• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
yani mesajların sonunda "bilmeden trip atma" demiş ya, eğer bir nedeni olsaydı "iyi geceler deseydin" mesajından sonra bir açıklama yapmış olması gerekirdi. yani bence sorumluluk sahibi bir insan böyle yapardı. yine biraz gözlemleyin hala böyle devam edecek mi, gerçekten bir sıkıntısı mı var yoksa boşuna mı böyle diye...

Genellikle insan çokda önemli olmayan birileri yazınca 3 4 saat icersinde cevaplıyor.Sevgili eş yazınca insan hizli cevap yaziyor önemli oldugu için başka işi yoksa tabiki o anda.Bence size pekde önem vermiyor.
Belli önem vermediği 3-4 saat olacak mesaj yazmadım hatalı olan o ve hala yazmadı o kadar umursamıyor

Kırk hamamda kırk tas su mu dökünmüş o ne biçim banyo öyle 😂 sizi umursamıyor ve bu sonradan edinilecek bir alışkanlık mı emin değilim. Bence vakit kaybetmeyin ya olmaz bununla.

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Hayatinda başka biri daha var gibi geldi bana...bence hiç yazmayın artık..

1 yıl olacak ama ayrıl barış çok oldu ilişkide. En son ayrılmamızda bu sebepten ben bitirmiştim 3 ay sonra tekrar başladık ama aynı sorunlar yine devam
O zaman siz bu süreçte kendinize odaklanın üstüne düşmeyin. Kendinize faydalı olacak şeyler yapın kafanızı dağıtın. Bakalım tavrı nasıl olacak? Ama size yazarsa da bence ters yapmayın, trip atmayın. Eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten anlar diye umuyorum 😂

Valla benimle ilgilenmeyen benim özel olduğumu hissettirmeyen adam ötede bayilsin yaaa bir zahmet

Bence aynı hareketi bile hak edecek birisi değil. Madem geçerli bir açıklaması var, mesaja bir özür ile girseydi.

Hiiiç cevap yazmayın. Gerek yok.

Galiba M merveicx in diğer üyeliği bu. Whatsapp mesajlarında aynı arkaplan var.

Merve, uzun bir ayrılık sonrasında erkek arkadaşınla daha 3-5 gün önce barıştınız. Buna rağmen sana ilgisiz davranıyor... Bence seni sevmediği çok açık. Diğer başlıkta da yazılmıştı bu zaten.

Zaten bir ayrıl bir barış halindeymişsiniz bu adamdan bir şey olmaz.
Şu saatten sonra ayrıldınız farz edin, bir daha mesaj da atmayın aramayın ararsa da açmayın yeni güzel ilişkilere yelken açın.

Benim de böyleydi, iki uyarıp her yerden engelledim.
Tavsiye ederim 🥰🥰🥰

*Aynı kişiyle bir sene sonra yine başladık (mektuptan engellememişim🥰) şimdi değil mesajlarımı sallamamak, biraz boşluk olsa muhabbet bitmesin diye yeni öğrendiği nasrrettin hoca fıkrasından konu açıyor 😂
Benim tek tavsiyem ayrilman bu yüzden

Galiba M merveicx in diğer üyeliği bu. Whatsapp mesajlarında aynı arkaplan var.

Merve, uzun bir ayrılık sonrasında erkek arkadaşınla daha 3-5 gün önce barıştınız. Buna rağmen sana ilgisiz davranıyor... Bence seni sevmediği çok açık. Diğer başlıkta da yazılmıştı bu zaten.

Aaa dediğin gibi gidip baktım evet arka plan aynı.

Ama konu sahibi sen eksik anlatıyorsun o zaman. Adam ayrılıktan sonra sana dönmek istememiş zaten, bakarız ederiz demiş düşünürüz gibi cevap vermiş. Seninle olayım diye uğraşmamış hep sen oldurmaya çalışmışsın. Böyle bir ilişkiden adamdan alacağın max ilgi bu zaten.

Back
X