balik bastan kokar şakkıdıbenm 2 ayı henüz tamamlamış bir ilşkim var.dans kursunda tanıştık birbirimiz baya beğendk faln.ilk bi ayımız o kadar güzeldi ki, sonra biz bi gün tartştık ilk soğukluk girdi araya ve ogünden sonra pek msj atmaz oldu.sorunca da eskiden de çok msj atmzdm çok şey bekliosun beklentini düşür falan dedi.evet atmazdı zaten ama artk günde attğı msjlar 3 ü 5i geçmio.hatta şimdi 2 gündr msj atmıo tatile gitti ama insan bi kere de olsa atmaz mı çok mu şey bekliorm? bi hafta önce okadr ağladm ki artk böle yapamicm fln dedm mutlu deilm dedim o da ben mutluyum benden ayrılırrsan üzülürüm ama senn kararına da saygı duyarm dedi.ertesi gün unuttk bu konşmayı sinirm geçti çünkü uzatmadm.ama beni bulutlara çıkarp bi anda öle bi bıraktı ki insan sevilmediğini düşünüo.görüşünce hiçbi sorun yok gayet ilgili sevgili ama msj yok, bana bi yabancı gibi msjlar atıo.hayatımda hiç yokmuş gibi gelio bende bunu istemiorm biraz tutkulu bi ilişki istiorm daha 2 ayda yaşanack onca şey varken ilişki çok olgnlaştı gibi gelio.benmle ilgili hiç mi bişi merk etmio anlayamıorm.
bir de bana kızları tavlama yöntmlerini fln anlatıo tatlde aşk yaşamak zevkli oluo dio beni kıskandrmaya çalışıo.sonra da aldatmak benm kitabmda yok dio ama böle önceki yaz çıktığı kızn güzellğnden fln bahsedio hep beni kıskandrmak için. sizce beni kaybetmktn korkmuo mu acaba?ben de ona aynısını yapcam diorm bi dahakine ama kendime yakıştıramıorm ona değer verdğm için bunları sölemek beni rahatsz ederdi o nedn bunnla gurur duyarmş gibi bahsedio?
benm 2 ayı henüz tamamlamış bir ilşkim var.dans kursunda tanıştık birbirimiz baya beğendk faln.ilk bi ayımız o kadar güzeldi ki, sonra biz bi gün tartştık ilk soğukluk girdi araya ve ogünden sonra pek msj atmaz oldu.sorunca da eskiden de çok msj atmzdm çok şey bekliosun beklentini düşür falan dedi.evet atmazdı zaten ama artk günde attğı msjlar 3 ü 5i geçmio.hatta şimdi 2 gündr msj atmıo tatile gitti ama insan bi kere de olsa atmaz mı çok mu şey bekliorm? bi hafta önce okadr ağladm ki artk böle yapamicm fln dedm mutlu deilm dedim o da ben mutluyum benden ayrılırrsan üzülürüm ama senn kararına da saygı duyarm dedi.ertesi gün unuttk bu konşmayı sinirm geçti çünkü uzatmadm.ama beni bulutlara çıkarp bi anda öle bi bıraktı ki insan sevilmediğini düşünüo.görüşünce hiçbi sorun yok gayet ilgili sevgili ama msj yok, bana bi yabancı gibi msjlar atıo.hayatımda hiç yokmuş gibi gelio bende bunu istemiorm biraz tutkulu bi ilişki istiorm daha 2 ayda yaşanack onca şey varken ilişki çok olgnlaştı gibi gelio.benmle ilgili hiç mi bişi merk etmio anlayamıorm.
bir de bana kızları tavlama yöntmlerini fln anlatıo tatlde aşk yaşamak zevkli oluo dio beni kıskandrmaya çalışıo.sonra da aldatmak benm kitabmda yok dio ama böle önceki yaz çıktığı kızn güzellğnden fln bahsedio hep beni kıskandrmak için. sizce beni kaybetmktn korkmuo mu acaba?ben de ona aynısını yapcam diorm bi dahakine ama kendime yakıştıramıorm ona değer verdğm için bunları sölemek beni rahatsz ederdi o nedn bunnla gurur duyarmş gibi bahsedio?
bana daha önceden mutlu zamnlarmzda demişti ki ben aldatmam ama başkasını seveblrm bu da 3 5 hafta içinde belli olr zaten.dünyaya bi kere geliorm sevmdğm biriyle nie duraym demşti.hatta bunn için de bi tartşma yaşadk.biriisyle birlkteyken başkasını sevip gitmek çok acı gerçktn ve bence aldtmaktn farkı yok ama ona göre norrmal.
ayrıca dedğn gibi bende saygsz oldğunu düşünüorm baştan beri de öleydi şimdi farkttm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?