Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Benimde erkek arkadaşım şakalar yapar ama bu ağır olmuş baya kırılmakta haklısın bence.

Kusura bakma ama bana pek şaka gibi gelmedi adam içinden geçeni söylemiş, "ferrariyi aldığım an bavulunu hazırla" der gibi :2:

Okurken yasin bayaga bir kücük gibime geldi, arastirmadim simdi ama, belkide degildir kusura bakma : )
Herkes baska yaklasmis olaya, bende nacizane fikrimi söyleyeyim.

A B A R T M A !

Yani böyle salak sakalara salak cevaplar vermeyi ögren. Büyümekte fayda vardir ; )

O sana öylemi dedi: "Benimde ferrarim olsa yakisikli isterdim yanima, ama iste bendede yok nerdeeeee" gibi bir laf yapistirmalisin. Hazir cevap ol biraz.

Kendi kendine küsüp üzülecegine, surat asacagina, cok bos bir muhabbet icin kendini ve sevgilini yipratacagina hic bir lafin altinda kalma yeter.
Böyle laflara takilirsan, ilerde esin oldugu zamanda herseye surat asarsin hayatin cehenneme döner, bosvereceksin biraz, umursamiyacaksin

Sen kendinden emin olacaksin! Sen güzelsin masallah (profilde gördügüm kadariyla) boyunda iyi, sonucta cüce degilsin herhalde,
gayetde herseyin süper, kendini sev ve bosver sevgilinin deve kadar boyu olmasini, o yatip kalkip dua etsinki senin gibi tatli birisiyle beraber. Asla yüz verme bu konularda, senin boyunu ne laf ettiginde "Benim huyum yeter bir kere, benim gibisini sen zor bulursun!" bile diyebilirsin, tamam, kimse bulunmayan hint kumasi degil, ama sonucta sevgilinde degil.
Kendini sev tatlim! Cok sev! Hicbirseyide fazla takma, laflari cevapsiz birakma! Ciddiye al, ama bosunada ortaligi birbirine katma derim ; )

Kırılmakta yerden göğe kadar haklısınız

Aynı şeyi birgün siz de ona yapın bakalım ne yapacak beyefendi ???

şanslısın,sen bu fikirlere sahip olduğun için gerçekten şanslısın
çoğu meseleyi oracıkta bitirmek sonradan düşünüp içine büyütmekten daha iyi.
Hem sonra düşündükçe için şişiyo
valla her alanda böyle yapmak en güzeli bence sıcağı sıcağına işi halletmek.

Gecenin 4 buçuğu kahkaha attım örneğe
Ya hatayı aman neyse tadımız kaçmasın kapayalım üstünü demekle yapıyoruz çoğu zaman. Biz ilişkiye başladığımızda hiç içimizde tutmayacağız, yoksa birikir tamam mı diye söz vermiştik. Daha doğrusu o verdirtmişti, şimdi alındım mı pat söylüyorum. Ben canımı sıkacağıma açıklasın. Bi'de yukarda arkadaşın dediği gibi pat diye cevap vermeyi alışkanlık haline getirin. Bazen erkek arkadaşım da abuk espriler yapar, kızdığım şeylerde (tipik "seni kızdırmak hoşuma gidiyo olayı) ben de hiç boşluğa düşmeden yapıştırırım cevabı. Sonuç: kaşınanı kaşırlar

Senden güzelini bulsa terk edecek birinle arkadaşlık kurman yanlış. Ayrıl bir daha görüşme. Onun gözü yükseklerde.

Sende aynını ona yap erkekler söylemekle anlamaz uygulamayla anlar...

