Erkek arkadaşım kanka dediği kadınla sabaha kadar sohbet ediyor....ve ben abartıyorum

çok haklısın canım işten ayrılma bence devam et ama konusma hazmette yaptıklarını ne olursa olsuuun yanlıssssss yapıyooorrr sen sonuna kadar haklısın canım ama eger cooooooook asıkgım oluorum dersen sana hıc bır sekşlde bısı dıyemem bende nısanlıyım belkı cpgu seyden kendımden verıyorum ama herelde ben bunu kaldıramazdım:44:

Kızlar aynı ıs yerındeyız yukarıda da yazdım cok kararısızım ıcımden bı ses bı dakka bıle durma dıyor sızce neyapayım

yine çağırsa yine gidermiş demek canım kendini üzme ama erkek arkadaşın demek ki senden
çok o kadına değer veriyor ki seni inciteceğini bile bile gidebiliyor tekrar. ve sana açık açık söylüyor
tekrar giderim diye peki sen o her gittiğinde kırılmaya incinmeye razı mısın? razıysan içime atabilirim böyle yaşayabilirim
diyorsan devam edersin bu ilişkiye. ha yok dayanamam diyorsan ki bunu demen gayet normal bitir bu ilişkiyi. bu şekilde en fazla 2 ay üzülürsün ama aksi takdirde devam edersen çooooooooookk uzun süre üzülmeye devam edersin.

ayrılma sakın işten filan aksine ona ne kadar güçlü olduğunu göster ki adam dünya benim etrafımda döner triplerinden kurtulup ne mal olduğunu anlasın.

ben öküz sevgilime ; leyla hanımın erkek arkadası senınle oldugunu bılse emınım yasaklar bır daha onunla görüşmeyeceksin der adam bılse dıyorum okuz sevgılım bana soyle cevap verıyor kızlar^^ adam ızın vermesse saygı duyarım ^^^^

her verdıgı cvp benı cıldırtıyor kızlar

Son düzenleme:
Canım, erkek arkadaşın o konuştuğu kıza kanka mı diyor?
Senin üzülmeni istemem ama, erkeklerin kızlara "kanka" diye hitap etmelerinin bir anlamı varmış.
Yani onları gerçek bir arkadaş, bir dost olarak görmekten ziyade sevgili adayı olarak gördükleri için öyle hitap ederlermiş.
İşyerindeki erkek arkadaşlar konuşurken kulak misafiri olmuştum ama tabi yanılıyor da olabilirim.
Umarım masumanedir aralarındaki ilişki...

Son düzenleme:
ya kızlar ben mi çok sığ düşünüyorum yoksa ciddi anlamda ülkemizde avrupai gelişmeler mi hakim oldu iice
dul bir kadın hem de iki çocuk annesi bir kadın genç ve bekar bir erkekle tabiri caizse dağbaşında üstelik alkol eşliğinde hem dee gecenin 3 ün de :18: yaa ne kadarı normal ne kadarı doğal ki millet mi çok geniş artık yok sa ben mi geri kafalı kaldımm çözemedim allahım yarabbim yaa sinirlerim zıpladı...

DİYEMEDİNMİ OZAMAN BENİM İZİN VERMEME NİYE SAYGI DUYMUYOSUN ÖKÜZ..
sen burada bunu alttan alır görmezden gelirsen o adama senin onayın olmadan daha çok işler yapar..
..kabulleneek senin onayın olmadan bir iş yapamıyacagını .. kabullenmezse zaten sen şunu yapma leyhayla görüşme dediğin zamanlar gidecem sanane diyebileccek...
tavrını baştan koy.. leyla ile buluşacam diyorsan bir ömür git leylayla görüş de...
yoksa bende bulurum dul bi abi ..
ben giderim hayatından de...
kesin bir dille...

ayrıldığı eşiylede tanışıyor muş bunların hepsi bir dönem aynı iş yerinde çalışmıs

hatta diğer çalışan erkek arkadaslarla falan bunlar hep bırlıkte takılırmıs göya leyla hanımı erkek gibi görürlermiş.kocası onca erkegın arasında karısının olmasından rahatsızlık duymazmıs

bu nasıl bır anlayıs bu nasıl bır sey ya

Ben normalde çoğu şeyi çok sorun etmem,rahatımdır,erkek arkadasımı da çok sıkmam fakat bunu okurken ben bile Kaldım. Sinir oldum. Bu ne terbiyesizliktir ya sen yine iyi sabretmişssin vala

kızlar aynı iş yerinde çalışıyoruz..beni işe alan o..sizce ne yapayım işi de mi bırakayım ???

aynı iş yerinde olabilirsiniz sen işine gücüne bak tatlım bence seni işe alan o eğer hazmetmiyorsada bırak o cıkarsın en azından tazminatini alırsın işten sakın ayrılma sadece seviyeli davran yeter :)

