Erkek arkadaşım kumar oynuyormuş, ben delirmek üzereyim

O zaman siz zararlı bağımlılıklarınızdan kurtulun. Karşı taraf kumarı bırakır mı diye uğraşacağınıza kendiniz için çabalayın. Ayrıca şunu söyleyeyim. Bu adam herkesten borç isteyip ödemeyebiliyor. Bence bu da çok itici ve toplum içinde saygınlığı zedeleyen bir davranış.
Sürekli bir arada olunca kavga gürültü ne kadar kötü durumda olduğumu anlayamadım. Birkaç gündür görüşmüyoruz ve biraz olsun mantığım devreye girince fark ettim ne kadar sefil durumda olduğumu.
Benden para alırken bile o kadar rahat ki son zamanlarda kendimi yürüyen atm gibi hissetmeye başladım, hep rahatsız ediyordu ama kardeşlerini okutuyor vs sanıyordum. Ben de az aptal değilim.

Siz neden net değilsiniz
Biraz önce loto kağıdı gördüm bir daha devam ederse kaldıramam dediniz şimdi mümkün değil diyorsunuz

Sevgiliniz kumara bağımlı siz ona bagimli olmusunuz
Ve sonunda pişman olucak olan da sizsiniz
Arkadaş çevremde ufak tefek oynayanlar var 3 5 liraya ya da keyfi kazı kazan gibi ayda yılda bir. O kağıt değil o kağıdı görünce düşündüklerim yüzünden yazdım aslında. Net bir şekilde öğrenmem mümkün değil şu an ki durumu kendi anlatmadığı sürece, ben de belirsizlikle kalmayacağım için mümkün değil dedim. Sadece insan sevdiği insan bu duruma düşsün istemiyor yani ayrılacak olsam dahi bu kadar aciz duruma düşsün istemem. Bir umut bırakabilen var mı diye sordum ama cevaplar aynı hep. Bu kapanma sürecinde fazla bağlandım kendisine çünkü etrafımda bir o vardı. Ama bu kumara göz yumarım demek değil. Şimdiden kaç senelik borç varmış

Ben de konunuzu okuyunca hayrete düşüp sizin için aynı şeyleri söyledim. Çoktan ayrılmış olmanız gerekirdi.
Fazla uzattım haklısınız. Ama dediğim gibi ben de çok sağlıklı bir durumda değildim öğrendiğimde. Sonra ikna edilmem de kolay oldu oynamıyorum diye. Bir süre uzak kalınca netleşti kafamda bazı şeyler

Arkadaş çevremde ufak tefek oynayanlar var 3 5 liraya ya da keyfi kazı kazan gibi ayda yılda bir. O kağıt değil o kağıdı görünce düşündüklerim yüzünden yazdım aslında. Net bir şekilde öğrenmem mümkün değil şu an ki durumu kendi anlatmadığı sürece, ben de belirsizlikle kalmayacağım için mümkün değil dedim. Sadece insan sevdiği insan bu duruma düşsün istemiyor yani ayrılacak olsam dahi bu kadar aciz duruma düşsün istemem. Bir umut bırakabilen var mı diye sordum ama cevaplar aynı hep. Bu kapanma sürecinde fazla bağlandım kendisine çünkü etrafımda bir o vardı. Ama bu kumara göz yumarım demek değil. Şimdiden kaç senelik borç varmış

Bi laf vardır ya bu diyardan gidicem ya bu deveyi güdücen

Bu deve de güdülecek bir deve değil

Öyle oydu buydu dersen yolunu çizemezsin
Çok kararlı ve.net değilsin
Herkes neler neler yaşıyor ne acılar çekiyor unutuyor hayatına devam ediyor
Dediğim gibi ilerde giden sizin ömrünüz olur emeğiniz olur pişmanlık olur

Bi laf vardır ya bu diyardan gidicem ya bu deveyi güdücen

Bu deve de güdülecek bir deve değil

Öyle oydu buydu dersen yolunu çizemezsin
Çok kararlı ve.net değilsin
Herkes neler neler yaşıyor ne acılar çekiyor unutuyor hayatına devam ediyor
Dediğim gibi ilerde giden sizin ömrünüz olur emeğiniz olur pişmanlık olur
Kesin bir şekilde olmayacak diyebiliyorum ama korkuyorum da bir yandan yalan söyleyemem. Yoluma devam etmek istiyorum ama bir yandan sürekli yüz yüze bakacak olmak beni tedirgin ediyor işyerlerimiz yan yana ve çevremiz ortak. Bir sürü şeyi dert ettim kendime sonraki süreci düşünüp. Kendimden başka her şeyi düşünüyorum şu an. İnşallah en az zararla atlatabilirim

Kumar iddia vs başlı başına arkana bakmadan gitmek için sebep.kimseyi adam etmek için dünyaya gelmedik. Her gün aglayacagina 3 gün ağla gec.

