benm 2 ayı henüz tamamlamış bir ilşkim var.dans kursunda tanıştık birbirimiz baya beğendk faln.ilk bi ayımız o kadar güzeldi ki, sonra biz bi gün tartştık ilk soğukluk girdi araya ve ogünden sonra pek msj atmaz oldu.sorunca da eskiden de çok msj atmzdm çok şey bekliosun beklentini düşür falan dedi.evet atmazdı zaten ama artk günde attğı msjlar 3 ü 5i geçmio.hatta şimdi 2 gündr msj atmıo tatile gitti ama insan bi kere de olsa atmaz mı çok mu şey bekliorm? bi hafta önce okadr ağladm ki artk böle yapamicm fln dedm mutlu deilm dedim o da ben mutluyum benden ayrılırrsan üzülürüm ama senn kararına da saygı duyarm dedi.ertesi gün unuttk bu konşmayı sinirm geçti çünkü uzatmadm.ama beni bulutlara çıkarp bi anda öle bi bıraktı ki insan sevilmediğini düşünüo.görüşünce hiçbi sorun yok gayet ilgili sevgili ama msj yok, bana bi yabancı gibi msjlar atıo.hayatımda hiç yokmuş gibi gelio bende bunu istemiorm biraz tutkulu bi ilişki istiorm daha 2 ayda yaşanack onca şey varken ilişki çok olgnlaştı gibi gelio.benmle ilgili hiç mi bişi merk etmio anlayamıorm.
bir de bana kızları tavlama yöntmlerini fln anlatıo tatlde aşk yaşamak zevkli oluo dio beni kıskandrmaya çalışıo.sonra da aldatmak benm kitabmda yok dio ama böle önceki yaz çıktığı kızn güzellğnden fln bahsedio hep beni kıskandrmak için. sizce beni kaybetmktn korkmuo mu acaba?ben de ona aynısını yapcam diorm bi dahakine ama kendime yakıştıramıorm ona değer verdğm için bunları sölemek beni rahatsz ederdi o nedn bunnla gurur duyarmş gibi bahsedio?
ozmanlar da fazla mesj atmıodu ama daha ilglydi iltft fln ederdi msjlarda çok.şimdi ise ben nie eskisi gibi iltft etmiosn dedğmde o sözleri bana söyleten sendin ve onları sen bitirdin tekrar duymak istiosan bunu anck sen yapablrsn dedi.tartştığmz şey ciddiydi ama sorunu hallettk o söledi problem yok die.
ayrılmayı düşündm ben de ama bana sennle mutluyum bi insan mutlysa da bil ki seviodr dedi.beni kaybetmk çok da umrnda deil farkndaym ama benm için de o öle çünkü daha 2 ay oldu ve aramzda derin bi bağ yok.ama beni abisiyle tanştırdı neredyse babasıyla da tanıştracktı istemedm.beni yannda taşımaktan gurur duyuyo bunu da söledi bana, oyzden benle birlkte olmak istio.ben de bunlar aklıma geldkçe diorm ki çocuk seni istio işte arada da olsa ince düşünceleryle sevgisini belli edio sırf onlr için de bitirme benm ne hatalrm olmştr kim bilir diorm.sonçta hangmz dört dörtlüğüz ki...son sölediğim kıskandrma olayı kız tavlama yöntemleri fln erkek arkdşmn rahatlğyla ilgili bi durum olablr o pek tabuları takan bir insan deil muhtemeln bunu da saygszlk olark görmemştr ama yine de bunu dedği için onnla konşmalym tatlden dönnce.
canm şimdi senn durumunla ilgili ; dedğn gibi ilşkiyi yaşayan olark en ii sen bilirsn ama erkekler bi süre sonra kızlardan hevesini alınca böle sonçlar çıkıo ortaya.hele ki uzun süreli ilşkilerde ilginn azalması çok normal.kaldı ki 1 yıllık ilişkinz olmş ben burda 1 1 buçk ayda biten ilgiden söz ediorm.mutlak bi son bu bence ve kimimzn başına daha erken gelio.aşk dedğimiz şey bugün var yarın yok zaten..ben bu ilişkiden umduğumu bulamadm ama bundan sonraki bundan ii mi olacak garantisi var mı hayır.oyüzden gittiği yere kadar gitsin diorum daha çok erken belki bişiler değişir diorum.ilişkiye şans vermek istiorm işte bi ümit benmkisi...
