Erkek arkadaşım kanka dediği kadınla sabaha kadar sohbet ediyor....ve ben abartıyorum

ayrıl!!!! hemen bitir
iş yeri onun babasının malı değil işten ayrılmana gerek yok ama o adamdan ayrıl. hem onu teselli eder kankası zaten. sende seviyeli düzeyli bi ilişki yaşarsın inşallah yeni biriyle. ama bu adama değmez uzaklaş ondan resmen kişiliksiz be paçasından akıyor işte çok sinir bozucu bea

Asla kabul edemiceğim bişiii aslaaaa! Nedemek ya dul kadın..bekar erkek..gece yarısı..içmeler..kankalık ayakları...İğrenç yaaa gerçekten artık kadın olmaktan bayan olmaktan utanıyorum Dul olmasına bişi demiyorum ama insan kendine yakışanı yapmalı..Gece yarısı ne işin var senin bekar adamla..İşte böylelerinin hakkında ne söyleseler müstehaktır.. Asla böle bişi için taviz verme canım hatta ayrıl gerekirsede

lütfen bana dua edin kızlar

hazmedememe , öfke, yıkım , inanmak, güvenmek , duygusallık ve daha bir çok duygu iç dünyamda alt üst oldu , karıştı....

ve ben hiç iyi değilim!

Kardeşim kocan mı bu adam?

Ne var düşünecek bulunmaz hint kumaşı mı?

güzelim sen neden işten ayrılacaksın ki? iş başka, bu işler başka? hem o seni sevgilisisin diye mi işe almıştı?

:88:Sen sonuna kadar haklısın ve kesinlikle abartmıyorsun bunun için kendini suçlama.Erkek arkadaşın birlikteliğiniz boyunca o çok samimi olduğu leylasını seninle tanıştırdı mı ya da sana ondan hiç bahsetti mi? sanmıyorum eğer öyle abartılacak bir şey olmasaydı aralarında seni onunla çoktan tanıştırırdı.Bence o adamla ilşkini tamamen kesmelisin ve kesinlikle bu konuyu alttan almamalısın.Bu adam evlendikten sonra da aynısını yapar ve seni çok üzer sonra nasıl böyle bir hata yaptım dememek için önlemini al. Erkekler böyledir onlar asla hata yapmazlar ve haksız oldukları bir konuda bile su üstüne çıkmayı çok iyi bilirler.Çok iyi niyetli birine benziyorsun maalesef iyi niyetli insanlar her zaman suistimal edilirler sakın izin verme buna! Benim eşim bunu yapsa bir dakika bile düşünmem.söylemesi kolay demeyin cidden onu asla affetmem. Kendine değer veren hiçbir bayan bunu yapmaz.

toplumda oluşan ''dul kadın'' yaftasından daha acı olanı..kadınlar kulubu gibi bir sitede aynı etıketı tasıması.. Şu olayda herhangı bı ''Kız'' arkadas olsa bıle en azından ''cilvelestıklerıne'' daır kehanetlerınız devam edecek..

Gelişen olaylarda ,

*Leyla HANIMın alkol alıyor olması kötü..siz yapmıs olsaydınız normal olabilirdi..
*gece yarısı hemde ıkı cocuklu bır bayanın dısarıda olması kötü.. erkek arkadasınız bıle olsa sız gece yarısına kadar yanında oldugunuzda ıyı..
*gittiği mekan dağ başı araçta olmaları , nedenler ve dogrulugu tartısılabılır belkı.. Kimine göre bı normaldır,kimine değil..
*bir bayanın arkadaş/dost/sırdaş olarak bile görmüş olsa erkek ile olan samimiyetinin dozuna dikkat etmeli elbet..hem toplumun önyargıları var,Hemde erkeklere güven olmaz özdeyişi..

