını ona belli et. bu tarz konuşmaları ona yakıştırmadığını söyle..
Bir kadına nasıl davranılacağını, neyin söylenip neyin söylenmeyeceğini, ne derece şaka yapılabileceğini bilmesi lazım bence artık, kısa bi ilişkide değil. Patavatsızlık bahane olamaz..
Ya beni çok seviyor aslında ama biraz patavatsızlık denir buna sanırım.Yani normalde mesela çok açıksözlüdür.Birde patavatsızlık çıktı başıma,kaldıramamaya başladım.
İnsan insana takılır, hele de uzun ilişkiler söz konusu olunca işin cılkı da çıkar belki ama Tanrı vergisi özellikleri yüzünden bir insana böyle laflar edilmez. Ben böyle düşünüyorum, o yüzden o laftan sonra söylemek ve sonrasında ortamdan uzaklaşmak için "o zaman git kendine güzel ve seksi bir kız bul, zaman kaybetme" cümlesinden başka bir cümle de bilmiyorum.
Bence kesinlikle patavatsızlık..
Ama bir daha olmayacağının garantisi yok..
Bu şekilde etkilenmeye devam edeceksen işin biraz zor bana sorarsan..
açıksözlü olmak böyle bir şey değil, bende açık sözlüyüm.
şaka yapıldıysa eğer insan bir şekılde beli ederdi şaka olduğunu.
bence erkek arkadaşın senin yanında komplekse girip bi şekilde alt etmeye çalışmasın seniii..
ona en ii cvppp ben dünyanın engüzel kadınıyım..işine gelirse de..
bence erkek arkadaşın senin yanında komplekse girip bi şekilde alt etmeye çalışmasın seniii..
Ya sürekli sonradan özür diliyo,ama söyledikten sonra bi anlamı kalmıyo ki.
Aynen bu cümleyi kurdum bende,olay tekrar şaka olarak döndü.Ama sonradan içime oturdu o laf benim hazmedemedim.
msj tekrarı....................
bence abartmaya gerek yok seni kizdirmak icin saka yapmis belliki,
sende ciddiye alip alinmissin,
bi kere ciddi olsa o kadar ozur dilemezdi,seninle beraberde olmazdi,
ben erkek arkadasinin sakaci biri oldugunu ve seni kizdirmayi sevdigini dusunuyorum,
aklina baska seyler gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?