Peki nasıl davranmalıyım gerçekten artık çok kırılıyorumSizi sallamıyor.
İlk mesajda 7 dkSon zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Genelde böyle evet ilk zamanlar sık yazardıİlk mesajda 7 dk
ikinci mesajda 15 dk fark var
Hep böyle mi?
Hep böyleyse özel bir durum yoksa( ki özel bir durum olsa bile insanlar müsait değilim dönücem fln der) rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde yine aynıysa ayrılmak tek çözümPeki nasıl davranmalıyım gerçekten artık çok kırılıyorum
Siz yanlış anlamışsınız görüldüğü son attığı mesaja attım. Duştayım dediği de benim kızlarlaydım eve geldim mesajından sonrası için geçerli. Uyandığı saatte 4 güyagörüldü attım demişsiniz ama hemen cevap da vermişsiniz
neyse bi duş kaç saat sürüyormuş ki, günaydın yazamamış, sizin yerinizde olsam daha da mesaj falan atmam ararsa açmam
Genelde 12-1 gibi uyanıyor nadir bu saatlerde uyandığı oluyorHep böyle mi? Uyku düzeni nasıl? Tek seferlik olduysa belki geç uyumuştur geç kalkmıştır diye düşünüyorum ama sürekli bu şekildeyse ona onun gibi karşılık ver mesajını hemen okuma ve yazma belki o zaman anlar (umarım)
Aynen görüldü attım yazmayı da düşünmüyorumsabah 8 de atılan mesaja saat 4 te de cevap yazılmaz be. bence tavrınızı koyun mesaj falan atmayın bir süre
çok özürSiz yanlış anlamışsınız görüldüğü son attığı mesaja attım. Duştayım dediği de benim kızlarlaydım eve geldim mesajından sonrası için geçerli. Uyandığı saatte 4 güya
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum belki de başkası var başkalarına müsaittir bana olamıyordurçok özüryanlış anlamışım
o zaman görüldü attığınızla kalsın o mesaj, başka birşey yazmayın o yazana kadar
ve bir süre ona aynı şekilde davranın ama kısasa kısas yaptığınızı hissettirmeden
yani mesajına geç cevap verdiğinizde niye bu kadar geç döndün dediğinde eee sen de böyle yapıyorsun diye cevap vermeyin sakın, aaa hayatım manikür yaptırıyordum alamadım ki elime telefonu deyin mesela :)
Peki nasıl davranmalıyım gerçekten artık çok kırılıyorum
Onun yaptığını yapman gerek. Önceliği kendine vereceksin. Mesela "iyi geceler deseydın djdjdj" cümlesinin sonundaki o random olmamalıydı. Sitem ettiğin gayet belli ama adam o kadar iplemiyor ki o konuyu geçiştiriyor bilerek. Sende daha fazla sallama artık. Ona ayna ol. Aynı onun gibi davranBilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?