Erkek arkadaşım için tüy dökücü krem :/

kkelebeketkisi

29.10.2019😺 01.04.2020👶
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
709
1.933
313
Kızlar meraba..
Şu an doğru yere mi konu açıyorum bilemiyorum kusura bakmayın.
İnternette çook araştırdım ama sorularıma cevap bulamadım..İnşallah yardımcı olacak birileri çıkar. :/

Kızlar erkek arkadaşımın ortopedik bir hastalığı var ve yüzmesi onun için spor anlamında çok yararlı olacak... Şu sıralar atanmayı beklediği için bol bol boş vakti var ve ben bu vaktinde yüzme öğrenmesini ve sürekli devam ettirebilmesini çook istiyorum. Buraya kadar herşey tamam ancak erkek arkadaşımın kılları biraz fazla benim açımdan bir sorun yok ama dışarıdan gören biri bayağı şaşkınlığa bürünebilir. Kızlar kılları olduğu için gitmek istemiyor havuza ama ben gitmesini çok istiyorum bu yüzden tüy dökücü krem araştırmaya başladık...(lazer işi atandıktan sonra inşallah)

Kızlar benim sorularım:

1. Önerebileceğiniz bir tüy dökücü krem var mı?
2. Cilde çok zarar verir mi bu kremler biliyor musunuz?
3. Bir de erkeklerin kılları ve derisi bizden farklı olduğundan acaba havuza girdiğinde yanma ya da yatağa uzandığında yanma gibi bir etkisi olur mu?

Cevaplarınızı bekliyorumm kızlar..

Kendini olduğu gibi kabullenmeyi deneseniz, bazi insanlar ne der diye düşünmeseniz daha iyi değil mi? Sırt omuz bölgesinde kılları yoğun olan çok erkek var. Görsel algımızda olusturulan kusursuz insan olma cabasi bize dayatilan bir sey. Bunu kabul etmek zorunda degilsiniz.

Zaten aşırı fazlaysa böyle geçici çözümle aldıktan sonra ara zamanlarda daha kötü görünecektir. Bu tüy dokucu kremler jilet gibi.. Kıllar ertesi gun ya da 2. Gun hemen cikacak. Her gun cok genis bolgelere kremle bunu uygulamak kolay olmaz saniyorum.

Normalden fazlaysa öncelikle bir doktora görünsün. Hormonal bir şeyler varsa kalıcı çözüm için tedavi olur. Bir de arkadaşların da dediği gibi jiletten farkı yok. Ağda yapmasına yardımcı olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…