Erkek arkadaşım mı salak ben mi abartıyorum

Kahvekokulukitap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
255
78
18
İyi akşamlar kızlar. Erkek arkadaşımın bir arkadaşı var yatay geçişle bunun okula geçecekti bir dönem. Neyse bu geçiş yaparken soru falan sormuş nasıl bir yer kızları güzel mi diye. Ben sordum bu akşam sen ne cevap vermiştin o sorunca dedim bilmiyorum güzel demişimdir heralde dedi. Ne demek bilmiyorum dedim. Bu seferde o buraya gelsin diye demişimdir dedi ne demek istediğini anlamadım zaten
Diğer bir mevzu da burada konu açmıştım eski hoşlandığı kızla ilgili. Ben çıktığım çocuğun adını verince o da hoşlandığı kızı söyledi diye açmıştık konu. Ben ne kadar hoşlandın dedim niye sordum onu da bilmiyorum. O da bilmiyorum dedi söyle dedim 1 ay diye salladım dedi . ne kadar salaksın ya dedim sallıyorsan madem beş dakika de on dakika de 1 saat de ya da 1 gün de dedim sonra haklısın falan dedi. Dua et Allahtan bir yıl dememişim dedi güldü. Mallık yapıp da bir yıl dememişim dedi bir yıl hoşlansan zaten aldatmış olursun dedim. Ağlıyorum sinirden. Bir sürü şey dedim ama sinirim geçmiyor

çocuk geyik yapıyor sen sinirden çatlıyorsun filan
ne dengeli bir ilişki

Evet espri düzeylermiz farklo

Allah başka dert vermesin mahiyetinde bir konu daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…