- Konu Sahibi su_derince
-
lütfen bana dua edin kızlar
hazmedememe , öfke, yıkım , inanmak, güvenmek , duygusallık ve daha bir çok duygu iç dünyamda alt üst oldu , karıştı....
ve ben hiç iyi değilim!
güzelim sen neden işten ayrılacaksın ki? iş başka, bu işler başka? hem o seni sevgilisisin diye mi işe almıştı?
toplumda oluşan ''dul kadın'' yaftasından daha acı olanı..kadınlar kulubu gibi bir sitede aynı etıketı tasıması.. Şu olayda herhangı bı ''Kız'' arkadas olsa bıle en azından ''cilvelestıklerıne'' daır kehanetlerınız devam edecek..
Gelişen olaylarda ,
*Leyla HANIMın alkol alıyor olması kötü..siz yapmıs olsaydınız normal olabilirdi..
*gece yarısı hemde ıkı cocuklu bır bayanın dısarıda olması kötü.. erkek arkadasınız bıle olsa sız gece yarısına kadar yanında oldugunuzda ıyı..
*gittiği mekan dağ başı araçta olmaları , nedenler ve dogrulugu tartısılabılır belkı.. Kimine göre bı normaldır,kimine değil..
*bir bayanın arkadaş/dost/sırdaş olarak bile görmüş olsa erkek ile olan samimiyetinin dozuna dikkat etmeli elbet..hem toplumun önyargıları var,Hemde erkeklere güven olmaz özdeyişi..
*erkek arkadasınızın yalan soylemiş olması asla tasvıp edilmeyecek bi durum.Öyle görünüyorki daha önceden planlanmış ama tepkınızden cekındıgınden saklama geregı gormüş.Sonrasında vicdan yapıp itiraf etme ihtiyacı hıssedıp günah çıkarmış..amac kendını rahatlatmak.. bu durumda sizin kabul etmeyecegınızı bıldıgı bı davranıs oldugu ıcın yalan söylemiş, durumdan hoşlanmayacagınızın farkında hemde..
* sizin tavrınız karşısında kabalaşmış olması hoş değil. yaptıgını kabul ettırme gayesi içinde.
* rahatsız oldugunuzu belırttıgınız halde tekrarlayacagını belirtmek saygıyı ve özeni yitirdiğinizi gösterir.siz ne soylersenız bıldıgını okuyacaksa ilişkinizin bir anlamı yoktur.
iş meselesıne gelınce, cok yakın olunan insanlarla çalışılmaması gerektıgını hep soylerım.. Özel hayatınızda saygınız bitmiş,kredisini tüketmiş olsa bile.iş profosyenel davranmayı gerektırır.İşe ve işverenine olan saygından ötürü. İş ile özel hayatı karıstırmamalı.Karşınızdaki kişinin düşüncelerini önemseyerek işten cıkmayı düşünmemenizi öneririm.Size mobbing yapmasına müsade etmeyin.
su_derince özüre gerek yok gereğinden fazla kibarlık örneği sergiliyorsun gibime geliyor.evet Leyla hanım DUL bİR kadın..eşinden boşanmış ve tekrar evlenmemıs her kadın dul sıfatını alır.Bunda da ÖZÜRDİLENECEK bir şey yok.rahat ol lütfen gelelim asıl konuya benim düşüncem ;
Leyla hanım da erkek arkadaşında sayiden insalık dışı çirkince bir davranış sergilemişler ve sen sen ol sakın ve sakın üzülme
Avatar daki resim sana aitse su _derince , sahidenn hoş ve alımlı bir bayansın.Senin gibi bir bayanı bırakıp gece yarısı dul cocuklu bır kadının yanına gidip arabanın içinde sabahlıyorsa kusura bakma ama ben erkek arkadasından ıkı konuda suphelenırım
1- ya erkek değil ,
2-ya da başkalarının(ağır olacak ama çok sinirlendim ) artıkları ile oynaşmayı ,flört etmeyi sevip karşısındaki leyla hanıma da bu anlamda saygısızlık eden aciz doyumsuz bir yaratık..
zaten bunların dışında bişiler düşünmek sahiden fazla'' iyi niyet'' göstergesi olur.
İş olayına gelince sakın ve sakın işinden çıkma sana saygısızlık terbiyesizlik yapan kendisi.Biraz adam olsa imiş hayatında sevgilisi varken LEYLA hanıma gitmezdi.boşver salla gitsin sen işine bak sana da afedersin bir .....yapamaz.
anladığım kadarıyla sen onu zaten kafanda bitirmek üzeresin
ve bence de bir an önce bitir.........
böyle bir çirkinliğe hangi bayan maruz kalsa senin yaptığını yapaR BENCE sen az bile yapmışsın walla gene iyi sabırlıymışsın.Sana ne derse desin ezilme sen gayet akıllı ve mantıklı bir bayansın.
eden allahından bulur su_derince sıkma güzel canını
dilerim en kısa zamanda doğru düzgün biri ile karşılaşırsın...
Ben sevgilinden cok cocukları olan bir kadının gecenin 3ünde 5inde sevgilisi olan bir erkekle beraber takılmasına hiç anlam veremedim doğrusu. Kadın belli ki hiç iyi ayak değil. Aralarında ne var bilemiyorum, seni üzecek birşey söylemek de istemiyorum. Belki erkek arkadasin gercekten onu dostu olarak görüyordur ( emin olmasamda ki inşallah öyledir ) ama öyle olsaydı da seni tanıştırırdı. Öf bilmiyorum vallahi canııım senin adına gercekten üzüldüm kötü bir durum cünkü.
O leyla denilen kadının ağzını burnunu dağıtasım geldi yemin ederim.
Su_derince;erkek arkadaşının ruhsal sorunları olduğunu düşünüyorum.Sağlıklı aklı başında seven bir adam ve herseyden önce hem kendine hem de partnerine saygı duyan bir adam böyle bir olay içerisinde yer almayı kendisine yakıştıramaz .Leyla hanıma yorum bile yapamıyorum hem cınsılerımın bole cırkınlıklere neden olması canımı çok sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?