Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

seviyor yada sevmiyor diye yargılamak bize düşmez bence.
büyük konuşmak istemem ama; sanırım ben olsam ayrılırdım veya ara verirdim ilişkiye. böyle patavatsızlıkların devamı gelecektir çünkü.
herkes kaldıramaz, ben şahsen kaldıramam.

Sende diyemedin mi ferrari sürmek de yakışıklı seksi olmayı gerektirir o yüzden senin alman zor diye..

Sende diyemedin mi ferrari sürmek de yakışıklı seksi olmayı gerektirir o yüzden senin alman zor diye..

bana kalirsa seninde ona misilleme yapman gerekirdi, kisaca onun yaptigi gibi laf sokman gerekirdi

aynı tarz bi şakada sen yap eğer kaldırabiliyorsa no problem
yok eğer kaldıramıyorsa eşşekliğinin farkına varır

böyle şaka olmaz kk olur ancak.
cnm seni gaza getirmek gibi olmasın çünkü sevgilini en iyi sen tanırsın ama,bana sevgilim böyle dese kıyamati koparırdım ne demek o senin gözün dışarda mı derdim hatta patlatmak isterdim bi tane şakanın da bi adabı var.

Eğer hep böyleyse canını sıkıyorsa yol ver gitsin derim:) Ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama sürekli seni kırıyorsa böyle şeyler ima ediyorsa bu sevgi değildir. küçümsemek değil amacım ama millet birbirini herhangi bir organını kaybetmiş olmasına rağmen engelli olmasına rağmen seviyor iltifatlar ediyorlar mutlu oluyorlar boyun kısaymış kilon varmış kime ne seni sevecek boyunu kilonu değil. profildeki resminde sensen çok hoş birisin bence kısacası hiçbir şey senden mühim değil arkadaşım nasıl mutluysan öyle yaşa :)

Bir tane de bende vardı bunlardan.
Beni beğenmezdi pis uğursuz. Ama hiç kendine bakmazdı, dev aynasında görürdü kendini.
En son ağır şeyler söyledi, küçümsedi falan ben de bitirdim bir ay olacak neredeyse
Çok canını sıkıyorsa yol verirsin. Ben de bırakamam diyordum ama bırakılıyor arkadaşım Ölmedim yani bak

Son düzenleme:
Yok artık bu kadar da olmaz yani kıyamaz insan sevdiğine ki böyle bir şey söylesin sevgi varsa bu üslup olamaz diye düşünüyorum ben

sizi seksi ve güzel bulmuyor
kisa boylu oldugunuz ima ediyor
begenmiyor kisacasi
seviyorum mu diyorsunuz
eminmisiniz?
mazoşist falan misiniz?

O gece bu konuyu konuştuk ve o zamandan beri hala aramız limoni.

Kimisi diyor abartma,kimi diyor direk ayrıl.
İnanın ki ne yapacağımı şaşırdım.Şuan tek bildiğim gerçekten söylediği kelimeleri şaka olarak söylemiş ve kırılacağımı düşünmemiş.

En son konuşmamızda ''bana milli piyango bile vursa her kuruşunu sana harcarım be kızım senden başka kimim var ki'' dedi.

Yani anladığım kadarıyla gerçekten düşünmeden söylemiş o kelimeyi ve şuan çok pişman.

Ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı.Acaba gerçekten affetmemeli miyim? İlerde daha büyük sorunlar çıkarır mı başıma?

Ne yapmalıyım iyice kafam karıştı valla :26:

Böyle şaka olmaz ben olsam kaçarım oyle adamdan

Farzedelimki şaka her şakanın altında bir gerçek payı vardır ki bu ilk değilmiş

Şimdi sevgilisiniz ciddi bişiler olursa evlenir çocuk yaparsanız hiç yüzüne bakmaz valla

Kusura bakmasında oda adam olsun bi taksiye bindirsin en azından otobüslerde süründüreceğine kendi eksikliğinimi kapatmaya çalışıyor ne

Ben olsam bunu söylediği için burnundan dökerdim öyle sevgilinin. Hatta orda bırakıp giderdim.Bence hiç çekme canım gerçekten şakanın da bir dozu var.

canım kırılacağını düşünmediğini söylemiş işte :)
bazı insanlar bazı şeylerin farkına ancak
söylendıkten sonra varır.

söyleyeceğini söylemişsin,eğer ilerde bu tarz şakalar yapmaya devam ederse ayrılmayı düşünebilirsin.
bence şuan her şey açığa kavuşmuş

Son düzenleme:
Özür mü ?
Feriştahı Gelse Affetmem..
Ona Güzel ve Sexy Kızlarla Mutluluklar Dilerdim..

bence bu konu erkek arkadaşının seni güzel bulup bulmaması ile alakalı değil.

Tamamen kabalığı ile alakalı.

Kaba bir erkek de ne kadar çekilir bilemiyorum. Eğer ilişki ciddiye gidiyorsa iyi düşün derim.

bende olsam bozulurum .ama sana takılmak içinde demiş olabilir sen alıngan bir tipsen alınmışndır .ciddi olduğunu sanmıyorum .ben olsam dayanamam sen kendine bak falan derim .fotodaki kız sensen gayet hoşsun ve alımlısın ayrıca .

benimde eşim bi kere kısasın falan demişti ki boyum uzundur yani 1.71 falan .bende dedim devedede boy var gerisinide söyledim .böle kıvanç tatlıtuğun dizisine bayıla bayıla baktım ne yakışıklı çocuk yaa dedim kendide öle yapıyordu bana iyice gıcık oldu ondan beri yapmıyor böle soğuk şakalar .aslında seni sevmiyor falan demiş herkes ama belkide sen gıcık oluyorsun diye yapıyordur yani sevmese neden senle olsun ki bu adam .ama dediğim gibi biraz odun bu erkekler .sende cevabını yapıştırsan oda bozulsa daha iyi anlar seni .

Ama bu sıradan bir gıcık etme cümlesi değil bana göre. Senin şuran şöyle, niye böyle değilsin falan dememiş. "şimdi yanında olabilirim, ama yarın bir gün palazlanırsam gözüm seni görmez bunu bil" gibisinden bir şeyler söylemiş. İçine sindiren bunu da bir şaka olarak kabullenebilir, ama bana göre apaçık bir bilinçaltı ifşasıdır.

Hep görürüz ya terfi edip insanların işini gücünü aşağılamaya başlayanları, hayatını değiştirebilecek kadar para eline geçince yeni hayatında eşini/sevgilisini istemeyenleri, onları artık kendine layık görmeyenleri... Bu da o kafada, sadece elinde kendini daha güçlü hissettirecek bir şeyi yok, o yüzden bu ilişki ile yetiniyor. İnsan gerçekten seviyorsa "ferrarim olsun, içinde fıstık gibi ve seksi kızlar olsun ama sen olma" diye mi hayal kurar, yoksa "paramız olsun, beraber şunları alalım, şunları yapalım" diye mi hayal kurar? İnsan olan onu söylerken utanırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…