erkek arkadaşım hakkında..

Ödeyeceğini sanmıyorum. Bence siz aşktan kör olmayın iyi tanıyın bu adamı. Gelecekte de senin paran benim param benim param benim param muhabbeti yapacak bi tipe benziyor.
ödemek istemiyo belliki yapacak bişey yok sineye cekin ve ayrılın derim olan paranıza olsun evlilikte düşnmezsiniz sanırım böyle bir tiple
parayı bi şekilde vermesi gerekiyor haftasonu görüşcez ztn söylicem

simdi niye soylemiyorsunuz ..kaybetme korkuzu var degilmi
Kaybetmeden değil sonuçta bi ilişki sürdürüyoruz kötü giden birşey yok en baştada dediğim gibi. Borçları var baya bi bunu biliyorum. Bu sürede birşey demedim zaten. Ama bi arsa sattı ailesi ordan bi miktar alıp verebilirdi diye düşünüyorum

Aracını yeni sattı zatende. Bazı borçları vardı ben aldırmadım yeni bi masrafa girme zamanını bekle dedim

Arabayı babama verdim benim yaptığımı bildiği için babam götürdü tamire

acikcasi sizi oyalacagini dusunuyorumm..arkadasimin biri nisanlisina maas kartini vermis o da haber vermeden para cekmis ...sen niye haber vermedin diye aradi kavga ettiler... kiz resmen kendi parasinin hesabini sordu diye kabahatli oldu ...kiz kaybederim diye susa susa cocuk sindirdi bunu ...o yuzden dyrm

Aracını yeni sattı zatende. Bazı borçları vardı ben aldırmadım yeni bi masrafa girme zamanını bekle dedim
Bu kadar kısa süreli bir ilişkide araba alıp almamasına müdehalede bulunabiliyorsanız paranızı da isteyebilirsiniz.
Kaybetmekten korkuyorsunuzbu ap açık ortada.

Onu bunu bilmem se sırf ilişkiniz olmaya devam etsin diye bu kadar kıvranırsanız siz evlendikten sonra çok ağlarsınız, söyleyeyim.

bu yüzden benden ayrılacaksa sıkıntı yok ayrılsın

Onu bunu bilmem se sırf ilişkiniz olmaya devam etsin diye bu kadar kıvranırsanız siz evlendikten sonra çok ağlarsınız, söyleyeyim.
ilişkim olsun diye kıvranmıyorum. sadece ben mi yanlışım karşımdakine karşı nasıl bi tutum almam gerekiyor diye danışmak için yazdım. azarlar şekilde konuşmayın

adam 1000 tl ye çıkar dedi. o zaman verseydim zaten karşılayacaktı kendi götürdü ama ben o tamirciye güvenmedim. istanbula dönünce bulucam tamirci dedim babama söyledim arabayı ben vurdum dedim mecbur olarak.

yaptırdığınızı haber vermediniz mi? 1500 tuttu demediniz mi?

yani unutulacak bi mevzu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…