İlgisizlik sizin deyiminizle mutlak bir son diye bunu daha ilişkinin başında yaşamak zorunda mısınız?canm şimdi senn durumunla ilgili ; dedğn gibi ilşkiyi yaşayan olark en ii sen bilirsn ama erkekler bi süre sonra kızlardan hevesini alınca böle sonçlar çıkıo ortaya.hele ki uzun süreli ilşkilerde ilginn azalması çok normal.kaldı ki 1 yıllık ilişkinz olmş ben burda 1 1 buçk ayda biten ilgiden söz ediorm.mutlak bi son bu bence ve kimimzn başına daha erken gelio.aşk dedğimiz şey bugün var yarın yok zaten..ben bu ilişkiden umduğumu bulamadm ama bundan sonraki bundan ii mi olacak garantisi var mı hayır.oyüzden gittiği yere kadar gitsin diorum daha çok erken belki bişiler değişir diorum.ilişkiye şans vermek istiorm işte bi ümit benmkisi...
arkadaşlarıma söledğmde diolar ki msjı fazla kafana takma bi msj atar günde on msja bedel atar die.aslnda ilgi msjlarla ölçlmemeli benm erkk arkdşm acil durumlar dışnda pek telfn kullanan biri deil bense telefnu elnden düşürmeyen biri olark bu beni epey zorladı ve sanrm yersz şüphelere kapldm.en azndan kendimi böle ikna ediorm
sevglm beni çok güzel bulr bunu da her bulşmamzda duyarm.beni beğenmese gerçkten dier kızlar hakkndaki konşmalarındn rahatsz olup ayrılrdm beni beğenmio ne işim olr derdm gurur yapardm. ama beni okadr çok beğenio ki o konşmaları ne amaçla sölediğini çözemiorm.rahatsz oldğumu farkednce de kıskandın mı senn kadar güzel bi kız tarafndan kıskanlmak beni gururlandrr dedi. hani böle şeyler olmasa beni sevmio değer vermio istemio derdm ama sanrm o konşmalr onn için çok sıradan..
Peki o zaman arkadaşım madem kendini ikna etme yoluna gidiyorsun o zaman neden fikirlerimize ihtiyaç duyduğunu anlayamadım?arkadaşlarıma söledğmde diolar ki msjı fazla kafana takma bi msj atar günde on msja bedel atar die.aslnda ilgi msjlarla ölçlmemeli benm erkk arkdşm acil durumlar dışnda pek telfn kullanan biri deil bense telefnu elnden düşürmeyen biri olark bu beni epey zorladı ve sanrm yersz şüphelere kapldm.en azndan kendimi böle ikna ediorm
sevglm beni çok güzel bulr bunu da her bulşmamzda duyarm.beni beğenmese gerçkten dier kızlar hakkndaki konşmalarındn rahatsz olup ayrılrdm beni beğenmio ne işim olr derdm gurur yapardm. ama beni okadr çok beğenio ki o konşmaları ne amaçla sölediğini çözemiorm.rahatsz oldğumu farkednce de kıskandın mı senn kadar güzel bi kız tarafndan kıskanlmak beni gururlandrr dedi. hani böle şeyler olmasa beni sevmio değer vermio istemio derdm ama sanrm o konşmalr onn için çok sıradan..
arkadaşlarıma söledğmde diolar ki msjı fazla kafana takma bi msj atar günde on msja bedel atar die.aslnda ilgi msjlarla ölçlmemeli benm erkk arkdşm acil durumlar dışnda pek telfn kullanan biri deil bense telefnu elnden düşürmeyen biri olark bu beni epey zorladı ve sanrm yersz şüphelere kapldm.en azndan kendimi böle ikna ediorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?