20 yaşındasın.Ben de öyle.Yaşıtız yani.... Erkeklerin bir çoğu dans'a kız tavlamak için giderler.Ama bu önemli değil.Es geçiyorum. 20 yaşında hayatının baharında kızsın... Kalkıp bunu buraya mı yazıyorsun???? Sen çocuk değilsin ki yahu??? Milletin ne sorunları var sen dengesiz bir adamı,bu kadar takmışsın.Bırak gitsin.Ayrıl inan bana senden değerlisi olmaz.Ayrıl git... Yok üzülürüm ama saygı duyarımmış.Seven adam saygı duyarım tarzı cümleler kurmaz.Neden böyle düşünüyosun hayır falan filan der.Ve ilgisini arttırır. Ben bıktım 17-18-19-20 yaşındaki insanların birine bu kdr bağlanıp sanki,onla doğmuşda onsuz ölemiyormuş gibi davranmalarına... O mu vardı şimdiye dek? Değmiyorsa,şimdiden sonra da olmasın.Ekmeğini o da vermiyor??? Allaha şükür vardır bir geçimin. Kocan değil,baban değil.Hoş artık kocan olsa da farketmez,baban olsa da.Hayatta yalnızca sen varsın... Başka da kimse yok.Sen kendine değer verirsen herkes verir.Çok gurursuzca davranmışsın bence.Adam seninle ilgilenmiyor,kızları tavlama sanatını anlatıyor filan seeeen hala onunla sevgilisin öyle miiii? Dinliyorsun birde.Pes... Sen kendine saygını kaybetmişsin bir de o sana saygı mı duysun??? Çok çocukça. Eski kız arkadaşının güzelliğinden bahsetmesi,kıskandırmak için tavlama sanatını anlatması filan.Devam böyle... Böyle aptal insanlara tahammül edin,sonra niye karşıma doğru düzgün biri çıkmıyor diye yakınıp durun... Hayatından yanlışı atmazsan doğruyu bulamazsın canım.Sert çıkışıyorum farkındayım,ama üzgünüm.Çünkü 20 yaşında bir insanın bu şekilde aciz davranmasını hazmedemiyorum.Sen aciz değilsin ve lütfen öyle davranma.Ayrıl,bak gör nasıl peşinden gelecek.Gelmezse bende bir şey bilmiyorum.Ama peşinden gelse de geri dönme.Değmez be güzelim daha gençsin kimler çıkacak karşına:)))) Bunları söylüyorum ve bende hayatımda uyguluyorum.Daha dün bir erkek müsvettesi,bana dil döktü.Ve inanırmısın beni silme hayatından demesine rağmen,arkadaş olalım sen çok iyi birisin demesine rağmen,kanmadım... Ve sildim.Bu adam 1 hafta bana hiç msj atmamış bir adamdı hiçbir açıklama yapmamış bir adamdı.Ama ben ona msnden yazdım birtakım şeyler siliyorum seni hayatımdan herşeyden diye.Bir baktımmmm açıklama yapıyorrrr.Hemde çok gerçek açıklamalar.Daha önce aklın nerdeydi be g.......kalı dyesim gelsede demedim.Gayet kibarcaaa konuştum.Tüm içtenliğimle mutlu olmasını diledm ve sildim.Benden beklemiyordu belki de.Ama ben onun göremediği Kadar kendime HAKİMDİM ve Güçlüydüm.Sen de göster kendini sevdiğini....Ayrıl kibarca.Ve git tatlım.Hayatta neler var.