Hep bir şekilde düzelir toparlanır, üstünden geliriz dedim de iddia, kumar beni aşıyor.. Diğerleri de varken bu üstüne tüy dikti
Hangi biri düzelecek? İlişki ayrıl barış yalama yapmış, adam ilgi göstermiyor, tuhaf davranıyor. Essek kadar adam beş kuruş biriktirememis kumar yollarında bir sürü borç ki bunlar daha bildiğiniz. Annem böylesiyle evlenmek için annesinin omzundaki yükü almak diyor😅

Hangi biri düzelecek? İlişki ayrıl barış yalama yapmış, adam ilgi göstermiyor, tuhaf davranıyor. Essek kadar adam beş kuruş biriktirememis kumar yollarında bir sürü borç ki bunlar daha bildiğiniz. Annem böylesiyle evlenmek için annesinin omzundaki yükü almak diyor😅
Evlilik zaten normal şartlarda da çok gündemde değildi. Sağ olsun parasızlıktan olsa da bana iyilik yapmış oldu. Bazı şeyleri öğrenene kadar gözüm kapalı atardım imzayı sanırım. Bazen kendimi dünyaya yük taşımaya gelmiş gibi hissediyorum ben tam olarak, hiçbir zaman kendimin en kıymetlisi aman ben üzülmeyeyim dünya yansın kafasında olamadım. Böylesi lazımmış aklıma başıma gelsin diye 🥺 bir şeyi düzeltsem öbür taraf elimde kalıyor zaten artık yoruldum da

Minnet etse bari, koşa koşa kaynanalık etmeye gelen var.

Kumar iddia vs başlı başına arkana bakmadan gitmek için sebep.kimseyi adam etmek için dünyaya gelmedik. Her gün aglayacagina 3 gün ağla gec.
Biraz mantıklı bir insan olsam, kendimi sevsem 3 gün de ağlamayıp kurtulduğuma dua etmem lazımdı ama işte üzülüyorum maalesef. Bu yaşa kadar adam olmak isteyen kendi olurdu zaten benlik bir durum yok zaten elimden bir şey gelmez

Evlilik zaten normal şartlarda da çok gündemde değildi. Sağ olsun parasızlıktan olsa da bana iyilik yapmış oldu. Bazı şeyleri öğrenene kadar gözüm kapalı atardım imzayı sanırım. Bazen kendimi dünyaya yük taşımaya gelmiş gibi hissediyorum ben tam olarak, hiçbir zaman kendimin en kıymetlisi aman ben üzülmeyeyim dünya yansın kafasında olamadım. Böylesi lazımmış aklıma başıma gelsin diye 🥺 bir şeyi düzeltsem öbür taraf elimde kalıyor zaten artık yoruldum da
Evde yalnız oturmak böylesiyle vakit öldürmekten daha sağlıklı.

Annesi ve ailesi kadar kibirli çok ama çok az insan gördüm. Maddi açıdan değil ama böyle sanki biz diğer insanlardan ayrıcalıklıyız en düzgün biziz, en duyarlı, en hassas en duygusal vs vs vs
Kulağına '' Oğlun kumar oynuyor kadın, bu ne havalar tavalar. '' demedin mi?

Kulağına '' Oğlun kumar oynuyor kadın, bu ne havalar tavalar. '' demedin mi?
Oğlunuz hırsızlık yapıyor desem en iyi benim oğlum yapar der öyle bir hayranlık çocuğuna karşı. Herkesin evladı kıymetli ve özeldir ama bunun abartısını size ifade edemem, tapıyorlar resmen adama ailecek. Ve bu kadar yalanı ben fark ettiysem, ailesiyle yaşayan insan, annesi hiç mi fark etmeyecek, ben borç kapatmış olacağını bile düşünüyorum şu an parçaları birleştirince

Back
X