Erkek arkadaşım kanka dediği kadınla sabaha kadar sohbet ediyor....ve ben abartıyorum

şahsen ben bir kadınla bir erkein gerçekten iyi arkadaş, dost olabileceğine inanan biriyim. ama sevgilim kalkıp da beni bırakıp gecenin bir yarısı çoluk çocuk sahibi bir kadının yanına gidecek. arabalarda sabahlanacak.. vs vs yavaşşşşş... o kdr uzun boylu değil. kurana el basması da emin ol birşey ifade etmez. ne kadar inançlı bilinmez, tövbe ederim der belki saf saf.

kanka(!) oldukları için ilerde de böyle sabahlayacaklar mıymış? ayrıca bu hanım çocuklarını nereye bırakıyor da sabaha kadar geziyor? çocuklar yanındaysa o çocuklara günah değil mi o saate kadar dışarda peşinde sürüklüyor. yani kısaca bu kadın her açıdan falso bence...

aynı şeyi bir erkek arkadaşıyla yapmış olsa bile kızar insan ama daha anlayışlı olabilir. ama konum itibariyle hoş bir davranış değil yaptığı.

ne kadar zamandır berabersiniz? uzun yıllarını harcamadıysan ver çantasını eline gönder. senin kafan soru işaretiyle dolu olacağına, boşver o ne halt ederse etsin.

10 senedir tanısıyoruz ancak 7 aydır sevgılıyız.

ben de herkes gibi ağzım açık okudum konuyu. canım peki bir şey soracağım.. sabaha kadar "dertleştiklerini" mi iddia ediyor erkek arkadaşın? yani neden dağ başına gidip sabahlıyorlarmış, kadınının derdi mi varmış, kankalığı niye arabada o saatte yapıyormuş yani? yanlış anlama dertleşseler tamam diyecek değilim de, bahanesini merak ettim erkek arkadaşının... yani yine çağırsa, yine giderim demiş ya, bu kadın niye çağırıyor onu merak ediyorum, daha doğrusu sana ne diyor?

Diğer erkek arkadaşlar,birbirleriyle kanka olamıyorlar mı ? Herkesin kankası Leyla Hanım mı ?
Ben bu "dertleşiyoruz,kankayız" ayaklarına hiç inanmam.
Bir kadınla bir erkek,bu kadar özele giriyorsa,işin içinde bir iş vardır.
Kesin aldatıyordur diyemem ama en azından gönül eğlendiriyor(lar) diyebilirim.

Kadınla erkek arkadaş olur ama görüşmenin bir adabı,yeri,zamanı vardır.
Hadi kanka içelim dağıtalım,sabahlayalım durumu son derece yakışıksız.
Dertleşme,paylaşma istiyorsa kızarkadaşı ne güne duruyor ?

bence de yanlış durum
ne açıdan bakılırsa bakılsın
sana da üzüldüm aynı durumda olsam bende böyle davranırdım sanırım
kadınlık iç güdüleri
ama kötü yorumlama hemen belki de cidden sadace muhabet etmişleridr

10 senedir tanısıyoruz ancak 7 aydır sevgılıyız.

peki bu 10 sene boyunca leyla hanım'ı hiç duydun mu? siz beraber olmadan önce de böyle sabahlıyorlar mıydı? ama hani daha önce diğer erkek arkadaşları da oluyorlarmış yanlarında öyle demiş ya, onu sormuyorum. daha önceden siz arkadaşken hiç bahseder miydi?

evet sık sık leyla hanım ısmını duyuyordum calıstıgım sırkette kendısı de uzun yıllar calısmıs ve erkek arkadasımla da sık sık bır araya gelırmıs sabahlamasalarda gece gec vakıtlere kadar bırlıkte sohber ederlermıs ozamanları evlı olan leyla hanımın eşinin de bu durumdan heberı olurmus.. bunlar bana erkek arkadasımın anlaattıkları....

yedı ay boyunca da gene leyla hanımı hep duydum sırkettekı arkadaslardan da ...bu ısyerınden kovulmus,

erkek arkadasım leyla hanımdan bahsederdı eşi leyla hanımı baska bırılerı ıle msn de sohbet ederken yakalamıs evlılıklerının cıkmazlarda oldgunu , ayrılacaklarını evlerını aytrdıklarını , esının cocuklarına ılgısız oldgundan falan bahsederdi ben leyla hanım hakkında bunları bılıyorum sadece o da erkek arkadasımın anlattıklarından..

erkek arkadasım dıyor kı bız hep beraber bır araya geldıgımız de leyla hanımda bızle olurdu bız onu bır kadın olarak degıl bır erkek arkadas gıbı gorurduk gıbılerınden bahsedıyor

Son düzenleme:
Valla bu kanka meselesine benim aklım ermez; kadınla erkek dost olabilir zırvasına da ....

