aynen bende benim açık olduğumu biliyodun dediğimde bu kadar olduğunu bilmiyorum dedi.Görende çok dekolte giydiğimi sanacakKarıştırmayacaksınız. Hangi sıfatla sizin kıyafetlerinize karışabiliyor? Çok istiyorsa kapalı kızla olsaydı. Bu kadar basit.
O zaman güle güle diyeceksin canım üzgünüm.aynen bende benim açık olduğumu biliyodun dediğimde bu kadar olduğunu bilmiyorum dedi.Görende çok dekolte giydiğimi sanacak
haklısınız ailesi kapalı zaten bende bundan korkuyorumBeklenen sona yavas yavas alistiriyor seni. Beklenen son derken tesettur giyim yanlis anlamayin.
Hata yaptığımın farkındayım ona o tavizi ben verdimEn sevdiğim erkek tipi... Ülkemiz sınırlarında çok sık görülen dünyada nesli tükenmekte olsa da bizim itina ile yasattigimiz bir türdür.
Bir Kadın, birinin karısı, birinin sevgilisi, birinin kızı, birinin kız kardeşi olarak bu nesli tükenmekte olan türün dediklerine harfiyen uymalisiniz tabi ki. Siz nesiniz ki, kendinizi insan ya da birey mi sanıyorsunuz? Kadınsınız yahu, sadece kadın. Söz dinleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?