Erkek arkadaşım kumar oynuyormuş, ben delirmek üzereyim

Annesi ve ailesi kadar kibirli çok ama çok az insan gördüm. Maddi açıdan değil ama böyle sanki biz diğer insanlardan ayrıcalıklıyız en düzgün biziz, en duyarlı, en hassas en duygusal vs vs vs

Ayyyy popommmm oğullarının kıçına giymeye donu yok ne var ne yoksa kumarad gitmiş yemiş neyin havası bu dangozlarrrrrr

limoncu28 limoncu28

Ayyyy popommmm oğullarının kıçına giymeye donu yok ne var ne yoksa kumarad gitmiş yemiş neyin havası bu dangozlarrrrrr

limoncu28 limoncu28
Yo don olmasa da o oğullarının poposunun güzelliğini göstermek içindir lütfen. En yakışıklı en anlayışlı oğulları, dünya güzeli kızları. Aile bana ilk tanıştığım gün tuhaf gelmişti neden sürekli övünüyorlar diye düşünmüştüm sonra yine şaşmadı boş tenekenin çok tıngırdaması

Riskli biri. Ayrıca iyi de anlaşamıyormuşsunuz. Kumar da zor bağımlılık. Ayrılın bence

Yo don olmasa da o oğullarının poposunun güzelliğini göstermek içindir lütfen. En yakışıklı en anlayışlı oğulları, dünya güzeli kızları. Aile bana ilk tanıştığım gün tuhaf gelmişti neden sürekli övünüyorlar diye düşünmüştüm sonra yine şaşmadı boş tenekenin çok tıngırdaması
Kesin bulurlar saftorik bir kız, oğullarını kaktırırlar. Böylesi bilir bineceği sırtı, aç kurdun avını bulduğu gibi bulurlar.

Kesin bulurlar saftorik bir kız, oğullarını kaktırırlar. Böylesi bilir bineceği sırtı, aç kurdun avını bulduğu gibi bulurlar.
Bakmayın benim de böyle dalga geçebildiğime. İlk erkek arkadaşım benim o kadar saflık etmişim ki dönüp bakınca diyorum ki Seval acaba sen de böyle birine denk gelsen, sen ne yapardın.. Maddi olarak çok sömürdü beni, manevi açıdan zaten kendime çok üzülüyorum böyle birine denk geldiğim için. Senelerce kimseyi beğenmeyip buna ölüp bitmem daha komik bence 🤦‍♀️

Çok net oynamıyorum diyor, tiksinmiş bir kere artık eli gitmezmiş. Geçen de cebinden şu rakamlarla oynanan loto mu ne onun kağıdı çıktı oynuyorsa zaten yapamam özellikle bu kadar yüksek rakamlar, borçlar varken
Birakmamis demekki..insanlari duzeltmek icin ugrasmayin..yoksa siz sinir hastası olursunuz..demedi demeyin..hatta sizde o batağa cekilirsiniz

Bakmayın benim de böyle dalga geçebildiğime. İlk erkek arkadaşım benim o kadar saflık etmişim ki dönüp bakınca diyorum ki Seval acaba sen de böyle birine denk gelsen, sen ne yapardın.. Maddi olarak çok sömürdü beni, manevi açıdan zaten kendime çok üzülüyorum böyle birine denk geldiğim için. Senelerce kimseyi beğenmeyip buna ölüp bitmem daha komik bence 🤦‍♀️
Bulurlar demiştim. 😂

Birakmamis demekki..insanlari duzeltmek icin ugrasmayin..yoksa siz sinir hastası olursunuz..demedi demeyin..hatta sizde o batağa cekilirsiniz
1.5 sene önceki halimle şimdiki halim arasında o kadar fark var ki. Geçen gün yakın bir arkadaşım eski sevali çok özledik biz dedi, gözlerim doldu.. Saplantı mı oldu inat mı ettim ben de mi sağlıklı değilim bilmiyorum ama çok olumsuz etkisi oldu onu biliyorum. Bu kadarı da yetti bana bu kadar zamanda.

Malesef ki ben bırakanını hiç görmedim. Uğraşmayın ne de olsa evli değilsiniz kolay ayrılırsınız...

Ben de şimdiye kadar duymadım. Allah yardımcısı olsun diyip üzülsem de bitireceğim zaten artık, değiştirebileceğim bir şey değil çünkü. İhtimallerle de ömür geçmez
Kesinlikle haklısın iyiki de erkenden farkettin. Evlendikten sonra farketseydin daha kötü olurdu. Veya evlenince düzeltirim kafasında değilsin Allah'tan... Yani inşallah değilsindir...

Kesinlikle haklısın iyiki de erkenden farkettin. Evlendikten sonra farketseydin daha kötü olurdu. Veya evlenince düzeltirim kafasında değilsin Allah'tan... Yani inşallah değilsindir...
Galiba diğer sorunlar olmasaydı ben zaten hpe şüphe içinde acaba ile yaşamasaydım o kafaya girebilirdim yani maalesef kendimde o potansiyeli görüyorum ama şu an için kendime öncelik vermiş durumdayım. Zaman ne getirir bilinmez ama bu kişiyle olmayacak onu biliyorum. Demin bir yazıda 20 senelik evli eşi iddia bağımlısı bir kadının yazdıklarına denk geldim, kendimi öyle düşünemiyorum kaldırabilecek bir insan da değilim çok şükür Allah yüzüme güldü de erken öğrendim..

Back
X