Evet ama hep diyordu ki iyileştiricez söz düzeltirim kendimi yanımda kal ilk kavgada buna dönüştü hep alttan aldım seviyordum çünkü ayrılmaya gücüm yoktu ondan başkada kimsem yoktu biliyorum hatalıyım ama napayım2 ay dediğine göre bu daha önce çok kez konu açtığın uzak mesafedeki çocuk. O zaman da herkes ayrıl demiş sen yine barışmışsın. O zamanda çocuk sana hakaretlerde bulunuyormuş. Bir ilişkide olmaması gereken her şeyi yapıyormuş.
Tekrar barışma diyeceğim ama sen barışmaz mısın şüpheli.
Ta kendiSiz ayrılmamış mıydınız en son? Manyağın önde gideni diyordunuz. Bu o'mu başkası mı?
Ben yemiyorum bunları üzgünüm. Dilini doğru kullanan insan her şartta becerebiliyor. Kendimden biliyorum. Sonrasında yazdığın mesajlarda da tonla hata var zaten.Sinirlenince yazamadım elim ayağım titredi yazarken
Tamam siz bilirsinizBen yemiyorum bunları üzgünüm. Dilini doğru kullanan insan her şartta becerebiliyor. Kendimden biliyorum. Sonrasında yazdığın mesajlarda da tonla hata var zaten.
kendi kendinle baş başa kal. kendi kendinde ne görüyorsun buna odaklan. kendi kendini iyileştirmek için ne yapman gerektiğiyle yüzleş. otur hislerini bir kağıda yaz. kendine dışarıdan bak. kim olmak istediğine karar ver. gölge çalışması araştır. kendinin farkına varmazsan sürekli tokat yemeye devam edeceksin, zaten bunların yaşanıyor olmasının sebebi farkına varman için.Evet ama hep diyordu ki iyileştiricez söz düzeltirim kendimi yanımda kal ilk kavgada buna dönüştü hep alttan aldım seviyordum çünkü ayrılmaya gücüm yoktu ondan başkada kimsem yoktu biliyorum hatalıyım ama napayım
Teşekkür ederim okurken gözüm doldukendi kendinle baş başa kal. kendi kendinde ne görüyorsun buna odaklan. kendi kendini iyileştirmek için ne yapman gerektiğiyle yüzleş. otur hislerini bir kağıda yaz. kendine dışarıdan bak. kim olmak istediğine karar ver. gölge çalışması araştır. kendinin farkına varmazsan sürekli tokat yemeye devam edeceksin, zaten bunların yaşanıyor olmasının sebebi farkına varman için.
Haklısınız hatalıyım ama seviyordum cidden manipüle gücü yüksekti ondan başkada kimsem yoktuBu adam hakkında sana 40 yorum yapıldı. Neyse ayrıldın. Başka biriyle yine seviyesiz bir görüşmen oldu. Sonra yine eskiye dönmüşsün.
Niye sana böyle tipler denk geliyor hiç düşündün mü? Arkadas ya da sevgili herhangi bir iliski kurduğum hiçbir insan benimle böyle konuşamaz mesela. Konuşabilecek potansiyelde biriyle selamım olmaz.
2 ayda bir adam nasıl her şeyin oluyor. Nasıl bu kadar sevebiliyorsun. Bu kadar sevip ölüyordun da başkasıyla nasıl görüştün
Hayatında hic yalnız kalayım biraz da demiyor musun?
Sorun karşındaki adamlar degil. Sensin. Önce bunu anlamalısın. 13 yaşında çocuk da değilsin. Öğretmenlik okuyan koskoca kadınsın bir de.
Yazıdan tek anladığım adamın hanzonun önde bayrak sallayanı olduğu. Kim iki saat kimin nazını çekti? Anlamasamda olur gerçi.Merhaba kızlar eski sevgilim dün yazdı arkadaş kalalım dedi barıştık neyse sonra sabah günaydın çiçeğim yazmış bende günaydın yazdım planın ne felan dedi x erkek arkadaşı onun kuzeni okeye gidicez dedim git dedi ama soğuk dedi bende noldu dedim bir şey yok dedi sonra dedi ki arkadaş kalalım x benim sevgilim okeyde kucaktan kucağa gezemez biz öyle büyük kavga ettik ki anlatamam şu saat oldu daha yeni bitti kavga ayrıldık tamamen hala diyor ki sen o.p oldun özür diledim yıldırdın beni kötü birisin o kadar sinirlendim ki hala ayrılıyoruz boşu kes diyor dedim ki en son 20 yaşında bir ergenin benim namusuma laf etme hakkı yok tamam bay yazmış ne bu resmen 2 ayımı çöpe attı o kadar çok ağladım ki anlatamam ben bunu hakettim mi hala diyor ki sinirle söyledim özür dilerim sevgilim 2 saattir nazını çekiyorum yeter be sen kimsin felan diyo ruh hastası
Ben o sinir ile abuk subuk yazmışım benim nazımı çektiğini iddia etti 2 saat naz yaptığımı düşündü ağlama krizine sokan kendisi değilmiş gibi özür dileyen bendim niye özür diledim bilmiyorum malım heralde öyle olduYazıdan tek anladığım adamın hanzonun önde bayrak sallayanı olduğu. Kim iki saat kimin nazını çekti? Anlamasamda olur gerçi.
