Erkek arkadaşım mesajlarıma geç yazıyor

O ayrıldı bırak peşimi başkasıyla mutlu olayım diye

Siz peşinden koşacaksınız ki küçük beyin egosu tatmin olacak. Ondan öyle konuşuyor. Bu karakterle başkasıyla mutlu olmayı da beceremez ergen. Bir daha asla iletişime bile geçmeyin önünüze bakın.

Siz peşinden koşacaksınız ki küçük beyin egosu tatmin olacak. Ondan öyle konuşuyor. Bu karakterle başkasıyla mutlu olmayı da beceremez ergen. Bir daha asla iletişime bile geçmeyin önünüze bakın.
Biz ikinci kez denedik. Onda da bana kendisi yazmıştı tekrar deneyelim diye. Yani benim ona ekstra çabam olmadığı halde bırak beni diyor. Zaten bana gelen o

Biz ikinci kez denedik. Onda da bana kendisi yazmıştı tekrar deneyelim diye. Yani benim ona ekstra çabam olmadığı halde bırak beni diyor. Zaten bana gelen o
Daha kimlerle tanışırsınız. Bir öyle bir böyle davranan erkekle beraber olmak insanın kendisine zarar. Kendi haksızlığın üste çıkarak bastırmaya çalışıyormuş sizi. Tekrar dönerse de ben olsam istemezdim.

Bende öyle düşündüm birden, neden acaba

Bugün tekrar mesaj attı yılbaşında buluşalım diye ne yapıyor bu anlamıyorum

Bugün mesaj attı yılbaşında buluşalım diye ne yapıyor anlamıyorum
Buluşma. Seni sallamıyorsa hakaret kim kusma halinde ayrılıyorsa daha niye barışasın? Yeni yıla yeni hayatında başla hiç bulaşma derim

Ama böyle de bi anlamı kalmıyor günde 1-2 mesajla zaten arama hiç yok
Siz sevgili olduğunuza emin misiniz?
Bir sevgi sözcüğü de yok.
Askerlik arkadaşına yazar gibi düz günaydın demeler, geç cevap verip bir kusura bakma dememeler.
Buz gibi bir yazışma. Sizin cevapsız kalmanıza dönmememes.
Ve hatta telefonla konuşmamınız.
Arada bir ilişki yok. Varsa da yakında biter zaten. Yürümez bu iş

Bugün tekrar mesaj attı yılbaşında buluşalım diye ne yapıyor bu anlamıyorum
Baktı kendi istediği gibi davranmıyorsunuz şimdi tekrar deneyip size yine değersiz hissettirecek. Tabii ki görüşmeyin. Dünyada tek erkek kalmadı ya sizi gerçekten seven birini hak ediyorsunuzdur kendinize daha çok değer verin.

Son zamanlarda geç yazıyor yani bi iletişimsizlik var son konuşmada bu şekilde günaydın yazdım bana saat 4 de yazdı. Ben de görüldü attım. Bilmiyorum nasıl davranmam lazım Ne yapmam gerek
Geç yazmış en azından kusura bakma demesi gerekir ama suçu size atmış trip atma diye yani manipule ediliyorsunuz uzaklaşın böyle insanlardan.

Ben calisirken telefona bakmam ama rn fazla 3-4 saat, yemek molasinda bakiyorum. Vardiyalarimi bildikleri icin ailem ne zamna cevap verecegimi bilir, ona gore yazar. Bunda oyle bir sey yoksa, sadece ya onemsemiyor, ciddiye almiyor, adam yerine koymuyor. Size deger verecek insanlarla beraber olmalisiniz. Ben olsam direkt engellerdim, zaten en erken 1 hafta sonra haberi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…