erkek arkadaşım hakkında düşüncelerinize ihtiyacm var

ilşkinizin ilk zamanları güzel diyosunuz o zaman size çok mesaj atıyormuydu aranıza soğukluk girmeden yani?
bence siz çok şey beklemiyosunuz sadece normal olarak sevgiliniz sizi arayıp sormasını istiyorsunuz buda en doğal hakkınız...
aranızda ki soğukluk çok ciddi bir şey olduda o yüzden mi sevgiliniz size karşı bu kadar değişti?
sevgiliniz size kız tavlama yöntemlerini anlatıyo pes diyorum başka bir şey demiyorum siz onun normal arkadaşı ya da kankası değilsiniz ki sevgilisisiniz ama yazıklarınızdan okuduğum kadarıyla o sizi sevgilisi olarak görmüyo olursa olur olmazsa olmaz gibi en önemlisi sizi kaybetme korkusu yok çok rahat açıkcası yazdıklarınıdan yola çıkarak sizi kaybetse bile çok fazla üzüleceğinide zannetmiyorum yernizde olsam ne kadar seversem seviyim bu durumde ben bitirirdim ama tabi karar sizin siz bilirsiniz...kıskandırmakta bir yere kadardır o gurur duyarmış gibi bahsede dursun eğer derseniz ki acaba ben ona aynısını yapsam o nasıl davranır diye o zaman sizde görürsünüz nasıl davrandığını karşısında ki size nasıl davraıyorsa sizle öle davranın duruma göre kesin kararınızı verirsiniz...

Son düzenleme:
Ben bazı hemcinslerimi anlamıyorum,
biri ile sevgili olunca illa onu adam etmeye, o ilişkiyi düzeltmeye çalışıyor, adamı da dünyanın merkezi kabul ediyorsunuz.
Ya bırakın olmuyorsa olmuyor, zorlamanın ne alemi var, yani bu; elmaya "sen armutsun, sen armutsun" deyip pof diye dönüşmesini beklemek gibi bir şey..
Sana "benden ayrılırsan sana saygı duyarım" demekle zaten o noktayı koymuş,
son paragrafta da "yaa ayrıl artık yoksa beni aldattın diye ağlama" demiş..

İkinizin arasında yaşananları aranızda geçenleri burdaki kimse bilemez o yüzden burdan medet ummak ne kadar doğru bilemiyorum.. Siz biraz düşünüp yaşadıklarınızı tartarsanız neyin doğru neyin yanlış oldugunu daha iyi anlayabilirsiniz...

seni umursamıyor umrunda bile değilsin onun olsanda olur olmasanda daha fazla bağlanmadan egosunu tatmin etmeden sen ona darbeyi vur.bırak gitsin gururunla onurunla oymasına izin verme

Bence de sen bundan çok hayır bekleme ki ilişkiniz daha çok yeni şimdiden böyle yapıyorsa.. Ki bunu ilk tartışmada yapmış.Bende bunda pek olgunluk göremedim.

canım eğer sen gerçekten sevgilinin seni sevdiğine inanıyorsan mutlu olduğunu hissediyorsan devam et bırakma derim inan ben bir dargın bir barışık yaklaşık bir sene olucak ilişkimi bugün bitirirdim neler yaşadık neler çok ciddiydi aramız derin bir bağ vardı aşk değil daha güçlü bir şeydi bunu kendiside söyledi ama benden soğudunu düşünüyordum belki içinden dersin o zamn neden bitirirdin ben huzursuz olduğum için bitirirdim devam etseydi hem kendimi hemde onu daha fazla huzursuz etmiş olucaktım beni eskisi kadar sevmiyordu bunu hissediyordum bana mutlu musun diye sordu ben sen ve senin sevgin olduğu sürece mutluyum dedim oda mutluyum dedi ama ben hissediyordum sanki zorla birlikteydi benimle kuzenide öle söledi dışardan bakan bir gözle o yüzden dicem şu ki ilişkiyi sen yaşıyosun anlıyorum seni bizlerden yardım istiyorsun ama otur düzgünce bir düşün ondan sonra kararını ver iyi ya da kötü ilşkiyi sen yaşıyosun ve sevgilini sen iyi tanıyosun biz değil her ne kadar erkeklerin huyları genel olarak aynı bak ben napıyodum biz kızlar erkekler gibi düşünemediğimiz için abim gibi sevdiğim birisi vardı sıkıştığım zamanlarda ona soruyodum o bana yardımcı oluyordu erkekle böyledir diye bir fikir veriyodu sende çevrende varsa samimi olduğun üstü kapalı sorabilirsin fazla tedaya girmeden ama ne kadar fikir alırsan al en son kararı sen kendin ver sonra üzülen sen olursun...

anladım canım hayırlısı olur umarım hakkında...

böyle adamları iyi tanıyorum , bence aldatıyor seni, hiç umrunda değilsin yeni insanlarla tanışıyor ve senden hiç bahsetmiyor ..

