- 24 Ekim 2023
- 94
- 24
- 8
- 25
- Konu Sahibi dontforgetme
merhaba,
erkek arkadasim hpv+ ve rahim ağzı kanserine sebebiyet veren 16'yı taşıyor. bu konuda ne yapmalıyım. smear testim negatif ve hpv testi olacagim haftaya.
benzer durumu yasayan var mı? onu seviyorum ama o yanımda olmadı destek dahi olmadı. yine barıstıgımızda is konu acıldıgında uzak davranıyor hosuna gitmiyormus. biliyorum herkes bana uzak dur diyecek ama onu o sekilde bırakamam. bu sekilde yalnız kalmasına izin veremem. kötü hissediyorum o olmayınca
ne yapmalıyım?
erkek arkadasim hpv+ ve rahim ağzı kanserine sebebiyet veren 16'yı taşıyor. bu konuda ne yapmalıyım. smear testim negatif ve hpv testi olacagim haftaya.
benzer durumu yasayan var mı? onu seviyorum ama o yanımda olmadı destek dahi olmadı. yine barıstıgımızda is konu acıldıgında uzak davranıyor hosuna gitmiyormus. biliyorum herkes bana uzak dur diyecek ama onu o sekilde bırakamam. bu sekilde yalnız kalmasına izin veremem. kötü hissediyorum o olmayınca
ne yapmalıyım?
sanki kanseri yenecek. Gelişi güzel kondomsuz sevismis hpv kapmış işte. Erkeklerde tek tedavi sigil ciktikca yakmak eger sigil yoksa hic bir riski sorunu olmaz taşıyıcı olarak yaşar gider kondomsuz bulaştırır hepsi bu . Bari oral falan yapmayın sevgiliniz mutlu olsun diye de boğazınıza serpmesin . Ona bi sey olmaz olan size olur erkeklerde sigil yakılır kadınlarda rahim kanseri olur