• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

Bu şey gibi ya. İsteyen buluşmanın bi yolunu bulur, iletişim kurmanın bi yolunu bulur deriz ya öyle gerçekten. Ben konuşmak istediğim, merak ettiğim birinden mesaj gelince hiç öyle 5 dk bekletme düşüncesine bile girmem cevap veririm ha işim vardır olabilir o zaman da söylerim meşgulüm bugünlük diye. Onun dışında telefonla aşırı haşır neşir değilim sık sık mesajlaşmayı sevmem o ayrı tabi :)

Uzaktan ilişki mi? Değilse görüşme sıklığınız nasıl? Telefonla uzun görüşmeleriniz var mı günlük? Beraber yaşanmıyorsa eğer bu mesajlaşma hiç normal değil.

yapacağın en mantıklı şey artık ona öncelik vermediğini hissettirmek olur
trip attığın zaman sorunlu ilan edilirsin
ayrıca trip demek kafayı o insana takmak gibi bişi benim gözümde
sende geç yazmaya başla hemen hemen onun dönüş süreleri gibi sürelerde dön
mesela 3 saat sonra mı cevap atıyor, sen de 2-3 saat sonra cevap at
" canım arkadaşın yanındaydım bakamadım telefona, şimdi gördüm mesajını " falan yaz
yada işlerim vardı bilmem neyle ilgileniyordum de
hatta bazende ya ben sana cevap atmayı unutmuşum falan yaz bak bu deli eden bi cümle :D
aşkım ya unutmuşum ben sana yazmayı dediğin an çıldırıyor karşı taraf denendi onaylandı :)
herşeyi ondan daha önemli konuma koyduğunu hissettir ama asla söyleme açık açık
niye geç yazıyon bilmem ne diye söylenirse , ne alakası var bunun tribini mi yapıcaksın şimdi deyip üste çık
ahahaha

İstese çok çabuk cevap verirdi istese trip atma demez kendini düzeltirdi hersey istemeye bağlı ve bu çocuk istemiyor maalesef :/

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Bir erkeğin size ilgisi varsa hemen anlarsınız. 7de yazdığın günaydın mesajına akşam cevap alıyorsan durum gayet açık. Büyük ihtimal başkası var ve seni cepte tutuyor. Bunu onunla konuşmaya çalıştığın anda da halden anlamıyorsun, çok meşgulüm işim var cart curt diyip olayı senin her şeyi abartmana bağlayacak. Direkt ayrıl (tek seferlik bir şey değilse, birkaç haftadır bu şekildeyse)

Kaybetmemek için onu alttan alırsam sağlıksız bi ilişki olmaz mı aksine

Öff kendinizi ne kadar alçaltıyorsunuz ya. Neyse çok meşgulsun sen ne demek? 90 larda kaldı bu basit tripler. Hele hele canın sıkılınca yazarsın, canın isteyince yazarsın ne demek? Siz kendinizi boş vakit aktivitesi olarak mı görüyorsunuz? Canı sıkıldığında yazılabilen birisi misiniz? Kendinizi neden küçük göstermek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz?

Neyse sen meşgulsun falan ne alaka. MeşgUl falan değil, sana yazmak istememiş. Bal gibi sen de biliyorsun bunu. Bu çocuğa hiç laf sokma ve trip atma. Mesajlarına geç dönmesini umursama ve hiçbi şey yokmuş gibi cevap yaz. Sana 16 da yazdıySa ona gece 11 de cevap yaz. Bu kadar basit. 7-8 saat sonra geç yaz. Ben olsam hiçbi şey yazmazdım da sen yazarsın dayanamazsın gibi duruyor bari 7-8 saat sonra yAz ama her mesajına.

