O diyenler sizin için diyor buna emin olun.amacım onu savunmak deil size burda yaşadğmz sadece bikaç olayı anlattm siz de ona göre yormlar yaptnz.bu iki şey benm son dönemde aklımı en çok kurcalayan şeylr.hala da öle ama biz kadın olarak düşünüorz erkeklere sordğmda onlr da bana burda yazdğm şekllerde mantklı açklamalar yapıolar.erkek arkadaşm sevmediği ve mutlu olmadığı bi insanla birlkte olacak biri deil bunu bana açık açık sölemşti.bazı saygszlklar yapmş olablr bunları da savunmadm gelnce konuşucm dedm bakalm ne cvp verecek.ama sırf bu yüzden ayrıl bitr demş bazıları. ben dört dörtlk deilm ondn da böle bişi beklemem.herkesn hatası olr hatasını anlayp özr diler ve bi daha yapmazsa nedn sorn çıkartaym.ayrıl demek herkese ne kadr kolay gelio çocuk oyuncağı bazılarına göre..
Canım,Bitirmeyi kafana koyduğuna sevindim.En doğru karar bu. Mesajla bitirebilirsin bence.Yüzyüze bir şekilde kndırıyor erkekler.Hatta sonuna da şöyle diyebilirsin,mesajla bitirmenin basit olduğunu düşünüyorsun,haklısın bence de öyle... Normalde hiçbir ilişki mesajla bitirilmez.Ama inan bana sen bu basitliği hakediyorsun der geçersinSenin değerini anlamasını istiyorsun ama hiç anlamayacak.Bu tip insanlar hiç anlamaz.....:/[/QUOTE
vereliniortak bencede böyle yap o zaman gör bak nasıl kıymetli olursun aramayan insan nasıl seni arıyoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?