- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi su_derince
-
zeynelim neler dusunmuyorum ki aklıma hersey gelıyor kurmaktan dusunmekten cok ama cok yoruldum kızlarrrraynı ıs yerınde olmak ıse ÖLÜMMM işe ıhtıyacım var cıkamıyorum bı yandan bu cırkınlıgı hazmedemıyorum cok kotuyum cok
kızlar aynı ıs yerındeyız yukarıda da yazdım cok kararısızım ıcımden bı ses bı dakka bıle durma dıyor sızce neyapayım
Okurken sinirlerim zıpladı resmen...
Adam seni adam yerine koymamış..
Sen onun sevgilisisin be.. Dul kadınla ne işi var sevgilinin gecenin 3 ü 5 inde.. ...
Senin yapacagın şuydukii o sana leyla hnımlayım dediği anda resti çekip bitirecektin bu ilişkiyi...
Hatasını anlarsa zaten birdaha yapmamak üzere özürler diler af diler birdaha yapmıyacagını garantilerdi...
Ama şimdi utanmadan sana bide birdaha çağırsa yine giderim diyo..
Bu lafın üzerine ağlasan cırlasan ne fayda adam onu senin önüne koymuş..
Ha buarada o kadının sevgilisinede bu durumu bildirirdim ağzının ortasına bir tane indirsin diye
ben öküz sevgilime ; leyla hanımın erkek arkadası senınle oldugunu bılse emınım yasaklar bır daha onunla görüşmeyeceksin der adam bılse dıyorum okuz sevgılım bana soyle cevap verıyor kızlar^^ adam ızın vermesse saygı duyarım ^^^^
her verdıgı cvp benı cıldırtıyor kızlar
kızlar aynı iş yerinde çalışıyoruz..beni işe alan o..sizce ne yapayım işi de mi bırakayım ???
ya kızlar ben mi çok sığ düşünüyorum yoksa ciddi anlamda ülkemizde avrupai gelişmeler mi hakim oldu iice
dul bir kadın hem de iki çocuk annesi bir kadın genç ve bekar bir erkekle tabiri caizse dağbaşında üstelik alkol eşliğinde hem dee gecenin 3 ün de :18:yaa ne kadarı normal ne kadarı doğal ki millet mi çok geniş artık yok sa ben mi geri kafalı kaldımm çözemedim allahım yarabbim yaa sinirlerim zıpladı...
kızlar sanırım saglıklı dusunemıyorum ben amiyane tabirle çok ozur manyadım sanıırım
ama şu an ıkılemde kaldıgım konu evet işe ihtiyacım olmasa bir dakka durmamm ınanın...
ikinci sıkıntım ise beni işe alan O..
BEN resti cekıp ıse devam etsem onun ıcın kaldım sanacak
gitmek istemiyorum işe ıhtıyacım var ödemelerim var ve burdakı sartlarım cok ıyı ne yapcam ne etcem ıyıce karıstım ben(
bilsem ki hıc bısı dusunmeyecek ınanın onu cok gusel yok sayıp ısıme devam edebılırım cunku işe ıhtıyacı olmayan ben bu saygısızlıgı kaldıramaz ıdım ama iş herseyımı baglıyor daha dogrusu dusunmeme neden oluyor aslında bu yuzden bu konuyu burda acma geregı duydum((
Tabiki işini bırakmamalısın canım, hiç öyle düşünmez emin ol. Eğer işini de bırakırsan onun yüzünden bıraktığını düşünecek ve kendi egosu kabaracak.. Tam aksine ona ihtiyacın olmadığını ve hayatında olsa da olmasa da onu hiç önemsemediğini ve unuttuğunu anlasın. Ondan ayrılırken ağlayıp sızlama. Yüzüne bile bakma, adını bile söyleme ona hitap ederken.Alaylı alaylı konuş hatta, ne kadar rahat olduğunu ve kendisinin senin hiç umrunda bile olmadığını hissettir ona. Erkekler kadınlara bu kadar psikolojik şiddet uyguluyorken biz birşey diyebiliyor muyuz? hayır, sen de hiç acıma o yüzden... Nihayetinde erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş oldun, ben o çocuklara da acıyorum, böyle basit bir anneleri olduğu için. Kesinlikle kınamıyorum ama çocuklu bir bayanın bu şekilde hareket etmesi çok yanlış ve kötü örnek!
Tabiki işini bırakmamalısın canım, hiç öyle düşünmez emin ol. Eğer işini de bırakırsan onun yüzünden bıraktığını düşünecek ve kendi egosu kabaracak.. Tam aksine ona ihtiyacın olmadığını ve hayatında olsa da olmasa da onu hiç önemsemediğini ve unuttuğunu anlasın. Ondan ayrılırken ağlayıp sızlama. Yüzüne bile bakma, adını bile söyleme ona hitap ederken.Alaylı alaylı konuş hatta, ne kadar rahat olduğunu ve kendisinin senin hiç umrunda bile olmadığını hissettir ona. Erkekler kadınlara bu kadar psikolojik şiddet uyguluyorken biz birşey diyebiliyor muyuz? hayır, sen de hiç acıma o yüzden... Nihayetinde erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş oldun, ben o çocuklara da acıyorum, böyle basit bir anneleri olduğu için. Kesinlikle kınamıyorum ama çocuklu bir bayanın bu şekilde hareket etmesi çok yanlış ve kötü örnek!
Sizin erkek arkadaşınız ve türevleri hem sizden ayrılmaz hem de gece vakti başkalarıyla buluşur... "Aralarında bir şey yokmuş": Bir erkekle kadının tatmin olması için illa fiziksel bir şeyler yaşamaları, yatmaları gerekmez... Gece sabaha kadar birlikte muhabbet etmek, çay çorba içmek de flörttür... Bunu masum kabul etmek için fazla "iyi niyetli" olmak lazım...
Bir de son günlerin modası belli oldu: "Çok" yakın hanım arkadaş edinip sevgilileriyle telefonda konuşturuyorlar, sonra "Aramızda bir şey olsa seni görüştürür müyüm?" Tabii görüştürürsün çünkü o denli pişkinsin, rahatsın... Karşındaki de tecrübesiz, iyi niyetliyse "konferans" bile yaparsın... Bu şekilde açılan kaçıncı konu bu...Biz sırf burada okuduklarımıza bile dayanamazken siz "güzelce" tavrınızı koyarsınız umarım...
Erkekler pişkindir, her olaydan sıyrılma peşindedirler; üste çıkmak için, erkekliklerinin şanı olsun diye daima haklı olmak isterler... Yatakta yakalasanız "beni baştan çıkardı" der binbir zahmetle yatağa attığı hatunu suçlar... Şaka gibidirler, çocuk gibidirler... Sizinki de o hesap... Yollayın "bu çocuğu" arkadaşlarına, "kardeş kardeş" oynasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?