Bir zamanlar bir tanıdığım da hayatındaki kıza böyle arada sırada 3-4lerde mesaj yazıyor normalde geç uyuyan birisi olmasına rağmen 10–11 gibi ben bugün çok yoruldum iyi geceler falan yazıyor bu böyle 1 ay sürüyor aralıklı günlerde. İş sonradan hayatındaki kızdan ayrılınca ortaya çıkıyor. Kendisi bir başkasına deli gibi aşıkmış ve en nihayetinde o kadınla yasak diyebileceğimiz bir aşk içine girmiş ( kadın eşinden ayrılmak üzere olan ve çok yakın bir tanıdığının kız kardeşi olan birisi )ve yazmadığı saatlerde aşık olduğu kadınla aynı evin içinde. Kadın telefonu eline almasından bile rahatsız olduğu için evden çıkana kadar ayrıldığı kişiye mesaj falan yazmıyor kadın üzülmesin diye. Zaten çok geçmeden de ayrılıyor. Aklıma geldi yazma saatlerini falan görünce.

Demem o ki hayatında birisi olabilir ya da sizi hiç umursamıyor. Her türlüsünde de en sonunda sizden ayrılacaktır. Yerinizde olsam büyük bir rest çeker olacak olanı öne çekerdim. İster olumlu olsun ister olumsuz.

Sabah günaydın mesajina cevap veris saatine bak. Bize sormak yerine aslında cok bariz goze batiyo anlamaniz lazimm sizi pek takmiyo gibi ver yolu gitsin

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gereks
en iyisi ayrılmak.
sen hiç yazma o yazarsa geç geç cevap ver sen de.

Öff kendinizi ne kadar alçaltıyorsunuz ya. Neyse çok meşgulsun sen ne demek? 90 larda kaldı bu basit tripler. Hele hele canın sıkılınca yazarsın, canın isteyince yazarsın ne demek? Siz kendinizi boş vakit aktivitesi olarak mı görüyorsunuz? Canı sıkıldığında yazılabilen birisi misiniz? Kendinizi neden küçük göstermek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz?
ay bu triplere bende çok sinir oluyorum o kadar haklısınız ki
birine sen çok meşgulsün galiba , bana geç yazıyorsun neden geç yazıyorsun vs demek
direkt muhtaçlık enerjisi veriyor karşı tarafa
hani böyle sanki elinde telefon saatlerce msj bekleyen biri canlanıyor gözümde :)
bu tarz tripler atana kadar olayı direkt kendine çeviren hamleler yapılabilir illa cevap yazılacaksa
siz de aynı biçimde çok geç cevaplar yazıp " canım kusura bakma ya seni de çok ihmal ettim sanırım yoğunum bu aralar " tarzı cümleler daha çok işe yarıyor
bizi ikinci plana alanı biz 3. 4. plana falan almalıyız
yoksa böyle meşgulsün geç yazıyorsun diye triplenmek onların egosunu inanılmaz kaldırıyor

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Erken yazdığı birileri vardır, bir de böyle saatlerce beklemiş ki yani çok da trip atılacak bir şey yok aslında

Yaa bir an kıyamadım.
Ya şöyle düşün onun içinde sevgi yoksa bugün bitmese yarın, yarın bitmese 1 sonraki gün, bir sonraki ay bitecek.
Ve bu geçen sürede için sürekli acıyacak şimdiki gibi telefon başında bekleyeceksin, zaman geçtikçe iyice dayanılmaz olacak.
Yaşanacak şeyi geciktirmek sadece daha uzun süre acı çektirir sana, şimdi ayrılırsan 1 ay sonraya unutur gidersin. Ama böyle sürünceme de kalırsa o bitirene kadar acı çekeceksin.
Bitirdi. Aradı beni resmen nefret kustu. Beni bırak başkasıyla mutlu olayım dedi sen de git başkasıyla ol. Birlikte yapamıyoruz dedi. Tamam bırakıyorum dedim bana inanmıyor. Peşinden koşacağımı rahatsız edeceğimi düşünüyor.

