• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

Zaten bir ayrıl bir barış halindeymişsiniz bu adamdan bir şey olmaz.
Şu saatten sonra ayrıldınız farz edin, bir daha mesaj da atmayın aramayın ararsa da açmayın yeni güzel ilişkilere yelken açın.
Şimdi mesaj atmış neden görüldü atıyosun diye

O zaman siz bu süreçte kendinize odaklanın üstüne düşmeyin. Kendinize faydalı olacak şeyler yapın kafanızı dağıtın. Bakalım tavrı nasıl olacak? Ama size yazarsa da bence ters yapmayın, trip atmayın. Eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten anlar diye umuyorum 😂
Yazdı niye görüldü atıyosun diye bi de niye diyo şaka gibi

Ağustosta başka biriyle ayrılık yaşamıştınız hatırlıyorum sizi.Bu yeni ilişki nasıl bir yıllık oluyor?

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek

Asla takmıyor seni. Hiçkimse beş saniye yazamayacak kadar yoğun olamaz bukadar saat.
Asla üstüne düşmeyin ve yazmayın.
Aynı şekilde bekletin.

Yazdı niye görüldü atıyosun diye bi de niye diyo şaka gibi
Siz de ... yapıyordum işim vardı. Efendim canım? Falan gibi yazın tripli yazmayın ama. Bir sorun varsa trip atarak veya karşı hamle yaparak çözemezsiniz. Tabii dediğim gibi kendinize odaklanın. Onu merkezinize koymayın bu süreçte

Ben de öyle düşünüyorum yazmadım zaten o da yazmadı sonra istedği de buydu belli ki
Paylaşımdan o enerji var kesinlikle..zaten siz de hissetmışseniz öyledir,kadınlar hislerinde yanılmazlar...hem başkasıyla birşeyler yaşamak istiyor,hem siz de bi köşede durun istiyor...ya da siz soğuyun diye bekliyor..hayatınızdan çıkarın,yazmayın hiç

Ben seviyorum sevdiğim için de istemiyorum:KK43:

Yaa bir an kıyamadım.
Ya şöyle düşün onun içinde sevgi yoksa bugün bitmese yarın, yarın bitmese 1 sonraki gün, bir sonraki ay bitecek.
Ve bu geçen sürede için sürekli acıyacak şimdiki gibi telefon başında bekleyeceksin, zaman geçtikçe iyice dayanılmaz olacak.
Yaşanacak şeyi geciktirmek sadece daha uzun süre acı çektirir sana, şimdi ayrılırsan 1 ay sonraya unutur gidersin. Ama böyle sürünceme de kalırsa o bitirene kadar acı çekeceksin.

Siz de ... yapıyordum işim vardı. Efendim canım? Falan gibi yazın tripli yazmayın ama. Bir sorun varsa trip atarak veya karşı hamle yaparak çözemezsiniz. Tabii dediğim gibi kendinize odaklanın. Onu merkezinize koymayın bu süreçte
İşim vardı dedim sadece tamam Merve kolay gelsin dedi

Iiiiiyyy miyminti yalanci herif. Aksammi aklina gelmis günaydin yazmak? Önceligi sen degilsindir yoksa uyusa bile emin ol saati kurar sabah 9a günaydin yazar geri yazardi. Erkekler takmadiklarini cidden takmiyorlar.

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Hemen sil engelle böyle prenses erkekleri nerden buluyorsunuz Allah aşkına
Muhtemelen sizin gibi birkaç kişi daha vardır hepinizi bir arada idare ediyordur başka açıklaması olamaz

Trip atmakla bir yere varamazsınız sadece sizi sallamayan insan için komik olur ve bir süre sonrada sıkıcı bir insan olursunuz.yapmanız gereken şey ciddi şekilde bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemek karşıdaki hala aynı davranışları gösterirsede ayrılmak.

Eğer ki hep böyleyse istediği kadar bahanelerine sığınsın bu önemsemediğini, görüp görmezlikten geldiğini gösterir. Elinden telefonu düşürmeyen biri olmasa bile mutlaka yanındadır elbet görüyordur. Yani ben pek konuşmak istemediğim, sürekli yazan bi arkadaşıma yapıyordum bunu maalesef :)

Back
X