Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek

Eklentiler

• C9956A45-8F5F-48BB-BC08-E1E87C22BDFD.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 1.480
Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
İlk mesajda 7 dk
ikinci mesajda 15 dk fark var

Hep böyle mi?

Hep böyle mi? Uyku düzeni nasıl? Tek seferlik olduysa belki geç uyumuştur geç kalkmıştır diye düşünüyorum ama sürekli bu şekildeyse ona onun gibi karşılık ver mesajını hemen okuma ve yazma belki o zaman anlar (umarım)

görüldü attım demişsiniz ama hemen cevap da vermişsiniz

neyse bi duş kaç saat sürüyormuş ki, günaydın yazamamış, sizin yerinizde olsam daha da mesaj falan atmam ararsa açmam
Siz yanlış anlamışsınız görüldüğü son attığı mesaja attım. Duştayım dediği de benim kızlarlaydım eve geldim mesajından sonrası için geçerli. Uyandığı saatte 4 güya

Genelde 12-1 gibi uyanıyor nadir bu saatlerde uyandığı oluyor

Siz yanlış anlamışsınız görüldüğü son attığı mesaja attım. Duştayım dediği de benim kızlarlaydım eve geldim mesajından sonrası için geçerli. Uyandığı saatte 4 güya
çok özür yanlış anlamışım

o zaman görüldü attığınızla kalsın o mesaj, başka birşey yazmayın o yazana kadar

ve bir süre ona aynı şekilde davranın ama kısasa kısas yaptığınızı hissettirmeden

yani mesajına geç cevap verdiğinizde niye bu kadar geç döndün dediğinde eee sen de böyle yapıyorsun diye cevap vermeyin sakın, aaa hayatım manikür yaptırıyordum alamadım ki elime telefonu deyin mesela :)

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum belki de başkası var başkalarına müsaittir bana olamıyordur

Ben de erkek arkadaşınız gibiyim sallamadığım insanlara saatler sonra cevap yazıyorum ama utanarak tabii şu an sevgilim var ona anında yazıyorum ya da en fazla 1 saat sonra.. kabul edeceğim bir durum değil. Gerçek giden insan kavgasız giden insandır. Hiç laf etmeden gidin

Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Onun yaptığını yapman gerek. Önceliği kendine vereceksin. Mesela "iyi geceler deseydın djdjdj" cümlesinin sonundaki o random olmamalıydı. Sitem ettiğin gayet belli ama adam o kadar iplemiyor ki o konuyu geçiştiriyor bilerek. Sende daha fazla sallama artık. Ona ayna ol. Aynı onun gibi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…