yani mesajların sonunda "bilmeden trip atma" demiş ya, eğer bir nedeni olsaydı "iyi geceler deseydin" mesajından sonra bir açıklama yapmış olması gerekirdi. yani bence sorumluluk sahibi bir insan böyle yapardı. yine biraz gözlemleyin hala böyle devam edecek mi, gerçekten bir sıkıntısı mı var yoksa boşuna mı böyle diye...Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Verdiğim değer / gördüğüm değerAy çok üzüldüm ben ya. 16 40'da yazmış siz 16:42'de yazmışsınız
Ay çok üzüldüm ben ya. 16 40'da yazmış siz 16:42'de yazmışsınız
Belli önem vermediği 3-4 saat olacak mesaj yazmadım hatalı olan o ve hala yazmadı o kadar umursamıyorGenellikle insan çokda önemli olmayan birileri yazınca 3 4 saat icersinde cevaplıyor.Sevgili eş yazınca insan hizli cevap yaziyor önemli oldugu için başka işi yoksa tabiki o anda.Bence size pekde önem vermiyor.
Ama böyle de bi anlamı kalmıyor günde 1-2 mesajla zaten arama hiç yokGeç yatıp geç kalkan biri olabilir.
Ben de istemsizce geç cevap veriyorum insanlara. Sebebini de bilmiyorum. Önemsesem bile unutuyorum.
Hayatinda başka biri daha var gibi geldi bana...bence hiç yazmayın artık..Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Aynen öyle sizi umursamayan önemsemeyen adamı sizde önemsemeyin.Belli önem vermediği 3-4 saat olacak mesaj yazmadım hatalı olan o ve hala yazmadı o kadar umursamıyor
O zaman siz bu süreçte kendinize odaklanın üstüne düşmeyin. Kendinize faydalı olacak şeyler yapın kafanızı dağıtın. Bakalım tavrı nasıl olacak? Ama size yazarsa da bence ters yapmayın, trip atmayın. Eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten anlar diye umuyorum1 yıl olacak ama ayrıl barış çok oldu ilişkide. En son ayrılmamızda bu sebepten ben bitirmiştim 3 ay sonra tekrar başladık ama aynı sorunlar yine devam
Valla benimle ilgilenmeyen benim özel olduğumu hissettirmeyen adam ötede bayilsin yaaa bir zahmetSon zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Olur tabi. Kendinizi ezdirmemeniz gerekir. Bunu da sadece cevap vererek yada tartışarak yapamasınız. Gerektiğinde vazgeçmeyi bilmeniz lazım.Kaybetmemek için onu alttan alırsam sağlıksız bi ilişki olmaz mı aksine
Ben de öyle düşünüyorum yazmadım zaten o da yazmadı sonra istedği de buydu belli kiHayatinda başka biri daha var gibi geldi bana...bence hiç yazmayın artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?