Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

Yani bazı faktörlere göre değişir. Ne zamandır ilişkidesiniz? Çalışıyor mu? Bir sıkıntısı var mı bu aralar? Aranızda bir kavga geçti mi? Gibi durumlara göre değişir. Çalışıyorsa belki o gün işi çok yoğundur belki o gün sıkıntı yaşamıştır. Bir de size her şeye trip atma hemen bilip bilmeden demiş. Sürekli tekrarlanıyorsa trip gibi laf sokmalar bunu da sıkıntı yapmış olabilir. Yani bence bir cephe almadan önce bu gibi durumları gözden geçirin, alın yüz yüze konuşun baktınız olmuyor o zaman mesafe veya ayrılık gibi şeyler düşünürsünüz.

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Yaşlar onemli yaş kaç ?

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Genellikle insan çokda önemli olmayan birileri yazınca 3 4 saat icersinde cevaplıyor.Sevgili eş yazınca insan hizli cevap yaziyor önemli oldugu için başka işi yoksa tabiki o anda.Bence size pekde önem vermiyor.

Flörtte olsa ilişki de olsa ben bu durumlarda direk iletişimi koparıp ayrılıyorum. Tabi bunu sürekli yapıyorsa. Bazıları için abartı gelebilir ama bence bu durum onun önceliğini siz olmadığınızı, yeterince değer vermediğini gösterir. İştedir, çalışıyordur amenna o farklı ama evdeyken dahi yazmıyorsa sorun var orada. İnsan önemsediği kişiye müsaitse anında yazar.

Kendimden yola çıkarak ilgimin olmadığı kişiye yaptığım tarife bu. İlgim olan kişiye anında bakarım çünkü. Bence eski erkek arkadaşım de bu olay kronik bir durumsa.

Şunu hiç unutma kaçan kovalanır. Sen üstüne düştükçe daha çok kaçar o yüzden serbest bırak. Bırak o seni merak etsin, tavır yapar gibi değil gerçekten işin varmış da öyle donememissin gibi. Aradığında hemen açma mesajına hemen cevap verme ama konuşurken de tavırlı değil normal konuş eğer seni gerçekten seviyorsa ilk günki hallerine geri döner ama sevmiyorsa oda yazmaz uzaklaşır. Seni sevmeyen insanın peşinden kosupta kendi saygini kaybetme sakın

Geç yatıp geç kalkan biri olabilir.
Ben de istemsizce geç cevap veriyorum insanlara. Sebebini de bilmiyorum. Önemsesem bile unutuyorum.

Bende bu konuda cok hassas biriyimdir ve kimsenin zamani olmadigina inanmiyorum. Önem veriyorsan bir insana kisada olsa gayet hizli cevap verir, hatta "Canim suan mesgulum, seni arayacagim" demesi lazim. Hele sevgili falansa. Bende tavir koyardim ve memnun olmadigimi söylerdim. Takmiyorsa bu iliskiyide gözden gecirirdim. Önemli bir nedeni olmasi lazim sevgilim bana kendiliginden (ben herhangi bir sey yazmiyor/aramiyorsam) geri dönmüyorsa. Ama bu ne olabilir ki? Hayatinda yerim yok demek ki diye düsünürüm. Tabi sahsi fikrim. Size kalmis bir sey.

Haklısınız

ama şöyle ne onunla oluyor ne de onsuz diyolar ya aynı öyle bi durumun içindeyim

1 yıl olacak ama ayrıl barış çok oldu ilişkide. En son ayrılmamızda bu sebepten ben bitirmiştim 3 ay sonra tekrar başladık ama aynı sorunlar yine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…