İlgisizlik sizin deyiminizle mutlak bir son diye bunu daha ilişkinin başında yaşamak zorunda mısınız?
Hiç demiyor musunuz, bu adam daha şimdi böyleyse ileride nasıl olur diye?
Gittiği yere kadar gitsin demek birtakım bahanelerin arkasına sığınmaktır.. Ayrıca zamanla daha çok bağlanıcaksınız ve o zaman canınız daha çok yanıcak, bunları göze alabiliyor musunuz? hem de bile bile, göre göre..
Evet bir sonraki ilişkinin garantisi yok haklısın, ancak ya daha iyi birisi olursa, beklentilerini karşılayacak birisi çıkarsa?
Doğru insana ulaşmak için yanlış insanlardan geçmek zorundayız, hepimizin karşısına çıktı yanlışlar ama önemli olan bunu farkedip zamanında çekip gidebilmek..
Ben de henüz yeni olan bir ilişkimde ilgisizlikle karşılaşmıştım, hatta bununla ilgili konu bile açmıştım.. O insanın benim için yanlış olduğunu farkettim ve ayrıldım.. Şimdi iyi ki de ayrılmışım diyorum..
Anlattıklarına göre sevgilinin pek sağlam ayakkabı olmadığı ortada.. Seven değer veren bunları söylemez, böyle davranmaz..
Bence en kısa zamanda bu düşüncelerinden sıyrıl ve oturup mantıklı bir şekilde düşün..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

hersey senın elınde ona bi b..... olmaz sen oturur aglarsın o gununu gun eder ki anlattıgına gore oyle bi tıp benım yanımdakı erkek kız tavlamayı anlatacak bana soldan bi cakarım bende onu avlarım yol ver gitsın yasın daha kucuk senı bi kosede beklesın gozuyle goruyo bence tatıl anılarını anlattıgına göre çöz bağını doğaya sal

Seni kaybetmekten korkmuo :/ Onunki hevesmiş büyük ihtimalle .. Allah belasını versin böyle erkeklerin :mymeka: klava: Neyseki yeni bi ilişkiymiş sevio olabilrsin ama fazla bağlanmamışsındır . Baştan böyle yapıp ne mal olduğunu göstermesi senin için çok güzel bişey :) guclubacismile

delikafadulden

kişiye en büyük kötülüğü kendisi yaparmış

erkeklerin ağzından çıkan süslü sözlere inanmamayı zamanı gelince öğreneceksin. umarım o zaman seni aldattığının farkına vardığın zaman olmaz:bbo:

Peki o zaman arkadaşım madem kendini ikna etme yoluna gidiyorsun o zaman neden fikirlerimize ihtiyaç duyduğunu anlayamadım?
Senin zaten sevgilin ne yaparsa yapsın, ne dersin desin hep bir bahanen olucak, doğruları görmektense yalanlara sığınıcaksın o zaman burada sevgilinle ilgili birtakım şeyleri tartışmanın ne anlamı var?
Sevgilin seni çok seviyor öyle değil mi? E o zaman problem yok :ecrin_bebek:

yalnız sen sevgilinin süslü laflarına aşık olmuşsun ya da sevmişsin diyim...ama sevgi süslü laflar demek değildir ki senin sevgilinin yaptığını ne biliyo musun ben bu kızı tavladım nasıl olsa beni seviyor benden ayrılmak istese bile ona yine süslü laflarımla tekrar bana baglarım ve böylece kaybetmem diyor seni kendisine cepte olarak görüyor ama sevgi bu değildir ki bana göre sevgi onunla ağlayıp onunla gülmek seninle konuşurken cümlelerini özenle seçmek karşımda ki kırılır mı ne hissder diye düşünmektir sen sevgiline şu an bağladığın için sana saygısızlık gibi gelmiyor hep iyi yönden düşünüyorsun ama böyle değil bak mantıklı düşününce doğruyu sende görüceksin yeter ki duygusal olarak düşünme emin ol sevgilinin yaptığını sen ona yapsan kim bilir sana neler söyler benimde böle bir ilşkim vardı bende senin gibi iyi yönden düşünüyordum ama sonra gözümü açtığımda gördüm ki beni kaç kere aldatmış neler çevirmiş arkamdan sonra ayrıldık karşıma adam gibi biri çıktıda sevgi saygı ne demekmiş ondan öğrendim...

yahu anlamadığım ne biliyor musunuz insan daha iki günlük bir adam için niçin canını sıkar otururda ağlar.değer mi bence değmez.bak canım 1800 lü yıllarda yaşamış bir yazar diyor ki " kadınlar yüzyıllar boyunca bir dev aynası görevi görerek erkeklere olduklarında iki kat kendilerini büyük görme olanağı tanıdırlar" yıl 2010 değişen ne.bu adamların popolarını bu kadar kaldırmayın o zaman böyle adam yerine koymazlar zamana bırak ararsa konuş aramazsa arama mesaj atmazsa atma.bırak o derdine düşsün bırak onun kaybetme korkusu belirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…