- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.223
- 898
Yaşlar onemli yaş kaç ?Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
+ Ayrıldığımı da haber vermemAramam da, yazmam da daha da iyisi ayrilirim.
Genellikle insan çokda önemli olmayan birileri yazınca 3 4 saat icersinde cevaplıyor.Sevgili eş yazınca insan hizli cevap yaziyor önemli oldugu için başka işi yoksa tabiki o anda.Bence size pekde önem vermiyor.Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Kaybetmemek için onu alttan alırsam sağlıksız bi ilişki olmaz mı aksineGeri çekilmeniz lazım bu durumda. Tabi kaybetmeyi göze alıyorsanız.
HaklısınızOnun yaptığını yapman gerek. Önceliği kendine vereceksin. Mesela "iyi geceler deseydın djdjdj" cümlesinin sonundaki o random olmamalıydı. Sitem ettiğin gayet belli ama adam o kadar iplemiyor ki o konuyu geçiştiriyor bilerek. Sende daha fazla sallama artık. Ona ayna ol. Aynı onun gibi davran
ama şöyle ne onunla oluyor ne de onsuz diyolar ya aynı öyle bi durumun içindeyimAyrılın gitsin ,
çok düzgün ilgi veren adamlar var etrafta ; böylelerine prim vermeyin.
kendinizi değersiz hissediyorsanız muhtemelen değer verilmiyordur
eğer değerli hissediyorsanız isterse 3 gün sonra yazsın cevap gerçekten sorun edilmiyor
Yazmadım zaten görüldü attım ama ona bile yazmadı ki işine geliyor herhalde benimde uzak kalmamAramam da, yazmam da daha da iyisi ayrilirim.
1 yıl olacak ama ayrıl barış çok oldu ilişkide. En son ayrılmamızda bu sebepten ben bitirmiştim 3 ay sonra tekrar başladık ama aynı sorunlar yine devamYani bazı faktörlere göre değişir. Ne zamandır ilişkidesiniz? Çalışıyor mu? Bir sıkıntısı var mı bu aralar? Aranızda bir kavga geçti mi? Gibi durumlara göre değişir. Çalışıyorsa belki o gün işi çok yoğundur belki o gün sıkıntı yaşamıştır. Bir de size her şeye trip atma hemen bilip bilmeden demiş. Sürekli tekrarlanıyorsa trip gibi laf sokmalar bunu da sıkıntı yapmış olabilir. Yani bence bir cephe almadan önce bu gibi durumları gözden geçirin, alın yüz yüze konuşun baktınız olmuyor o zaman mesafe veya ayrılık gibi şeyler düşünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?