Erkek Arkadaşım İlgimden Sıkılmış...

mesaj attı işten çıktın mı çıkınca haber ver arayayım diye. aradım beni suçluyo hala. bana o sözleri söylemeden önce bi muhabbet geçmişti aramızda. onu bahane ediyo.bizim işyerinin şoförü anahtarla evin kapısını açıp içeri girmiş yemek bırakmış. bunu duyunca ben biraz bozuldum. anahtarlarını ortalardan topla istersen dedim. çünkü kaç yıllık sevgilisiyim evin anahtarlarının tümü bende yok. ama açan giriyor maşallah. ama bu muhabbetin üstüne başka konuşmalar da girdi araya. ben bikaç tane üstüste yine onunla ilgilenir tarzda mesaj gönderince bana senin işin yok mu dedi.şimdide diyor ki ben senin anahtarları topla demene kızdım ondan öyle yaptım diyor. resmen kılıf uyduruyor yaptığı şeye. özür dileyeceğine hala beni eleştirme derdinde. hasta halinde sen şöylesin sen böylesin yapıyor hala. tamam bana ihtiyacın olursa ararsın tekrar geçmiş olsun deyip kapattım.

Siz üstüne düştükçe kendisini çok önemli hissetmeye başlamış anlaşılan.

Sakın aramayın, o sizi arasa bile siz 3-5 gün aramayın bence, yani ben olsam öyle yapradım.

erkek milletine de yaranilmaz yaaa
ilgilensen yeter ama bunalttin der
ilgilenmesen hatunun umrunda digiliz der

derde der

esime hep diyorum ananin yoklugunu aratmiyosun diye
bi kulp takacaklar ya
sinir seyler
bunlari arayanda kabahat arkadasim
evet bence hata senin
ne arayip duruyosun ki
birak ne hali gorsun

sanki ben cok ettim be esimle tartistigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…