- Konu Sahibi su_derince
-
şahsen ben bir kadınla bir erkein gerçekten iyi arkadaş, dost olabileceğine inanan biriyim. ama sevgilim kalkıp da beni bırakıp gecenin bir yarısı çoluk çocuk sahibi bir kadının yanına gidecek. arabalarda sabahlanacak.. vs vs yavaşşşşş... o kdr uzun boylu değil. kurana el basması da emin ol birşey ifade etmez. ne kadar inançlı bilinmez, tövbe ederim der belki saf saf.
kanka(!) oldukları için ilerde de böyle sabahlayacaklar mıymış? ayrıca bu hanım çocuklarını nereye bırakıyor da sabaha kadar geziyor? çocuklar yanındaysa o çocuklara günah değil mi o saate kadar dışarda peşinde sürüklüyor. yani kısaca bu kadın her açıdan falso bence...
aynı şeyi bir erkek arkadaşıyla yapmış olsa bile kızar insan ama daha anlayışlı olabilir. ama konum itibariyle hoş bir davranış değil yaptığı.
ne kadar zamandır berabersiniz? uzun yıllarını harcamadıysan ver çantasını eline gönder. senin kafan soru işaretiyle dolu olacağına, boşver o ne halt ederse etsin.
ayrıldığı eşiylede tanışıyor muş bunların hepsi bir dönem aynı iş yerinde çalışmıs
hatta diğer çalışan erkek arkadaslarla falan bunlar hep bırlıkte takılırmıs göya leyla hanımı erkek gibi görürlermiş.kocası onca erkegın arasında karısının olmasından rahatsızlık duymazmıs
bu nasıl bır anlayıs bu nasıl bır sey ya
10 senedir tanısıyoruz ancak 7 aydır sevgılıyız.
peki bu 10 sene boyunca leyla hanım'ı hiç duydun mu? siz beraber olmadan önce de böyle sabahlıyorlar mıydı? ama hani daha önce diğer erkek arkadaşları da oluyorlarmış yanlarında öyle demiş ya, onu sormuyorum. daha önceden siz arkadaşken hiç bahseder miydi?
ben de herkes gibi ağzım açık okudum konuyu. canım peki bir şey soracağım.. sabaha kadar "dertleştiklerini" mi iddia ediyor erkek arkadaşın? yani neden dağ başına gidip sabahlıyorlarmış, kadınının derdi mi varmış, kankalığı niye arabada o saatte yapıyormuş yani? yanlış anlama dertleşseler tamam diyecek değilim de, bahanesini merak ettim erkek arkadaşının... yani yine çağırsa, yine giderim demiş ya, bu kadın niye çağırıyor onu merak ediyorum, daha doğrusu sana ne diyor?
Valla bu kanka meselesine benim aklım ermez; kadınla erkek dost olabilir zırvasına da ....
Beraber yatağa girmiyor olabilirler belki ama sohbet biraz ilerledi mi b...ku çıkar.
Yatağa girseler keşke; bence bu daha dürüstçe.
Güya çaktırmadan her iki taraf da ince ince cilveleşir bi süre sonra.
Ama kabul ettiremezsin; medeniyetten dem vurur, insanlıktan dem vurur.
Çünkü dedim ya çaktırmadan yapar bunu insan , kendine bile çaktırmadığını sanır.
Valla bu kanka meselesine benim aklım ermez; kadınla erkek dost olabilir zırvasına da ....
Beraber yatağa girmiyor olabilirler belki ama sohbet biraz ilerledi mi b...ku çıkar.
Yatağa girseler keşke; bence bu daha dürüstçe.
Güya çaktırmadan her iki taraf da ince ince cilveleşir bi süre sonra.
Ama kabul ettiremezsin; medeniyetten dem vurur, insanlıktan dem vurur.
Çünkü dedim ya çaktırmadan yapar bunu insan , kendine bile çaktırmadığını sanır.
Gelişme var mı merak ettimmm ??
hamurunda zeytinyağı mı var deseydin. tipe bak ya bir de artistlik yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?