Erkek arkadaşım küfür etti

Zamanında bizimde sevgilimiz oldu kavga ettik ama kimseden or...pu lafını duymadık.nasi erkeklerle arkadaş oluyorsunuz kendinizi bu duruma dusuruyorsunuz.

Resmen 2 ayını çöpe mi attı? Allah aşkına ne yapacaktın iki ayda bu eleman olmasa, nedir yani? Şu dırzoyu da engelle gitsin, anan baban iki aylık dırzo namusuna laf etsin sen de iki ayım gitti diye ağla diye mi bu boya getirdi seni?

Evli ve iki çocuklusunuz sanki yaa Allah aşkına hiç mi gurur diye bişey yok sizde. Biri bana bu kelimeyi kulansa sevgilim demeye utanırdım

Engelleyin terbiyesizi. Lütfen böyle size saygı duymayan erkek müsveddelerinden uzak durun.

Artık eski olarak kalsın defolup gitsin terbiyesiz

2 ay çöpe gitti diyorsun o ne ki, böyle ergen, terbiyesiz, ağzı bozuk biriyle ilerde evlensen o zaman her şey daha kötü olurdu. Kendine değer ver uzak dur bunun gibi serserilerden.

Hala seviyorum ama geri dönmeyeceğim kesinlikle
Sana or..p. diyen bir adamı hala seviyor musun? Gercekten mi? Sogumadin, tiksinmedin,nefret etmiyorsun ve seviyorsun.
Muhtemelen 3 -5 kere özür dilerse ve o arada sen yalnız olursan döneceksin buna. Boşa o kadar yazıyoruz dimi.
Şimdi aç mhrs yi kendine bir psikolog randevusu al en acilinden. Maddi durumunuz yeterliyse Mhrs randevusunu bile bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…