ay bu triplere bende çok sinir oluyorum o kadar haklısınız ki
birine sen çok meşgulsün galiba , bana geç yazıyorsun neden geç yazıyorsun vs demek
direkt muhtaçlık enerjisi veriyor karşı tarafa
hani böyle sanki elinde telefon saatlerce msj bekleyen biri canlanıyor gözümde :)
bu tarz tripler atana kadar olayı direkt kendine çeviren hamleler yapılabilir illa cevap yazılacaksa
siz de aynı biçimde çok geç cevaplar yazıp " canım kusura bakma ya seni de çok ihmal ettim sanırım yoğunum bu aralar " tarzı cümleler daha çok işe yarıyor
bizi ikinci plana alanı biz 3. 4. plana falan almalıyız
yoksa böyle meşgulsün geç yazıyorsun diye triplenmek onların egosunu inanılmaz kaldırıyor
Geç yazma olayından sonra, arkadaşlarının tanında beni görüp selam vermedi. Bu olayın üstüne ben tavır yapınca ben senin peşinden koşamam dedi. Bırak artık başkasıyla mutlu olayım dedi. Şok yaşadım birden böyle yapmasına

Sürekli napıyosun demesine taktım ben de.
Günaydın bile demediğin kadının ne yaptığını mı merak ediyorsun sanki.
Her şeyi laf olsun diye yazmış gibi hissettim.
Öyleymiş zaten. Beni dışarda gördü selam vermedi arkadaşlarının yanında. Ben de mesaj attım niye selam vermedin diye. Benim işim gücüm var o an sinirliyim biriyle tartışmışım seni mi oturup düşünücem diye sesini yükselterek konuştu. Ben de tavır yapıp yazmayınca ben senin peşinden koşamam vs dedi. Bırak artık ikimizde başkalarıyla mutlu olalım dedi

en iyisi ayrılmak.
sen hiç yazma o yazarsa geç geç cevap ver sen de.
Ayrıldık. Artık geç yazmaları geçtim bana bağırarak konuşmalara başlamıştı. Yani açık açık sevgisinin olmadığını belli etti. Ki ben onun için yılbaşı hediyeleri planlar yapmıştım. O kadar büyük hayal kırıklığı yaşadım ki. Mahvetti beni

Bir zamanlar bir tanıdığım da hayatındaki kıza böyle arada sırada 3-4lerde mesaj yazıyor normalde geç uyuyan birisi olmasına rağmen 10–11 gibi ben bugün çok yoruldum iyi geceler falan yazıyor bu böyle 1 ay sürüyor aralıklı günlerde. İş sonradan hayatındaki kızdan ayrılınca ortaya çıkıyor. Kendisi bir başkasına deli gibi aşıkmış ve en nihayetinde o kadınla yasak diyebileceğimiz bir aşk içine girmiş ( kadın eşinden ayrılmak üzere olan ve çok yakın bir tanıdığının kız kardeşi olan birisi )ve yazmadığı saatlerde aşık olduğu kadınla aynı evin içinde. Kadın telefonu eline almasından bile rahatsız olduğu için evden çıkana kadar ayrıldığı kişiye mesaj falan yazmıyor kadın üzülmesin diye. Zaten çok geçmeden de ayrılıyor. Aklıma geldi yazma saatlerini falan görünce.

Demem o ki hayatında birisi olabilir ya da sizi hiç umursamıyor. Her türlüsünde de en sonunda sizden ayrılacaktır. Yerinizde olsam büyük bir rest çeker olacak olanı öne çekerdim. İster olumlu olsun ister olumsuz.
Dediğiniz oldu. Bana önce görüp selam vermedi okulda. Sonra tavır yapınca bu konuda özür diledi. Ben cevap vermeyince ben artık peşinde koşamam dedi. Hatalı olduğu halde gönlümü bile almadı. Sonra aradı artık bırak başkalarıyla mutlu olayım dedi. Ben de tamam dedim. Bunu içten söylemiyorsun dedi. Bırakınca yine içten içe beni isteyeceksin dedi. Ses tonu bana karşı o kadar acımasızdı ki. Yani ben bu çocuk için her şeyi yaptım.. bunları da asla haketmedim

Back
X