Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

patavatsız biri sanırım ama kendisi çok mu mükemmelmiş ki.
şaka maksatlı yapmış belli ama sonra üzülmüş o da pişman olmuş özür dilemiş.
benim erkek arkadaşımda benimle akadaşken byle kilomla ilgili şakalar yapardı halbüki herkes bana normal kilodasn der.
canını sıkma..

Sende ''Bende ferrari'si olan birini isterdim de ama yok iste...'' deseydin. Ne kadar ayip birsey...

Eğer çok seviyorsanız ve düzelmesini istiyorsanız yaptığı hiç hoş değil ama bir kaç kez yanında başka bir erkeği övün ve onun bazı özelliklerini aynı patavatsızlıkla beğenmediğinizi dile getirin bakalım o ne hissedecek. Ör; "şu çocuktaki fiziğe bak yüze bak bizde şans yok ki böyle erkek arkadaşımız olsun kim bilir kim kaptı onu vb... böyle arabam olsa seni yanımda gezdirir miydim vs..." hoş değil ama o da size yapıyorsa ne hissettiğinizi anlaması gerek. Sonrasında sizin de aynı durumlara tarafından sokulduğunuzda neler hissettiğinizi anlayıp anlamadığını şaka yaptığınızı söyleyerek sorarsınız hala aynıysa yapacak bir şey yok ya kabullenirsiniz ya da...

bence abartıyorsunuz .espri yapmıştır bilinçaltını dışarı vurmuş falan bilmiyorum sanmıyorum .arkadaş alınmış haklı ona birşey demiyorum biz bayanlar alınıyoruz ama takılmak için demiş gibi geldi bana .büyütmeyin bence fazla .yapıcak adam yüzüne vurmaz zaten .

canım çok takılma dediğine çünkü kendini ezik hissettiği için seni ezmeye çalışmış, siz otobüs bekliyormuşsunuz ya durakta önünüzden geçen ferrariye bakınca kendisinin arabasının olmadığını düşünüp, onu küçümseyeceğini düşünüp, gurur yapmış aklınca ve seni böyle üzerek bi nevi kendini iyi hissetmek istemiş... ay biraz karışıkmı oldu ne anlatamadım sanırım ne demek istediğimi

yani sözün kısası seni ezerek kendini yükseltmeye ( kendince kusur olarak gördüğü arabasızlığını bu şekilde kapatmaya ) çalışmış... takma kafana...

İnsanlar anlık öfke ve gereksiz komikçilik anlarında içlerini ortaya dökerler, en iyi böyle tanırsınız insanları, şaşmaz bu.

sende başka birgün ferrari gördüğünüzde ,ferrariısi olan yakışıklı bir sevgilim olsa keşke de... belki anlar o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…