- 30 Haziran 2015
- 255
- 78
- 18
- Konu Sahibi Kahvekokulukitap
-
NeCanım acaba okula mı öncelik verseniz?
Orta okula geçince tekrar barışırsınız..
Ne orta okulu ya 24 yaşındymCanım acaba okula mı öncelik verseniz?
çocuk geyik yapıyor sen sinirden çatlıyorsun filanİyi akşamlar kızlar. Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yatay geçişle bunun okula geçecekti bir dönem. Neyse bu geçiş yaparken soru falan sormuş nasıl bir yer kızları güzel mi diye. Ben sordum bu akşam sen ne cevap vermiştin o sorunca dedim bilmiyorum güzel demişimdir heralde dedi. Ne demek bilmiyorum dedim. Bu seferde o buraya gelsin diye demişimdir dedi ne demek istediğini anlamadım zaten
Diğer bir mevzu da burada konu açmıştım eski hoşlandığı kızla ilgili. Ben çıktığım çocuğun adını verince o da hoşlandığı kızı söyledi diye açmıştık konu. Ben ne kadar hoşlandın dedim niye sordum onu da bilmiyorum. O da bilmiyorum dedi söyle dedim 1 ay diye salladım dedi . ne kadar salaksın ya dedim sallıyorsan madem beş dakika de on dakika de 1 saat de ya da 1 gün de dedim sonra haklısın falan dedi. Dua et Allahtan bir yıl dememişim dedi güldü. Mallık yapıp da bir yıl dememişim dedi bir yıl hoşlansan zaten aldatmış olursun dedim. Ağlıyorum sinirden. Bir sürü şey dedim ama sinirim geçmiyor
Canım acaba okula mı öncelik verseniz?
Ya ben kaldıramıyorum şakayı kaç defa söyleyeceğim bunu ona anlamıyorumçocuk geyik yapıyor sen sinirden çatlıyorsun filan
ne dengeli bir ilişki
Dalga geçilecek ne var bunda? İlla kocam beni aldattı diye konu mu açmalıyım?Dalga geçmeyip sorununu ciddiye alayım diyorum ama olmuyor :))
Kötü bir ilişki. Dertler boş. Derinlik sıfır.
Evet espri düzeylermiz farkloiyi akşamlar ;
İkinizin de doğru düzgün ilişkisi olmadı sanırım . Bu konuları ergen merkezlerinde de tartışıyorlar
Daha olgunlaşmamışsınız . ''Salak'' kelimesinden belli .
Yada espiri düzeyiniz aynı değil öyle diyeyim . Allah kankalarınıza sabır versin
Şaka olacak ne var?Aynisi kaynimda da olmustuSaka misiniz?
Allah başka dert vermesin mahiyetinde bir konu dahaİyi akşamlar kızlar. Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yatay geçişle bunun okula geçecekti bir dönem. Neyse bu geçiş yaparken soru falan sormuş nasıl bir yer kızları güzel mi diye. Ben sordum bu akşam sen ne cevap vermiştin o sorunca dedim bilmiyorum güzel demişimdir heralde dedi. Ne demek bilmiyorum dedim. Bu seferde o buraya gelsin diye demişimdir dedi ne demek istediğini anlamadım zaten
Diğer bir mevzu da burada konu açmıştım eski hoşlandığı kızla ilgili. Ben çıktığım çocuğun adını verince o da hoşlandığı kızı söyledi diye açmıştık konu. Ben ne kadar hoşlandın dedim niye sordum onu da bilmiyorum. O da bilmiyorum dedi söyle dedim 1 ay diye salladım dedi . ne kadar salaksın ya dedim sallıyorsan madem beş dakika de on dakika de 1 saat de ya da 1 gün de dedim sonra haklısın falan dedi. Dua et Allahtan bir yıl dememişim dedi güldü. Mallık yapıp da bir yıl dememişim dedi bir yıl hoşlansan zaten aldatmış olursun dedim. Ağlıyorum sinirden. Bir sürü şey dedim ama sinirim geçmiyor
Şaka olacak ne var?Aynisi kaynimda da olmustuSaka misiniz?
Salladım dediği için onu dedimİşiniz gücünüz yok mu sizin ? Cidden şaşırıyorum böyle soruları görünce.. Ne kadar hoşlandın ? 1 ay. Neden 10 dakika demedinÇok verimli bir ilişki tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?