Erkek arkadaşım kapalı kıyafetlerime bile karışıyor!

Daha 2 ay olmuşken bakın kaçın kurtarın kendinizi. Küçük bir kıskançlık gibi görünüyor, aman buna ayrıl denir mi bekara koca boşamak kolay diyeceksiniz ama.. Vallahi de billahi de böyle başlayan ilişkiler öyle mutsuz bitiyor ki.. Senelerce aman ufak bir kıskançlık deyip bağlanıp, emek verip daha sonra kangren olan o ilişkiden kurtulamıyorsunuz. Üstelik çok da yıpranacaksınız.. Değmez bence

aynen bende benim açık olduğumu biliyodun dediğimde bu kadar olduğunu bilmiyorum dedi.Görende çok dekolte giydiğimi sanacak
Ters psikolojiyle seni sindirmeye çalışıyor
istediğini yaparsan hayatın boyunca teslim yaşarsın
bunu kendine yapma

yol yakın yol ver gitsin. ömrün boyunca onu çekemezsin. ayrıca bu erkeklere gününü gösterinki bir daha yapmasınlar.

Sadece bu durumların artarak devam edeceğini söyleyeyim.. Senin giydiğin seni ilgilendirir. Hele kazağa laf söyleyene bişey diyemiyorum!

Ben hemen soyleyeyim ne yapacağını
Aliyosun karsina bu denyo arkadasimizi
Diyosun ki bak canim gecen yasadigimiz olayda anladim ki sen saygı duymayi bilmiyorsun
Bu yasa gelene kadar ne giyecegimi kimseye sormadim sana da sorma ya da karisma hakki verdiğimi düşünmüyorum
Hayata bakis acilarimizin farklı oldugunu sen de anlamissindir
Keske beni begenip iliskiye baslarken olduğum gibi beğendiğini unutmayip şimdi degistirmeye kendi kalibina sokmaya calismasaydin.
Bu şartları düşünerek ilişkimizin yurumeyecegine karar verdim
Sana kendi istedigin gibi bir sevgiliyle mutluluklar.

En nefret ettiğim şeydir kıyafetimin eleştirilmesi.Kim olursa olsun.Bence net bir şekilde tavrınızı belli edin,taviz tavizi doğurur

Evlendiğinizde zorla tesettüre sokmaya da çalışabilir. Ben kadınların kendi istekleri doğrultusunda tercihlerini yapmaları gerektiğini düşünüyorum.. birilerinin baskısı yüzünden değil..

Eşim de arada bir müdahale eder bana ama ona bile fırsat vermiyorum.. ki bu adam daha bi şeyciğiniz sayılmaz.. ayrıca çok da kaba. Artist kendini bi şey sanmış pehh

Bir gün de çarşaf giy git bakalım etekleri çok kısa falan diyecek mi ?
Tövbe est...

Siz bir kadinsiniz ve bir erkegin size ne giyeceginizi soylemenize izin vermeyin. V yaka kazaginiza mi karisti? Soyleyin tarzin degilse sen kendin giyme diye. Ne sifatla karisiyor su erkeklerin kadin bedeniyle ne alip veremedikleri var anlayamiyorum

Yanlış anlamayın ama bu tipler genelde gözü sağa sola kayan minili giymiş birini görse trene bakar gibi bakan tiplerdir..Bazı kelimeleri kullanmak istemiyorum ama kendi aşırı abaza olduğu için herkesi oyle dusunur ve yanındakini kapatmaya çalışır...
Siz istediğiniz şekilde giyinin kabul edemiyorsa kendibilir...Kazagın yakası da ne kadar acık olabilir ki iyice şımartmışsınız.

kapanmanı ister zamanla bence . normal giyiniyorsun ama adam hala açık diyor .

aynen bende benim açık olduğumu biliyodun dediğimde bu kadar olduğunu tbilmiyorum dedi.Görende çok dekolte giydiğimi sanacak

"Artık biliyorsun öyleyse" deseydin."Ben böyleyim,devam etmek istiyorsan bir daha asla bu imalarda bulunma,rahatsız oluyorum,istemiyorsanda yolun açık olsun".

Kapanacaksan da bu kendi kararın olmalı,hayatına gireli 2 ay olmuş birinin emrivaki yapmasıyla olmamalı.

dekolte giymiyorum yazıp durmuşsun. yani giysen ona ne. iki aylık sevgili ya o kim. ayrıl gitsin

Haklısınız,ne düşünüyo bilmiyorum ben aramam istemediğimi söylemek için onun aramasını bekliyorum ama aramıyorda sıkıldım belirsizlikten

Hep böyle başlar. Yakadan başlar, kolun uzunluğuyla devam eder, pantolon darlığıyla ilerler, işe makyaj da dahil olur liste sürekli uzar. Hepsini yapsan yeni bir şey daha çıkar. Çünkü bir kez yüz bulmuştur. Daha fazlasını ister hep, bakarsın bambaşka biri olmuşsundur. Aman diyorum. Bir an önce kurtar kendini. Zamanını heba etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…