erkek arkadaşım hakkında düşüncelerinize ihtiyacm var

vantuzz

böğürtlen
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
206
0
96
35
Ankara
benm 2 ayı henüz tamamlamış bir ilşkim var.dans kursunda tanıştık birbirimiz baya beğendk faln.ilk bi ayımız o kadar güzeldi ki, sonra biz bi gün tartştık ilk soğukluk girdi araya ve ogünden sonra pek msj atmaz oldu.sorunca da eskiden de çok msj atmzdm çok şey bekliosun beklentini düşür falan dedi.evet atmazdı zaten ama artk günde attğı msjlar 3 ü 5i geçmio.hatta şimdi 2 gündr msj atmıo tatile gitti ama insan bi kere de olsa atmaz mı çok mu şey bekliorm? bi hafta önce okadr ağladm ki artk böle yapamicm fln dedm mutlu deilm dedim o da ben mutluyum benden ayrılırrsan üzülürüm ama senn kararına da saygı duyarm dedi.ertesi gün unuttk bu konşmayı sinirm geçti çünkü uzatmadm.ama beni bulutlara çıkarp bi anda öle bi bıraktı ki insan sevilmediğini düşünüo.görüşünce hiçbi sorun yok gayet ilgili sevgili ama msj yok, bana bi yabancı gibi msjlar atıo.hayatımda hiç yokmuş gibi gelio bende bunu istemiorm biraz tutkulu bi ilişki istiorm daha 2 ayda yaşanack onca şey varken ilişki çok olgnlaştı gibi gelio.benmle ilgili hiç mi bişi merk etmio anlayamıorm.

bir de bana kızları tavlama yöntmlerini fln anlatıo tatlde aşk yaşamak zevkli oluo dio beni kıskandrmaya çalışıo.sonra da aldatmak benm kitabmda yok dio ama böle önceki yaz çıktığı kızn güzellğnden fln bahsedio hep beni kıskandrmak için. sizce beni kaybetmktn korkmuo mu acaba?ben de ona aynısını yapcam diorm bi dahakine ama kendime yakıştıramıorm ona değer verdğm için bunları sölemek beni rahatsz ederdi o nedn bunnla gurur duyarmş gibi bahsedio?

Son düzenleyen: Moderatör:
tartıştığınız konu ne bilmiyorum ama bilseydik daha iyi olurdu,ama arkadaşın çok gelgit ler yaşıyor,bu yüzden ondan çok bişey bekleme kendini fazla kaptırma derim ben.

ciddi bir ilişkiye gelebilcek yapıda olan biri değil gibi.. bağlanmadan deneyin bir süre daha.. baktınız farklı düşnüyorsunuz yol yakınken ayrılırsınız..

açık açık söylemiş işte o şu an orda meşgul seni arayacak zamanı bile yoktur onun.sen zaten ceptesin anladınmı.ondan sana hayır gelmez biraz açık oldu ama kusura bakma bende bu izlenim oluştu.

erkek arkadsının yası kac canım?
bunlar cocuklarda görülen tipik davranış özellikleri..

balik bastan kokar şakkıdı
henüz 2 aylik bi iliskiden söz ediyosun
bu adam daha 2 aylikken sana böyle laflar sarfedebiliyosa sizin geleceginizi düsünmek bile istemiyorum

sonu yok bunun...
daha 2 ayda ilgisiz aramaz sormaz eski sevgliliernden bahseder aldatmaktan bahseder..kim bilir daha sonra ne kadaaar aglatır seni...bas tekmeyi gitsin.cepte görüyo seni başka açıklaması yok!

adam ilk aylarda böyleyse , ilerki aylari hic hayal bile edemiyorum nasil olur ..
yerinde olsam hic ugrasmazdim tüm alakami keserdim , henüz herseyin basindayken fazla baglanmadan daha kolay olucaktir

Siz ayrılalım dediğinizde ben mutluyum ama kararına saygı duyarım demesi hoşuma gitmedi benim.... Saygı duymasın kararınıza, siz sevgim bittiği için ayrılmak istiyorum demiyorsunuz ki, ilgisizliğinden kaynaklı söylüyorsunuz.. o da saygı mı duyuyor...

Adam tatilde başka kızlarla birlikteyken neden sizi arasınki
Döndüğünde arar ama nasıl olsa siz onun elinin altındasınız ..

en iyisi sende arama sorma güzelim o mesaj cekerse yolla cekmezse yollama
gencsin baska adammi yok üzme kendini biliyorum söylemesi kolay
ama senin iliskin daha cok yeniymis simddiden bunlari yapiyorsa ilerde neler neler yapar
benden sana tavsiye kararlarini cabuk degistiren biriyle birlikte olma sabirli ve kararli olani tercih et

2 ayda bunları söylüyorsa evet kaybetmekten korkmuyor. buyrunnnnnnnnn

aldatmak kimileri için farklı anlama geliyor sevgilin aldatmaktan ne anlıyor bu konuda bilgi sahibi misin

o sözlerin hiçbirini seni kıskandırmak için söylediğini sanmıyorum.

olgunlaşan bir ilişki yok. olgunlaşsa idi saygınız olurdu. adam sana kız tavlama yöntemlerinden bahsediyor nerede saygı göremedim ben

ama siz "ilişkimiz olgunlaştı" diye düşünerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz. siz devam edin böyle. o orda gününü gün etsin sizde ondan bir mesaj bir arama bekleyin çok beklersiniz:1ninca:

bunu demek istemiştim.

bu adamdan ne köy olur ne kasaba:1ninca:

iyi bir çapkın olur ki öyle sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…