*erkek arkadasınızın yalan soylemiş olması asla tasvıp edilmeyecek bi durum.Öyle görünüyorki daha önceden planlanmış ama tepkınızden cekındıgınden saklama geregı gormüş.Sonrasında vicdan yapıp itiraf etme ihtiyacı hıssedıp günah çıkarmış..amac kendını rahatlatmak.. bu durumda sizin kabul etmeyecegınızı bıldıgı bı davranıs oldugu ıcın yalan söylemiş, durumdan hoşlanmayacagınızın farkında hemde..
* sizin tavrınız karşısında kabalaşmış olması hoş değil. yaptıgını kabul ettırme gayesi içinde.
* rahatsız oldugunuzu belırttıgınız halde tekrarlayacagını belirtmek saygıyı ve özeni yitirdiğinizi gösterir.siz ne soylersenız bıldıgını okuyacaksa ilişkinizin bir anlamı yoktur.

iş meselesıne gelınce, cok yakın olunan insanlarla çalışılmaması gerektıgını hep soylerım.. Özel hayatınızda saygınız bitmiş,kredisini tüketmiş olsa bile.iş profosyenel davranmayı gerektırır.İşe ve işverenine olan saygından ötürü. İş ile özel hayatı karıstırmamalı.Karşınızdaki kişinin düşüncelerini önemseyerek işten cıkmayı düşünmemenizi öneririm.Size mobbing yapmasına müsade etmeyin.

Son düzenleme:

Leyla hanımın medeni durumundan bahsederken bekar ıkı cocuk annesi demediğim için özürdilerim amacım '' dul kadın '' diye yermek değildi sadece her ayrıntıyı anlatarak objektif yorumlar alabilmekti.ve benn emınım ki burda yorum yapan fıkır beyan her arkadasım leyla hanımın medenı durumundan ve alkolllü oluşlarından ziyade daha cok kanka denilen bır kadınla bacı , kızkardes olarak gorulen bır kadınla gece yarısından sabahın 5 ne kadar bırlıkte olan bir erkegın ne yapmak istemeye calısmasıdır ...

Son düzenleme:
su_derince özüre gerek yok gereğinden fazla kibarlık örneği sergiliyorsun gibime geliyor.evet Leyla hanım DUL bİR kadın..eşinden boşanmış ve tekrar evlenmemıs her kadın dul sıfatını alır.Bunda da ÖZÜRDİLENECEK bir şey yok.rahat ol lütfen gelelim asıl konuya benim düşüncem ;

Leyla hanım da erkek arkadaşında sayiden insalık dışı çirkince bir davranış sergilemişler ve sen sen ol sakın ve sakın üzülme

Avatar daki resim sana aitse su _derince , sahidenn hoş ve alımlı bir bayansın.Senin gibi bir bayanı bırakıp gece yarısı dul cocuklu bır kadının yanına gidip arabanın içinde sabahlıyorsa kusura bakma ama ben erkek arkadasından ıkı konuda suphelenırım

1- ya erkek değil ,
2-ya da başkalarının(ağır olacak ama çok sinirlendim ) artıkları ile oynaşmayı ,flört etmeyi sevip karşısındaki leyla hanıma da bu anlamda saygısızlık eden aciz doyumsuz bir yaratık..

zaten bunların dışında bişiler düşünmek sahiden fazla'' iyi niyet'' göstergesi olur.

İş olayına gelince sakın ve sakın işinden çıkma sana saygısızlık terbiyesizlik yapan kendisi.Biraz adam olsa imiş hayatında sevgilisi varken LEYLA hanıma gitmezdi.boşver salla gitsin sen işine bak sana da afedersin bir .....yapamaz.

anladığım kadarıyla sen onu zaten kafanda bitirmek üzeresin

ve bence de bir an önce bitir.........

böyle bir çirkinliğe hangi bayan maruz kalsa senin yaptığını yapaR BENCE sen az bile yapmışsın walla gene iyi sabırlıymışsın.Sana ne derse desin ezilme sen gayet akıllı ve mantıklı bir bayansın.

eden allahından bulur su_derince sıkma güzel canını

dilerim en kısa zamanda doğru düzgün biri ile karşılaşırsın...

Son düzenleme:
Aynı şeyi sen yapmış olsaydın
Bu adam çoktan senii bırakır bir dahada yüzüne bakmazdı.
Bir müddet görüşme , sinirlerine hakim ol diyecem ama bende olsam sinirlenir , ağzımdan bir sürü kötü söz çıkardı.
Ama sana tavsiyem , görüşme , konuşma , uzak dur ..
Bakalım ilişkiniz için neler yapacak.?

artık eşinden boşananlar kanuni olarak "dul" olmuyo bekar oluyo, bilginize.