Yok canım, olur mu öyle şey? tabiki onlar kafasız ve midesiz acaip yaratıklar işte.
Sen gayet normalsin... Daha ne günler göreceğiz, neler duyacağız...
nereye gidiyoruz böyle ben de anlamadım... Allah sonumuzu hayır etsin.

adama doğru dürüst zamparalık yaptırtmamışsınız ya
yaşınız kaç? diğer yandan, barney stinson'un striptiz kulübünde olduğunu belirtmek için kurduğu bi cümle var, o geldi aklıma: "babaları tarafından terk edilmiş, üniversite okumak isteyen hatunlara yardım ediyorum"
gü-ven-me

Son düzenleme:
kızlar sanırım saglıklı dusunemıyorum ben amiyane tabirle çok ozur manyadım sanıırım

ama şu an ıkılemde kaldıgım konu evet işe ihtiyacım olmasa bir dakka durmamm ınanın...

ikinci sıkıntım ise beni işe alan O..

BEN resti cekıp ıse devam etsem onun ıcın kaldım sanacak

gitmek istemiyorum işe ıhtıyacım var ödemelerim var ve burdakı sartlarım cok ıyı ne yapcam ne etcem ıyıce karıstım ben(

bilsem ki hıc bısı dusunmeyecek ınanın onu cok gusel yok sayıp ısıme devam edebılırım cunku işe ıhtıyacı olmayan ben bu saygısızlıgı kaldıramaz ıdım ama iş herseyımı baglıyor daha dogrusu dusunmeme neden oluyor aslında bu yuzden bu konuyu burda acma geregı duydum((

Tabiki işini bırakmamalısın canım, hiç öyle düşünmez emin ol. Eğer işini de bırakırsan onun yüzünden bıraktığını düşünecek ve kendi egosu kabaracak.. Tam aksine ona ihtiyacın olmadığını ve hayatında olsa da olmasa da onu hiç önemsemediğini ve unuttuğunu anlasın. Ondan ayrılırken ağlayıp sızlama. Yüzüne bile bakma, adını bile söyleme ona hitap ederken.Alaylı alaylı konuş hatta, ne kadar rahat olduğunu ve kendisinin senin hiç umrunda bile olmadığını hissettir ona. Erkekler kadınlara bu kadar psikolojik şiddet uyguluyorken biz birşey diyebiliyor muyuz? hayır, sen de hiç acıma o yüzden... Nihayetinde erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüş oldun, ben o çocuklara da acıyorum, böyle basit bir anneleri olduğu için. Kesinlikle kınamıyorum ama çocuklu bir bayanın bu şekilde hareket etmesi çok yanlış ve kötü örnek!

Son düzenleme:

ben de anlamıyorum

ve en cok agrıma gıden bole bır olayı ben erkek arkadasıma anlatsaydım baska bırının yasamıs oldugu bır hıkaye olarak emınım cok kınardı... ancak kendı olayın ı cınde oldugu ıcn nasıl da masum anlatıyor.. ve benı fesat olmakla sucluyor benı bole dostluklar yasamadıgım ıcın anlayamamakla sucluyor

ben de anlamıyorum

ve en cok agrıma gıden bole bır olayı ben erkek arkadasıma anlatsaydım baska bırının yasamıs oldugu bır hıkaye olarak emınım cok kınardı... ancak kendı olayın ı cınde oldugu ıcn nasıl da masum anlatıyor.. ve benı fesat olmakla sucluyor benı bole dostluklar yasamadıgım ıcın anlayamamakla sucluyor

Sizin erkek arkadaşınız ve türevleri hem sizden ayrılmaz hem de gece vakti başkalarıyla buluşur... "Aralarında bir şey yokmuş": Bir erkekle kadının tatmin olması için illa fiziksel bir şeyler yaşamaları, yatmaları gerekmez... Gece sabaha kadar birlikte muhabbet etmek, çay çorba içmek de flörttür... Bunu masum kabul etmek için fazla "iyi niyetli" olmak lazım...

Bir de son günlerin modası belli oldu: "Çok" yakın hanım arkadaş edinip sevgilileriyle telefonda konuşturuyorlar, sonra "Aramızda bir şey olsa seni görüştürür müyüm?" Tabii görüştürürsün çünkü o denli pişkinsin, rahatsın... Karşındaki de tecrübesiz, iyi niyetliyse "konferans" bile yaparsın... Bu şekilde açılan kaçıncı konu bu...Biz sırf burada okuduklarımıza bile dayanamazken siz "güzelce" tavrınızı koyarsınız umarım...

Erkekler pişkindir, her olaydan sıyrılma peşindedirler; üste çıkmak için, erkekliklerinin şanı olsun diye daima haklı olmak isterler... Yatakta yakalasanız "beni baştan çıkardı" der binbir zahmetle yatağa attığı hatunu suçlar... Şaka gibidirler, çocuk gibidirler... Sizinki de o hesap... Yollayın "bu çocuğu" arkadaşlarına, "kardeş kardeş" oynasınlar...

ya süpersinn nasıl iyi geldi bu son sözlerın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…