Okurken yasin bayaga bir kücük gibime geldi, arastirmadim simdi ama, belkide degildir kusura bakma : )
Herkes baska yaklasmis olaya, bende nacizane fikrimi söyleyeyim.
A B A R T M A !
Yani böyle salak sakalara salak cevaplar vermeyi ögren. Büyümekte fayda vardir ; )
O sana öylemi dedi: "Benimde ferrarim olsa yakisikli isterdim yanima, ama iste bendede yok nerdeeeee" gibi bir laf yapistirmalisin. Hazir cevap ol biraz.
Kendi kendine küsüp üzülecegine, surat asacagina, cok bos bir muhabbet icin kendini ve sevgilini yipratacagina hic bir lafin altinda kalma yeter.
Böyle laflara takilirsan, ilerde esin oldugu zamanda herseye surat asarsin hayatin cehenneme döner, bosvereceksin biraz, umursamiyacaksin
Sen kendinden emin olacaksin! Sen güzelsin masallah (profilde gördügüm kadariyla) boyunda iyi, sonucta cüce degilsin herhalde,
gayetde herseyin süper, kendini sev ve bosver sevgilinin deve kadar boyu olmasini, o yatip kalkip dua etsinki senin gibi tatli birisiyle beraber. Asla yüz verme bu konularda, senin boyunu ne laf ettiginde "Benim huyum yeter bir kere, benim gibisini sen zor bulursun!" bile diyebilirsin, tamam, kimse bulunmayan hint kumasi degil, ama sonucta sevgilinde degil.
Kendini sev tatlim! Cok sev! Hicbirseyide fazla takma, laflari cevapsiz birakma! Ciddiye al, ama bosunada ortaligi birbirine katma derim ; )
Gecenin 4 buçuğu kahkaha attım örneğeodun deniyor böylelerine,
şanslısın evlenmeden önce yüzünü göstermiş,
bide evlenmeden iltifatlar yağdırıp evlendikten sonra yerin dibine sokup çıkaranlar var:26:
örnek vermek gerekirse;
evlenmeden önce senin saçının telini hiçbişeye değişmem diyip,
evlendikten sonra yemeğin içinden saç teli çıkınca,
şu pis saçını yemeğin içine düşürmüşsün gibi,
abarttım biraz
Aslında muhabbet çok uzun ama sizi sıkmak istemiyorum.Kısaca anlatıyım hemen.
Erkek arkadaşımla durakta otobüs bekliyorduk.Önümüzden çok hoş ferrari tarzı bi araba geçti,ikimizde baktık.Sonra döndü bana ve dedi ki ''Bende Allah'a dua edicem bi gün ferrarim olsun diye ama ferrarim olursa yanımda birde güzel ve sexy bi kız olması lazım oda bizde yok'' Sonrada güldü.
Belkide şakasına dedi ama ben gerçekten çok kırıldım.Bayram olduğu için çok süslenmiştim halbuki kendimi çok iyi hissediyordum ama erkek arkadaşım öyle deyince kendimi çok hissetmeye başladım ve bunu onada söyledim.Bütün gece özürler diledi,onu kastetmediğini,şaka yaptığını falan söyledi.Ama gerçekten çok kırıldım.
Artık yanına gitmek bile içimden gelmiyor.
Bide benim boyum 162 onun boyu 188.Daha öncede bana boyumla ilgili ''sen hep bu boyda mı kalacaksın acaba'' gibi şeyler söyledi.Çok kırıldım.
Ne yapmalıyım sizce? Oturup onunla bu konuyu konuşmalımıyım ?
kesınlıkle katılıyorum cok dogru soylemıssınız .Bence iyi düşün.
Şimdiden boyunu eleştiriyor, güzelliğine laf çarpıyor şaka yoluyla...
Bu kişilikte bir adamla evlendikten sonra bunların çok daha fazlasına maruz kalabilirsin.
Genç kızlarımızın en büyük hatası.
Evlenmeden önce her şeyin üzeri bir şekilde örtülür,
evlendikten sonra üzeri örtülenler gün yüzüne çıkınca,
adam evlendikten sonra degişti olur.
Hayır aslında adam aynı adam, ama farkına varmak önemli olan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?