Hayır aramıyor hiç sadece mesaj o da bu şekildeArama sorma yok mu .
Böyle msjla mu ilişki yürütüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aramıyor hiç sadece mesaj o da bu şekildeArama sorma yok mu .
Böyle msjla mu ilişki yürütüyorsunuz
Şimdi mesaj atmış neden görüldü atıyosun diyeZaten bir ayrıl bir barış halindeymişsiniz bu adamdan bir şey olmaz.
Şu saatten sonra ayrıldınız farz edin, bir daha mesaj da atmayın aramayın ararsa da açmayın yeni güzel ilişkilere yelken açın.
Yazmadım şimdi mesaj atmış niye görüldü atıyosun diyeBence aynı hareketi bile hak edecek birisi değil. Madem geçerli bir açıklaması var, mesaja bir özür ile girseydi.
Hiiiç cevap yazmayın. Gerek yok.
Yazdı niye görüldü atıyosun diye bi de niye diyo şaka gibiO zaman siz bu süreçte kendinize odaklanın üstüne düşmeyin. Kendinize faydalı olacak şeyler yapın kafanızı dağıtın. Bakalım tavrı nasıl olacak? Ama size yazarsa da bence ters yapmayın, trip atmayın. Eğer seviyorsa kaybetmek istemiyorsa zaten anlar diye umuyorum![]()
Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
1 aylık başka bi ilişkim oldu ayrıykenAğustosta başka biriyle ayrılık yaşamıştınız hatırlıyorum sizi.Bu yeni ilişki nasıl bir yıllık oluyor?
Yazdı niye görüldü atıyosun diye bi de niye diyo şaka gibi
Şimdi yazmış niye görüldü atıyosun diyeAsla takmıyor seni. Hiçkimse beş saniye yazamayacak kadar yoğun olamaz bukadar saat.
Asla üstüne düşmeyin ve yazmayın.
Aynı şekilde bekletin.
Siz de ... yapıyordum işim vardı. Efendim canım? Falan gibi yazın tripli yazmayın ama. Bir sorun varsa trip atarak veya karşı hamle yaparak çözemezsiniz. Tabii dediğim gibi kendinize odaklanın. Onu merkezinize koymayın bu süreçteYazdı niye görüldü atıyosun diye bi de niye diyo şaka gibi
Paylaşımdan o enerji var kesinlikle..zaten siz de hissetmışseniz öyledir,kadınlar hislerinde yanılmazlar...hem başkasıyla birşeyler yaşamak istiyor,hem siz de bi köşede durun istiyor...ya da siz soğuyun diye bekliyor..hayatınızdan çıkarın,yazmayın hiçBen de öyle düşünüyorum yazmadım zaten o da yazmadı sonra istedği de buydu belli ki
Ben seviyorum sevdiğim için de istemiyorum![]()
İşim vardı dedim sadece tamam Merve kolay gelsin dediSiz de ... yapıyordum işim vardı. Efendim canım? Falan gibi yazın tripli yazmayın ama. Bir sorun varsa trip atarak veya karşı hamle yaparak çözemezsiniz. Tabii dediğim gibi kendinize odaklanın. Onu merkezinize koymayın bu süreçte
Neden ikinci hesap Merve? Farklı adla konu açınca adam değişmiyor. Adam aynı adam işte. Seni sevmiyor. Dile de getirdi davranışlarıyla da gösteriyor. Vazgeç artık.İşim vardı dedim sadece tamam Merve kolay gelsin dedi
Hemen sil engelle böyle prenses erkekleri nerden buluyorsunuz Allah aşkınaSon zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek