- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
- Konu Sahibi prenses006
-
bence arama biraz fazla gitmisin uzerine.. biraz mesafeni koy o seni ozlediginde arar zaten
İnsanlara iyilik yaramaz canım, heleki erkeklere. Sen onun için endişelenirken o kendini bir şey zannetmiş. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, kimseye hakettiğinden fazla değeri vermeyeceksin, bu eşin, sevgilin, arkadaşın her kim olursa olsun.
Tamam belki abartmış olabilirsin ama bunu söylemesi gerekmezdi. İyiyim merak etme, rahat ol, yarın görüşelim felan gibi bir şey yazsa ölürmüydü. Tatlım sana bir abla nasihatı onu sakın arama, çek kendini. Eskisi gibi ilgini gösterme, yola gelsin biraz.
Ben eşimden biliyorum, üstüne düştükçe adam bir şekil oldu, ben onun için, hastalığı için endişelendikçe kötü ben oldum. Şimdi hiç umursamıyorum valla
Benım aklıma şöyle bişey geldi ; Sizin ilginizden sıkılmamıs bence erkek gururu yapmıs hanı benımle ılgılenıp duruyo mecbur hissetmesin kendini ben kımseye muhtac degilim ..gibisinden.. senın ısın yokmu demıs yanı benmle ılgılenmek zorunda degilsin bu kadar cok, gurur yapmış gibime geldi ama bilemicem :44:
evet ara verdiğimiz bi dönem de oldu. zaten çok çalkantılı ilişkimiz,hiç dengeli değiliz. düşünmek suç oldu gerçekten. söylediği şeyler çok rahat evet, çünkü alıştı ona ilgi göstermeme,merak etmeme.kanıksadı artık kendini seven ilgi gösteren birinin varlığını. nasılsa elinde biri var onu çok seven her derdinde endişelenen.Bu ara verelim diyen sevgilin dimi, öyle bi konunu hatırlıyorum sanki.
Bence şu saatten sonra hiçbir şekilde ulaşma. Tamam belki hastalığından dolayı asabidir ama söylediği şeyler çok rahat geldi bana. "işin yok mu senin, yeter ama" gibi. Sende tepkini koy madem öyle. Düşünmekte suç olduk ne yazık ki.
Hiç arama, umursama.
Acıma bile.
Bu erkek milleri gerizekalı anlamazlar öyle incelikten.
Merhamet duygusu da bırakmaz bunlar insanda.
Kendini bir halt sanmış. İşin yokmuymuşmuş çakacaksın iki tane
kızlar merhaba, şu anda çok üzgün ve kırgın olduğumdan mantıklı düşünemiyor olabilirim. o yüzden sizlerin yorumlarınızı görmek istedim. erkek arkadaşım birkaç gündür çok hasta. damarlarla ilgili bir rahatsızlığı var. sürekli ateşi çıkıyor bacağı morarıp şişti, zor yürüyor. kendisi yalnız yaşayan biri. ailesi de şu anda şehir dışındalar. dolayısıyla burda ilgilenecek pek kimsesi yok. ben de herzaman yanında olamıyorum. ben annemle yaşıyorum çalışıyorum ve dolayısıyla sürekli gidip yanında kalma gibi bir durumum olamıyor. ama içim hiç rahat değil fiziki olarak yanında olamasam da manevi olarak sürekli yanında olduğumu hissettirmek istiyorum. ve yalnız olduğu için de çok merak ediyorum. bunun sonucu olarak da mesaj atıyorum arıyorum ilgileniyorum. az önce öyle bi kelime sarfetti ki paramparça oldum. işin yok mu senin dedi mesajda bana. rahatsız mı oldun benden dedim. yeter ama dedi. peki kusura bakma o zaman sen istersen ararsın beni rahatsız etmeyeceğim seni artık dedim. cevap vermedi mesajıma. ben onu o kadar merak edeyim, onun için üzüleyim, o ise onunla ilgilendiğim için rahatsız olduğunu söylesin. böyle bir nankörlük olabilir mi acaba, tek suçum hastayken onu merak etmek,ilgilenmek,destek olmak mıydı. bunu haketmediğimi düşünüyorum. bu saatten sonra aramalı mıyım,yoksa aramayıp artık onun mu aramasını beklemeliyim, aramazsam hastayken destek olmayan bir de trip atan bir sevgili konumuna mı düşerim. yorumlarınızı bekliyor olacağım kızlar.
söylenecek çok şey var da hasta diye sustum."İşin yok mu senin,yeter artık"
Cvp:"işim olmaz mı!! Senin gibi bi odunu şımartmakla o kadar meşgulüm ki "
öncelikle kırılmakta çok çok çok haklısın. aynı türden bir rahatsızlık babam geçirmişti, damar tıkanıklığı sanırım. öyle bir huysuzdu ki saatlerce sabahlara kadar başında bekleyen herkese kan kusturdu. bırakıp gidecek hale getirdi bizi. bazı erkeklerin hastalık hali hiç çekilmiyor. bezdiriyorlar sahiden. ilgilensen bir türlü, ilgilenmesen bir türlü. eğer normalde aranız iyiyse sevginiz güzelse, sen çok sık olmasa da arada bir yine gönül koyma sor nasıl olduğunu. sağlık bu alttan almak lazım yapacak bir şey yok.
Öyle sinir oldum ki,uyuyan adamı uyandırıp"suçu olmadığı halde" siz nasıl yaratıklarsınız yaaaaa siz bizleri üzmek içinmi geldiniz!!! Diyesim geldi..
söylenecek çok şey var da hasta diye sustum.
ararsam da rahatsız olduğunu söylemesine rağmen aramaya devam eden yüzsüz bi kadın konumuna düşmez miyim, adam resmen rahatsız oluyorum dedi.
düşün kocan hasta gün içinde merak edip tahlilleri ile ilgili bilgi almak halini hatrını sormak için arıyosun sana işin yok mu diyo ne kadar aşağılayıcı bi davranış yaa düşündükçe kahroluyorum.
ararsan yüzsüz konumuna düşersin. oda sana aramadığın için trip atıyo kesinlikle diyemez. bırak o arasın sakın ha o arayana kadar sen aramakızlar merhaba, şu anda çok üzgün ve kırgın olduğumdan mantıklı düşünemiyor olabilirim. o yüzden sizlerin yorumlarınızı görmek istedim. erkek arkadaşım birkaç gündür çok hasta. damarlarla ilgili bir rahatsızlığı var. sürekli ateşi çıkıyor bacağı morarıp şişti, zor yürüyor. kendisi yalnız yaşayan biri. ailesi de şu anda şehir dışındalar. dolayısıyla burda ilgilenecek pek kimsesi yok. ben de herzaman yanında olamıyorum. ben annemle yaşıyorum çalışıyorum ve dolayısıyla sürekli gidip yanında kalma gibi bir durumum olamıyor. ama içim hiç rahat değil fiziki olarak yanında olamasam da manevi olarak sürekli yanında olduğumu hissettirmek istiyorum. ve yalnız olduğu için de çok merak ediyorum. bunun sonucu olarak da mesaj atıyorum arıyorum ilgileniyorum. az önce öyle bi kelime sarfetti ki paramparça oldum. işin yok mu senin dedi mesajda bana. rahatsız mı oldun benden dedim. yeter ama dedi. peki kusura bakma o zaman sen istersen ararsın beni rahatsız etmeyeceğim seni artık dedim. cevap vermedi mesajıma. ben onu o kadar merak edeyim, onun için üzüleyim, o ise onunla ilgilendiğim için rahatsız olduğunu söylesin. böyle bir nankörlük olabilir mi acaba, tek suçum hastayken onu merak etmek,ilgilenmek,destek olmak mıydı. bunu haketmediğimi düşünüyorum. bu saatten sonra aramalı mıyım,yoksa aramayıp artık onun mu aramasını beklemeliyim, aramazsam hastayken destek olmayan bir de trip atan bir sevgili konumuna mı düşerim. yorumlarınızı bekliyor olacağım kızlar.
Hiç arama, umursama.
Acıma bile.
Bu erkek milleri gerizekalı anlamazlar öyle incelikten.
Merhamet duygusu da bırakmaz bunlar insanda.
Kendini bir halt sanmıÅ. İÅin yokmuymuÅmuŠçakacaksın iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?