Erkek arkadaşım mı salak ben mi abartıyorum

Acilin ben avukatim. Arkadasa haddini bildirecegim.

Liseli ilişkisinden öteye gitmeyen ilişkisini ciddiye alıp yorum yazan insanlara küfür ediyor bir de. Son zamanlarda burası küfürbaz kadın doldu. Bildirin haddini, hakime anlatsın derdini terbiyesiz.

Ya Allah aşkına seviyeli yorum yapıyorsanız yapın, yapmıyorsanızda başka yerde egonuzu tatmin edin ya. Kızı zıvanadan çıkarıp banlatacaksınız K Kahvekokulukitap tahriklere gelme canım. Ben de geçen gün konu açtım hakaret eden edene ya sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık herkes akıllı herkes süper zeka. Utanmadan salak diyorsunuz bir de kıza.

Düzgün yorum yapan ama işine gelen şeyler söylemeyen insanlara da defol demiş küfür etmiş, saygılı yorum mu bekliyor?

Hatırladım senin konuyu siz birbirinizi iyi anlarsınız

Liseli ilişkisinden öteye gitmeyen ilişkisini ciddiye alıp yorum yazan insanlara küfür ediyor bir de. Son zamanlarda burası küfürbaz kadın doldu. Bildirin haddini, hakime anlatsın derdini terbiyesiz.
Yorum yapmayın o zaman sizin kötü yorumlarınızı okuyacak vaktim yok

24 yasinda eski sevglisinden ne kadar hoslandini mi sordun? Olcutu ne bu isin ay insan hoslanir gelir gecer. Eskilere takik insanlarin iliskide kendilerine guveni yoktur bence.

Kusura bakma ama siz buyuyun sonra tekrar denersiniz...

Yorum yapmayın o zaman sizin kötü yorumlarınızı okuyacak vaktim yok

Buraya konu açıyorsanız iyi eleştiriye de kötü eleştiriye de açık olacaksınız. Sırf iyi eleştiri bekliyorsanız çevrenizdeki kankalarınızla konuşun.

Zaten sinirim tepemde bi de burda yok orta okulda mısın yok salaksın bilmem ne. Bunlara soranda kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…