ödemek istemiyo belliki yapacak bişey yok sineye cekin ve ayrılın derim olan paranıza olsun evlilikte düşnmezsiniz sanırım böyle bir tiplebunu ona söyledim unutmadı aslında biliyor
Ödeyeceğini sanmıyorum. Bence siz aşktan kör olmayın iyi tanıyın bu adamı. Gelecekte de senin paran benim param benim param benim param muhabbeti yapacak bi tipe benziyor.
parayı bi şekilde vermesi gerekiyor haftasonu görüşcez ztn söylicemödemek istemiyo belliki yapacak bişey yok sineye cekin ve ayrılın derim olan paranıza olsun evlilikte düşnmezsiniz sanırım böyle bir tiple
Kaybetmeden değil sonuçta bi ilişki sürdürüyoruz kötü giden birşey yok en baştada dediğim gibi. Borçları var baya bi bunu biliyorum. Bu sürede birşey demedim zaten. Ama bi arsa sattı ailesi ordan bi miktar alıp verebilirdi diye düşünüyorumsimdi niye soylemiyorsunuz ..kaybetme korkuzu var degilmi
Söke söke almak değildi. Ben bu es geçtiği konuyu onun gururunu biraz inciterek ona anlatıcamsöke soke alirim o parayi ... ezilmeyin sakın hakkınizsa sahip cikin
Aracını yeni sattı zatende. Bazı borçları vardı ben aldırmadım yeni bi masrafa girme zamanını bekle dedimtamam da yani arabayı alana kadar o kadar süre geçecekti o sürede işe gidemez miydi?
sen bir daha verme bence. gitsin kendine bir araba alsın öyle pahalı bişey olmasına gerek yok bir sürü ikinci el uygun araçlar var. daha uygun bir araç alamayacak adam yarın nasıl ev geçindirecek yuva kuracak?
Arabayı babama verdim benim yaptığımı bildiği için babam götürdü tamireO arabayi ilk önce yaptırıp sonra sana teslim etmesi gerekiyordu
Yada senin götürdüğün yere seninle beraber gelmesi gerekiyordu
Bu araba 1 günde çıkmadı tamirden sonuçta bu süre içersinde senden tamircinin adresini isteyip oraya gidip hesabı halletmesi lazımdı
Resmen üzerine çökmüş yani
Bidaha görüşmeyin derim
AnladımArabayı babama verdim benim yaptığımı bildiği için babam götürdü tamire
Kaybetmeden değil sonuçta bi ilişki sürdürüyoruz kötü giden birşey yok en baştada dediğim gibi. Borçları var baya bi bunu biliyorum. Bu sürede birşey demedim zaten. Ama bi arsa sattı ailesi ordan bi miktar alıp verebilirdi diye düşünüyorum
Bu kadar kısa süreli bir ilişkide araba alıp almamasına müdehalede bulunabiliyorsanız paranızı da isteyebilirsiniz.Aracını yeni sattı zatende. Bazı borçları vardı ben aldırmadım yeni bi masrafa girme zamanını bekle dedim
bu yüzden benden ayrılacaksa sıkıntı yok ayrılsınacikcasi sizi oyalacagini dusunuyorumm..arkadasimin biri nisanlisina maas kartini vermis o da haber vermeden para cekmis ...sen niye haber vermedin diye aradi kavga ettiler... kiz resmen kendi parasinin hesabini sordu diye kabahatli oldu ...kiz kaybederim diye susa susa cocuk sindirdi bunu ...o yuzden dyrm
ilişkim olsun diye kıvranmıyorum. sadece ben mi yanlışım karşımdakine karşı nasıl bi tutum almam gerekiyor diye danışmak için yazdım. azarlar şekilde konuşmayınOnu bunu bilmem se sırf ilişkiniz olmaya devam etsin diye bu kadar kıvranırsanız siz evlendikten sonra çok ağlarsınız, söyleyeyim.
adam 1000 tl ye çıkar dedi. o zaman verseydim zaten karşılayacaktı kendi götürdü ama ben o tamirciye güvenmedim. istanbula dönünce bulucam tamirci dedim babama söyledim arabayı ben vurdum dedim mecbur olarak.ilk götürdüğünüz tamirci daha ucuza mı yapacaktı?
adam 1000 tl ye çıkar dedi. o zaman verseydim zaten karşılayacaktı kendi götürdü ama ben o tamirciye güvenmedim. istanbula dönünce bulucam tamirci dedim babama söyledim arabayı ben vurdum dedim mecbur olarak.
seven her insanda kaybetme korkusu vardır. ama benden bu yüzden ayrılacaksa kendi bilir zorla tutmam ben.simdi niye soylemiyorsunuz ..kaybetme korkuzu var degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?