Erkek arkadaşım küfür etti

Evet ama hep diyordu ki iyileştiricez söz düzeltirim kendimi yanımda kal ilk kavgada buna dönüştü hep alttan aldım seviyordum çünkü ayrılmaya gücüm yoktu ondan başkada kimsem yoktu biliyorum hatalıyım ama napayım

Bu adam hakkında sana 40 yorum yapıldı. Neyse ayrıldın. Başka biriyle yine seviyesiz bir görüşmen oldu. Sonra yine eskiye dönmüşsün.
Niye sana böyle tipler denk geliyor hiç düşündün mü? Arkadas ya da sevgili herhangi bir iliski kurduğum hiçbir insan benimle böyle konuşamaz mesela. Konuşabilecek potansiyelde biriyle selamım olmaz.
2 ayda bir adam nasıl her şeyin oluyor. Nasıl bu kadar sevebiliyorsun. Bu kadar sevip ölüyordun da başkasıyla nasıl görüştün
Hayatında hic yalnız kalayım biraz da demiyor musun?
Sorun karşındaki adamlar degil. Sensin. Önce bunu anlamalısın. 13 yaşında çocuk da değilsin. Öğretmenlik okuyan koskoca kadınsın bir de.

kendi kendinle baş başa kal. kendi kendinde ne görüyorsun buna odaklan. kendi kendini iyileştirmek için ne yapman gerektiğiyle yüzleş. otur hislerini bir kağıda yaz. kendine dışarıdan bak. kim olmak istediğine karar ver. gölge çalışması araştır. kendinin farkına varmazsan sürekli tokat yemeye devam edeceksin, zaten bunların yaşanıyor olmasının sebebi farkına varman için.

Teşekkür ederim okurken gözüm doldu

Haklısınız hatalıyım ama seviyordum cidden manipüle gücü yüksekti ondan başkada kimsem yoktu

Yazıdan tek anladığım adamın hanzonun önde bayrak sallayanı olduğu. Kim iki saat kimin nazını çekti? Anlamasamda olur gerçi.
Size o sözü söyleyen adamdan özür mü dilediniz? Onurunuz yok mu sizin? Ne tuhaf insanlarsınız.

Ben o sinir ile abuk subuk yazmışım benim nazımı çektiğini iddia etti 2 saat naz yaptığımı düşündü ağlama krizine sokan kendisi değilmiş gibi özür dileyen bendim niye özür diledim bilmiyorum malım heralde öyle oldu

Kız arkadaşım beni dolduruyor dediğiniz ilişkinin böyle çıkmasına 1 gram şaşırmadım. Önceden de küfürler havada uçuşuyordu zaten. Tek sorun o... demesi sanki.
Şimdi anlamışsınızdır herhalde arkadaşınızın sizi kıskanmadığını. Bazı insanlar erkek olsun, nefes alsın yeter demiyor çünkü.

Erkek olsun nefes alsın demiyorum ki hayatımda tek o vardı takipçim azdı hani nasıl diyim hayatımın merkezine koymuştum çocuğu hatalıyım zaten o kızada mahcup oldum.

Haklısınız hatalıyım ama seviyordum cidden manipüle gücü yüksekti ondan başkada kimsem yoktu
Ayy valla şiddete çok karşıyım ama sizin gibileri söyle bir tokatlayasim geliyor. Kızım 2 ayda neyin bağlanması, neyin sevgisi. Zaten o 2 ayı da güllük gülistanlık gecirmedin. Her görüştüğünüz adam için ne diye ölüp bitiyorum triplerine giriyorsun. Off. Hatalıyım deyip duruyorsun. Sonra hep aynısın. Bir dur, bir soluklan. Nerede yanlışım de. Nerede benim güvenim, nerede öz saygım, nerede kendime sevgim diye sor. Elin beş para etmez erkeklerini seveceğine kendini sev sen.

Ağır mı olacak bilmiyorum ama sen bir de bu kafayla öğretmen olup nesiller yetistireceksin. Biraz olsun buradaki yazılanları ciddiye alıyorsan umarım ders alırsın. Kendine yonelirsin.

Olsun kendime gelirim belki bilmiyorum erkek için ölmüyorum ama biraz olsun sevgi görmek benimde hakkım değil mi

Yahu yüzünü bile gormedigin uzak mesafedeki bi hirt icin sen niye goz yasi dokuyosun??

Erkek olsun nefes alsın demiyorum ki hayatımda tek o vardı takipçim azdı hani nasıl diyim hayatımın merkezine koymuştum çocuğu hatalıyım zaten o kızada mahcup oldum.

Daha önce de aldatma iftirası atmış, hakaretler küfürler havada uçuşmuş, bu defa açıkça o... demiş. Bunlara rağmen özür dilemişsiniz.
Nefes alsın yeter demek oluyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…