Ben sevgilinden cok cocukları olan bir kadının gecenin 3ünde 5inde sevgilisi olan bir erkekle beraber takılmasına hiç anlam veremedim doğrusu. Kadın belli ki hiç iyi ayak değil. Aralarında ne var bilemiyorum, seni üzecek birşey söylemek de istemiyorum. Belki erkek arkadasin gercekten onu dostu olarak görüyordur ( emin olmasamda ki inşallah öyledir ) ama öyle olsaydı da seni tanıştırırdı. Öf bilmiyorum vallahi canııım senin adına gercekten üzüldüm kötü bir durum cünkü.
O leyla denilen kadının ağzını burnunu dağıtasım geldi yemin ederim.

eden bulur benim hayat felsefem eminim gün gelecek ikisi de bu yaptıklarının cezasını çekecektir.Cünku allahın vereceği ceza en adaletlisidir.

Leyla hanım gibi bir kadın olmaz olmasın senınle aynı duygular ıcerısındeyım agzını burnunu dagıtasım gelıyor benım de ıcımden

yok artik neyi normal bu durumun ya.sen git dul bi kadinla sabaha kadar issiz yerde arabada icki ic sabaha kadar sabahla. atesle barut yanyana hemde ickili bi durumda kardes kardes icmisler uyumuslardir artik...... yersen....

yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan herkese çok tşk ederim .

şu an kendisi yıllık izinde beni arayıp sorduğu yok kızlar Önümüzdeki pzt iş başı yapacak. bana en son söylediği aynen şu '' leyla hanımla aramda bir şey olduğuna inanıyorsan bir daha sakın beni arama'' dedi.

artık o baslardakı ınandırma cabaları da yok..

dediğim gibi şu an ki tum gelgitlerim işime devam edip edemeyecğım

Bu Leyla Hanımın (ne hanım ne hanım ama) ismini ilk cafeden cikip eve gittiğinizde onu aradığında mı duydun? Önceleri de biliyormuydun. Nerden tanışmışlar?

CANIM, ben Leyla hanımın adını tam 7 ay önce erkek arkadasımdan duydum.yedı yıl oluyormus tanısalı.

leyla hanımın eşi , leyla hanım, erkek arkadasım hep bi yerde calısıyormus. sonra leyla hanım ve esı ayrılmıs sonra ıs yerlerınden de ayrılmıslar. leyla hanım zaten ısten cıkarılmıs.erkek arkadasım leyla hanımdan ılk bana bahsettıgınde dostum arkadasım dıye bahsetmıstı leyla hanım ve kocasının neden bosandıklarını ıkı cocuguyla yasam mucadelesı verdıgını gereksız yere anlamsız ca ısten cıkarıldıgını onla kardes gıbı olduklarını leyla hanımın sayıden ıyı bır dost oldugundan falan bahsetmıstı.

hatta ıs yerınde leyla hanıma kıımse bayan gozuyle degıl de kardes bacı gıbı baktıgından ıcmeye falan gıttıklerınde kendısının de o masada yer aldıgından falan bahsedınce ben cok garıpsemıstım acıkcası nasıl bır kadın bu dıye.....

cok ıyı hatırlıyorum o zaman bu konu yuzunde erkek arkadasımla tartısmıstım .Hatta erkek arkadasım hıc unutmam soyle demıstı ^^ ne yanı leyla masa da oturuyor dıye kalkıp gıdelım mi ya da sen kalk leyla mı dıyelım deseydık '' dıye cıkısmıstı bana
bu yedı ay boyunca leyla hanımla bır kez yanımda telefonla konustular o da iş ti baya uzun bır telefon gorusmesı olmustu gayet normal ıs arkadası edasıyla konusuyorlardı ama mesafelı ıdı konusurken erkek arkadasım. ama sımdı o mesafenın de bır sanaryo oldugunu dusunuyorum cunku o sekılde bırısıyle konusan o samımıyetı bulupta arabanın ıcınde sabahlamaz bıra ıcıp sonra da ıskembecıye.............

Son düzenleme:
Su_derince;erkek arkadaşının ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı aklı başında seven bir adam ve herseyden önce hem kendine hem de partnerine saygı duyan bir adam böyle bir olay içerisinde yer almayı kendisine yakıştıramaz .Leyla hanıma yorum bile yapamıyorum hem cınsılerımın bole cırkınlıklere neden olması canımı çok sıkıyor.

Bence ruhsal sorunu değil Ahlak sorunu var..Eğer o adamın seni haketmediğini düşünüyorsan ve anlattıklarını samimi bulmuyorsan bence hiç üzülmeden bitir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…