Beraber yatağa girmiyor olabilirler belki ama sohbet biraz ilerledi mi b...ku çıkar.

Yatağa girseler keşke; bence bu daha dürüstçe.

Güya çaktırmadan her iki taraf da ince ince cilveleşir bi süre sonra.

Ama kabul ettiremezsin; medeniyetten dem vurur, insanlıktan dem vurur.

Çünkü dedim ya çaktırmadan yapar bunu insan , kendine bile çaktırmadığını sanır.

Sözüm ona Leyla hanım kendisini aramış seninle konuçmaya ihtiyacım var diye..O da işim var deyip ertlemek isteyince leyla hanım da saat kac olursa olsun muhakak ara görüşelım demiş.Erkek arkadasımda gece yarısı benı eve bırakıyor benı bırakırken de dıyor kı '' askm ben de gıdeyım bahcemı sulayım ...'' domates sulayarak vakıt gecırecegıne ınanan safım ben kısa bır sure ogrenıyorum kı Leyla hanımla araba ıcınde neredeyse dag bası denecek bır yerde ( ayrıca gittim gördüm neresi oldugunu da ayrı bır dip not polis devriyeleri bunların yanına bır kac kez de gelmıs)bira içip sabahlıyolar ne konusabılır kı ıkı ınsan sabaha kadar ????ben de cok merak edıyorum

acıkcası ben kadının bır derdı oldugunu d usunmuyorum ne konustunuz dıye de sormadım benım erkek arkadasımın o gece canı sıkıldı evde de kımse yoktu sanırım ben de ona yetmedım sohbetınden hoslandıgı her zaman sohbetınden zevk aldıgını soledıgı LEYLA hanımcıgının yanında olmak ıstedı

Son düzenleme:

senınle hem fıkırım ınann oyle en agrıda en cırkınıde bu zaten keske durust davransa bu kadar agrıma gıtmez ...Bana dıyor kı her seferınde sohbetınden hoslandıgım zevk aldıgım bır arkadasım arkadas da degıl dostum bacım kendı kızkardesım nasıl benım ıcın kutsalsa leyla hanımda oyle dıyor...ve hıc ınandırıcı gelmıyor bana sohbetınden hoslanıyorum dedıkce benım ıcım sızlıyor canım acıyor.....

benım su an kı tek derdım eger okuduysanız bastan sona şu: aynı ıs yerınde calısıyoruz sevgılı oldugumuz ıcın de ben de ıssız oldufum ıcın benı işe kendısı aldı yanında olayım dıye ...

tabı ben ıse gırdıgım ıcın calısıtıgım ıcın bazı odemelerın altına gırdım sımdı bu ıs yerınden cıkayım mı hıc brı sey olmamıs gıbı devam mı edeyım kı b en bunu yapamam su an bıle calısmakta gucluk cekıyorum (

bır yandan calısayım bır yandan ıs mı bakayım

ıs bulamassam ne haly yıycem

ya ben ne yapcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

toplumda ahlaksızlık bu şekilde başlıyor ben bunu hoş göremem kimsede beni kandıramaz kankaymış,dostmuş çocukmuyuz biz?!yetişkin insana yakışmayan hareketler bu kadar modern olacağıma yobaz kalayım benim eşimin kadın kankasi veya dostu olacak saatlerce onunla sohbet edecek bende seyirci olacağın ,yok ya! İkisininde gözünü oyarım!!!

bir kere işinden çıkma. aynı ortamda olmaktan huzursuzsan çaktırmadan iş ara. bulunca çıkarsın. hiçbir sebep yokken seni işten çıkartamazlar. ne diyecek patronuna " ben tavsiye etmiştim bu kızı size ama vazgeçtim" mi diyecek? haklı bir gerekçe olmadan sırf o ister diye seni çıkartamazlar çünkü kanuni hakların var.