Size o sözü söyleyen adamdan özür mü dilediniz? Onurunuz yok mu sizin? Ne tuhaf insanlarsınız.
Erkek olsun nefes alsın demiyorum ki hayatımda tek o vardı takipçim azdı hani nasıl diyim hayatımın merkezine koymuştum çocuğu hatalıyım zaten o kızada mahcup oldum.Kız arkadaşım beni dolduruyor dediğiniz ilişkinin böyle çıkmasına 1 gram şaşırmadım. Önceden de küfürler havada uçuşuyordu zaten. Tek sorun o... demesi sanki.
Şimdi anlamışsınızdır herhalde arkadaşınızın sizi kıskanmadığını. Bazı insanlar erkek olsun, nefes alsın yeter demiyor çünkü.
Ayy valla şiddete çok karşıyım ama sizin gibileri söyle bir tokatlayasim geliyor. Kızım 2 ayda neyin bağlanması, neyin sevgisi. Zaten o 2 ayı da güllük gülistanlık gecirmedin. Her görüştüğünüz adam için ne diye ölüp bitiyorum triplerine giriyorsun. Off. Hatalıyım deyip duruyorsun. Sonra hep aynısın. Bir dur, bir soluklan. Nerede yanlışım de. Nerede benim güvenim, nerede öz saygım, nerede kendime sevgim diye sor. Elin beş para etmez erkeklerini seveceğine kendini sev sen.Haklısınız hatalıyım ama seviyordum cidden manipüle gücü yüksekti ondan başkada kimsem yoktu
Olsun kendime gelirim belki bilmiyorum erkek için ölmüyorum ama biraz olsun sevgi görmek benimde hakkım değil miAyy valla şiddete çok karşıyım ama sizin gibileri söyle bir tokatlayasim geliyor. Kızım 2 ayda neyin bağlanması, neyin sevgisi. Zaten o 2 ayı da güllük gülistanlık gecirmedin. Her görüştüğünüz adam için ne diye ölüp bitiyorum triplerine giriyorsun. Off. Hatalıyım deyip duruyorsun. Sonra hep aynısın. Bir dur, bir soluklan. Nerde yanlışım de. Nerde benim güvenim, nerde öz saygım, nerde kendime sevgim diye sor. Elin beş para etmez erkeklerini seveceğine kendini sev sen.
Ağır mı olacak bilmiyorum ama sen bir de bu kafayla öğretmen olup nesiller yetistireceksin. Biraz olsun buradaki yazılanları ciddiye alıyorsan umarım ders alırsın. Kendine yonelirsin.
Yahu yüzünü bile gormedigin uzak mesafedeki bi hirt icin sen niye goz yasi dokuyosun??Ben o sinir ile abuk subuk yazmışım benim nazımı çektiğini iddia etti 2 saat naz yaptığımı düşündü ağlama krizine sokan kendisi değilmiş gibi özür dileyen bendim niye özür diledim bilmiyorum malım heralde öyle oldu
Erkek olsun nefes alsın demiyorum ki hayatımda tek o vardı takipçim azdı hani nasıl diyim hayatımın merkezine koymuştum çocuğu hatalıyım zaten o kızada mahcup oldum.
Affetsin diye gitmesin diyeYahu yüzünü bile gormedigin uzak mesafedeki bi hirt icin sen niye goz yasi dokuyosun??
Çünkü terkedilme korkum varDaha önce de aldatma iftirası atmış, hakaretler küfürler havada uçuşmuş, bu defa açıkça o... demiş. Bunlara rağmen özür dilemişsiniz.
Nefes alsın yeter demek oluyor bu.
Ne affetmesi ya Allah askina??? Adam size hakaret etmis, kim neyi affediyor??Affetsin diye gitmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?