Erkek arkadaşım kapalı kıyafetlerime bile karışıyor!

Peki bu adam neyini begenmiste sevgili olmussunuz? Hic bi yaptigini begenmiyor.

erkek arkadaşım sosyal medyaya bikinili resim atmam dışında asla giydiğime karışmaz karıştırmam da . bu ne eşin değl birşey deği

Geçenlerde daha burada bir konuda yazmıştı üyelerden biri, sabah işe gitmeden makyaj yapmış kadıncağız, eşi de "kime süslendin" demiş. Yavaş yavaş o raddeye gelirsiniz. Üstelik iki ay olmuş daha. Gerek yok sıkmaya canınızı. Yol yakınken dönün.

Üzülüyorum gerçekten bugünki hareketleride çok kırıcıydı düşüncelerime saygı duymadığıda ortada bitecek böyle sürmez

1 yıl sonra sevgiliniz: "aşkım artık kapansan diyorum ben seninle ciddi düşünüyorum. Ailem böyle açık kız istemez. Kapanmalısın yoksa ciddi bir adım atamam seninle hiçbir zaman" (TEHDİT, MECBUR BIRAKMA, DAYATMA)

Onunla nasıl konuşmalıyım peki nasıl söylemeliyim olmayacağını? tabi ararsa

Begenmisse öyle kabul edecek eger kapalı olmanızı ilerde kapanmanızı isteyecekse o zaman simdiden kapalı bulmalı. Bence insan karşıdakini nasıl begenmisse öyle.

yaptığı hareket çok saygısız ve terbiyesizce, şimdiden böyle yaparsa ilişki ilerleyince düşünemiyorum bile, belli ki kendine güveni olmayan ve başka kadınlara kötü gözle bakan bi adam, herkesi kendi gibi sanıyor, o yüzden kazağa bile açık diyor, bence bıçak gibi kes ilişkiliyi, vakit kaybından enerji israfından başka bişey değil bu adam

siz minicik etekler dekolte bluzler giyseniz bile size karışamaz.. beğenmiyorsa sizinle arkadaşlık etmesin ne münasebet yahu? bende mesela hiç cürretkar ve açık ilgi çekici kıyafetler giyemem bu benimle alakalıdır... eşim beni bildiği için v yaka da giysem arada etekte giysem hiç sorgulamaz bile..

Sakin taviz verme!taviz tavizi dogurur, sana yakasi biraz acik degilmi?dedigi anda yooo bana gore acik degil,ben boyle rahatim canim takma kafani:))diyecektin aslinda..oda zamanla bunu normallestirecekti ve alisacakti haa eger herseyine boyle karisiyorsa o zaman yol vereceksin,boyleleriyle ugrasilmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…