sana şöyle söyleyeyim, benim de, çevremdeki birçok kız arkadaşımın da çok yakın erkek arkadaşları var. geceleri oturup sabahladığımızı da bilirim. ama herşeyin bir adabı var. öyle araba köşelerinde dağ başlarında olmaz o işler. hele ki çoluk çocuk sahibi, belli bir yaşa gelmiş bir kadın. nerede nasıl davranması gerektiğini çok daha iyi bilmesi gerekir. bir akşam üstü bir kafede oturur konuşurlar anlarım. ama bu durum çok uç. şimdi kafamda soru işretleri var. bu kadını neden kovdular? iş yerinde birileriyle bir işler karıştırdı da patronun kulağına mı gitti? yoksa tamamen işle mi alakalı?

hazmedilebilir bir durum değil bence. dediğim gibi kafanda soru işareti olup kendi kendini yiyeceğine, ayrıl bakalım o düşünsün ben nerde hata yapıyorum diye.

Gelişme var mı merak ettimmm ??

BU olay olduundan berı sureklı benı ınandırma cabası ıcınde. sureklı yemınler sureklı acıklamalar v.s yıllık ızne cıktı ayın 18 de ıs bası yapacak.

aynı zamanda üstüm oldugum ıcın iş ıcın sureklı telefonda konusuyoruz . y alnız dun aksam soyle bır sey oldu. işten cıkmıstım üniversiteden arkadaslarımla bulustum masamız kalabalıktı actım telefonu ne yaptın falan dedı ıyım ya sen dedım ıyı dedı nerdesın dedi dısardayım dedım erkek seslerı gelıyor dedı evet arkadaslarımlayım dedım kım falan ısrar edınce kapadım .

sonra 12 cagrı 3 tane msj

msj da ne mi yazıyordu kızlar yazıyorum

1- ''masada erkek sesı var ben onlarla konusmak ıstıyorum bu cumle tanıdık dmı hemen bırını ver bana hemen ....''

2-''ne o telın sesınımı kıstın sessız me aldın yanındakı erkeklerle konusacagım ac su telı ....''

hıc bır sekılde yazmadım dönmedim kendısıne.. gordugunuz gıbı msjları da zaten benı sevdıgınden kıskanclıgından degıl kendı cırkınlıgını ort pas etmek ıcın benım yaptıklarımla göya aklınca benı terbıye etmek....

dun aksam dan berı de sesı sedası cıkmıyor..
3-''dıger telımın sarjı bıttı 5 dakkan var ya ararsın ya da bır daha bana asla hesap soramassın...''

ya tavrını koy bayandan kanka olayına karsıyım güzelce al karsına konus sen geceyi erkek bi kankanla gecirsen napardı acaba yya bide 7 senelik arkadasını neden tanıstırmamaıs senle sabahlar kadar oturacak kadarda yakın hemm

Anlattığınız olaya hiç yorum yapmayacağım herşey ortada,tek söyleyeceğim
kesinlikle daha fazla zarar görmeden kes ilişkini erkek arkadaşınla

hamurunda zeytinyağı mı var deseydin. tipe bak ya bir de artistlik yapıyo.

artık hiç bişi dusunemıyorum ...ıcımde bıttı desem ınanırmısınız kızlar

şu an ki tüm derdim belkı de sizlerle asıl paylasma nedenim bu iş yerınde kalıp kalmamak..

kalırsam kendısı ıcın kaldıgımı sanacak

gıtsem o kadar kolay degıl yukardakı acıklamalarımda da yazdım ödemelerım var

sanırım benım asıl derdim sımdılık bu para iş ve gururum arasında gıdıp gelıyorum

.offf...offf

Son düzenleme:
aynı yerde çalışıyor olabilirsiniz ama gitmek gibi bir lüksün yoksa şu an maddi açıdan kalacaksın. bırak isterse öyle düşünsün. sen ona olan tavırlarınla zaten öyle olmadığını gayet güzel göstereceksin. bunu takma kafana. çaktırmadan da iş bakarsın. iyi birşey bulduğun anda vınnnn...

lütfen bana dua edin kızlar

hazmedememe , öfke, yıkım , inanmak, güvenmek , duygusallık ve daha bir çok duygu iç dünyamda alt üst oldu , karıştı....

ve ben hiç iyi değilim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…