KISACA ŞANSLISIN ARKADAŞIM ÖZETLEMİŞ 'UYGULAMA' DERKEN ANLATMAK İSTEDİĞİMİ :) kimi erkek bence bu yöntemi kullanıyor karşısındakini kaçırmamak uğruna heralde böyle ezer ezer ki bi ben oluyum aklında ben olmazsam başkası olmaz gibi düşünsün diyemi artık nedir bilemiyorum ama sen anlarsın art niyet varmı yok mu bana yok gibi geldi sende seviyosun onu sen böyle şak şak cvp verirsen o da bi süre sonra yapmaz ya da yapsa da sen etkilenmezsin...Senin gibi biri de bende vardı; şu an evliyim çook mutluyum iyi ki zamanında bunlara takılıp harcamamışım adamcağızı :))))
Şanlısının dediği gibi güzel olduğuna inan işte o vakit tüm hazır cvplar aklında lamba gibi yanacak :))))

Erkek arkadaşın boş bulunmuş söylemiş aslında odunluk etmiş genelde erkeklerin bu tarz odunlukları olur bence eşimden birkaç kere bu tarz laflar işittim ilk zamanlar üzülüyordum ama şimdi bende onu o an kırıyorum oh olsun
mesala rus kadınlarını sokakta görünce bakıyor bende ona bakarak boşa bakma o sana bakmaz sende onu çekecek ne para nede tip var diyorum geçiyorum kenara

Yani,erkek arkadaşın ferrari alacak kadar zengin olursa seni bırakacak ve düşündüğü tarz bir kız alacak demek ki...bundan çıkardığım direkt bu oldu..

O arabaya hiçbir zaman sahip olamayacağı düşüncesinin oluşturduğu kompleksle ezilip, seni de bir şekilde ezmek istemiş. İnsanın "hayvan" tarafının nasıl kolay ortaya çıkabileceğine güzel bir örnek.

sevgilimle 3. yılımız bitti ben bazen kendimle dalga geçsem bile (boyum 152 kendisi 183) yok yok gayet iyisin, tam kol altıma göresin gibi şeyler söylüyor. hiç bu konuda espri yaptığını görmedim. ama eski sevgilim odun mu diyeyim öküz mü çok samimi olduğumuzu düşünüp sürekli espri yapardı aklı sıra. çok sinirim bozulurdu. bu tarz bi espri hoş değil bence ama bunu abartıp da ay seni sevmiyor, ayrılın tam bir odunmuş demek de yersiz. kendisi hatasının farkına varmış ki özür dilemiş, bundan sonraki tavırlarına bakın bakalım.

saka maka ama gercekten cok kırıcı bı cumle kullanmıs .

her sakanın altında bı gercek yattıgınıda unutmamak gerek .

yalnız sevgılım boyle bı cumle kullanmıs olsa ıdı ,ben kendımde

bı eksıklık hıssetmezdım ,tam tersıne onun baska baska hayatlara

özendiğini ve aç oldugunu hıssederdım .zenginin malı züürtun cenesını

yorar mısalı .görmemıslık açlık insana hersey yaptırır .

ki sevgılın bi mucıze olupda parayı bulsa ,sonradan gorme olarak

davranıp soyledıgı o sakayı gerceklestırırdı .senı uzmek ıcın soylemıyorum ama

sevgılının kurdugu cumleden bunu hıssettım .

sevgılın gercekten kompleksı bırı .ben senın yerınde olsaydım eger

o cumlenın ustune ;" mıllet ferraıye biniyor bız de otobuslerde surunuyoz

dımı askım " der onun o erkeklık egosunu yerle bır ederdım .

Son düzenleme:
kesınlıkle katılıyorum cok dogru soylemıssınız .

evet bız kızlarda boyle bı durum var ne yazık kı .

karsımızdakının hatasını ortmeye muhakkak bı kılıfımız vardır .

"aman alt tarafı bı şaka yaptı,aman bi küfür ettı dıye ilişki mi bıtermıs hıc !

herkes hayatında bır kere de olsa şiddete maruz kalmıstır,bunun için yuvamı

yıkamam ,adamın ıckısı kumarı yok nerede bulacam boylesını !

herkes hata yapabılır hem herkes hayatında bır kere de olsa aldatılmıstır ,

bu örnekler gibi bir cok şeye tavız verırız ..herseyın ustunu orterız ama bide bı bakmısız

kı hayatımız mahvolup gıtmıs .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…