erkekler böyle bir konuyu unutmaz bence ne de olsa özel bir gün değil. araba onlar için önemliHayatım arabamın 1500 tllik bir masrafı çıktı ne zaman halledebilirsin bunu, ona göre ödeme yapacağım da.
Unutmuş da olabilir relax.
yazdan beri birlikteliğim var maşallah çok güzel gidiyor. Uzun süreden beri ilk kez güzel bir ilişki yaşıyorum diyebilirim. Sormak istediğim şu. 3 ay önce olan bi olay.. erkek arkadaşım benden arabamı istemişti işe geç kalacaktı bende verdim. otoparktan çıkarken arabanın kapısını sürtmüş kapı içeri girmiş çok mahçup oldu özür diledi ertesi gün tamirciye götürdük yaptıracaktı arabamı ama ustaya güvenmediğim için ben başka yere yaptırdım. 1500 tl masraf çıktı. Ben bu parayı ondan talep etmedim fakat kendisinin düşünmesi gerekmezmi ödedin mi naptın diye hiç sormadı ve ben aileme ben yaptım demek zorunda kaldım.
bunu ona söyledim unutmadı aslında biliyorHayatım arabamın 1500 tllik bir masrafı çıktı ne zaman halledebilirsin bunu, ona göre ödeme yapacağım da.
Unutmuş da olabilir relax.
bunu ona söyledim unutmadı aslında biliyor
dediğin doğru. konuştuk arabanın ödemeleri bu ay başlıyor dedim sesini çıkarmadı.siz soyleyin yaptiririm dediyse...resmen cekiniyorsunuz yanlis anlarsa diye halbuki carpan o.. sormadi mi hic
bende vermem aslında ama olacağından sanırım. bende onun arabasını vurabilirdim ama üstlenmek gerekir hasarıçok çok acil durumlar dışında kimseye arabamı vermem sevgilim dahi olsa yani işe geç kalma kısmını anlamadım senin arabayı otoparktan almaya gidene kadar kaybedeceği zamanla işe yetişebilirdi pekala.. kadın malına tamah eden erkek.. bilemedim şimdi..
dediğin doğru. konuştuk arabanın ödemeleri bu ay başlıyor dedim sesini çıkarmadı.
benimde aklıma geldikçe rahatsızlık duyuyorum. haftasonu yüzüne söylicemBiraz olsun gurur yapsa gücü yetmese bile borç bulur gene de senin gözün de düşmezdi. Ben olsam rahatsız olurdum.
Bence de söyle ve çokta güvenme derim. Bu kadar rahatlık ilerde de sıkıntı çıkarır.benimde aklıma geldikçe rahatsızlık duyuyorum. haftasonu yüzüne söylicem
bende vermem aslında ama olacağından sanırım. bende onun arabasını vurabilirdim ama üstlenmek gerekir hasarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?