erkek arkadaşım hakkında..

drderin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
949
100
123
İstanbul
yazdan beri birlikteliğim var maşallah çok güzel gidiyor. Uzun süreden beri ilk kez güzel bir ilişki yaşıyorum diyebilirim. Sormak istediğim şu. 3 ay önce olan bi olay.. erkek arkadaşım benden arabamı istemişti işe geç kalacaktı bende verdim. otoparktan çıkarken arabanın kapısını sürtmüş kapı içeri girmiş çok mahçup oldu özür diledi ertesi gün tamirciye götürdük yaptıracaktı arabamı ama ustaya güvenmediğim için ben başka yere yaptırdım. 1500 tl masraf çıktı. Ben bu parayı ondan talep etmedim fakat kendisinin düşünmesi gerekmezmi ödedin mi naptın diye hiç sormadı ve ben aileme ben yaptım demek zorunda kaldım.

Hayatım arabamın 1500 tllik bir masrafı çıktı ne zaman halledebilirsin bunu, ona göre ödeme yapacağım da.
Unutmuş da olabilir relax.
erkekler böyle bir konuyu unutmaz bence ne de olsa özel bir gün değil. araba onlar için önemli

kendi arabası yokmuu?
maddi olarak benden aşağıda erkekten hiç hoşlanmam..

çok çok acil durumlar dışında kimseye arabamı vermem sevgilim dahi olsa yani işe geç kalma kısmını anlamadım senin arabayı otoparktan almaya gidene kadar kaybedeceği zamanla işe yetişebilirdi pekala.. kadın malına tamah eden erkek.. bilemedim şimdi..

O arabayi ilk önce yaptırıp sonra sana teslim etmesi gerekiyordu
Yada senin götürdüğün yere seninle beraber gelmesi gerekiyordu

Bu araba 1 günde çıkmadı tamirden sonuçta bu süre içersinde senden tamircinin adresini isteyip oraya gidip hesabı halletmesi lazımdı

Resmen üzerine çökmüş yani

Bidaha görüşmeyin derim

bende vermem aslında ama olacağından sanırım. bende onun arabasını vurabilirdim ama üstlenmek gerekir hasarı

bende vermem aslında ama olacağından sanırım. bende onun arabasını vurabilirdim ama üstlenmek gerekir hasarı

tamam da yani arabayı alana kadar o kadar süre geçecekti o sürede işe gidemez miydi?
sen bir daha verme bence. gitsin kendine bir araba alsın öyle pahalı bişey olmasına gerek yok bir sürü ikinci el uygun araçlar var. daha uygun bir araç alamayacak adam yarın nasıl ev geçindirecek yuva kuracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…