• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım ne yapmak istiyor?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
158
28
98
26
Merhabalar ben erkek arkadaşıma bugün şunu dedim kendisi tatilde bitmesini istiyorsan neden dönünce bitiriyoruz şimdi bitirmiyoruz dedim o da dönünce konuşuruz bu konuyu yüzlerce konuştuk şimdiki gibi dedi neden erteliyor bırakın hani neden dönünce bitiriyoruz şimdi bitirmiyoruz diye soran taraf benim neden erteliyor olabilir sizce?

Merhabalar ben erkek arkadaşıma bugün şunu dedim kendisi tatilde bitmesini istiyorsan neden dönünce bitiriyoruz şimdi bitirmiyoruz dedim o da dönünce konuşuruz bu konuyu yüzlerce konuştuk şimdiki gibi dedi neden erteliyor bırakın hani neden dönünce bitiriyoruz şimdi bitirmiyoruz diye soran taraf benim neden erteliyor olabilir sizce?
Ya adam size yazmıyordu neden onayını arıyorsun bitmesi için ki ? Evlilik değil ki bitti deyince biter

Şimdi burda birini bul,tanış,seks için ikna et zor zanaat.
Geldiğinde açlığını giderdikten sonra yollar ayrilacak.
O yüzden sizinle tatil bitene kadar devam,tatil bittikten sonra da artık kimi kandirirsa onunla devam.

Tatilde yan yana degiller adam uzaklarda kizimiz da yok hukmunde...yazmiyor sormuyor
Tamam işte,adam tatilden dönünce direkt olarak ayrılmayacak.
Yine iki canım cicim olacak,kızı ikna edip birkac kez birliktelik yaşayacak,sonra da denedik ama olmuyor diyerek bırakacak.
Ttilden dönmeden bıraksa,.; Geldiğinde pipisini sakinleştirmek için hazırda biri olmayacak

sizi tatil icin kullanacak sadece .neyini anlamiyorsunuz.kendinizi kullandirtmayin

Tamam işte,adam tatilden dönünce direkt olarak ayrılmayacak.
Yine iki canım cicim olacak,kızı ikna edip birkac kez birliktelik yaşayacak,sonra da denedik ama olmuyor diyerek bırakacak.
Ttilden dönmeden bıraksa,.; Geldiğinde pipisini sakinleştirmek için hazırda biri olmayacak
Oyle degersiz bi his ki birinin yedegi belkisi bazeni olmak. Kendine yakistirip da hala onun boyundurugu altinda bi de ona ayrilalim da beni daha rahat aldat demis resmen kabul etmemis. Yok senin gozune soka soka yicem haltlari diyo kiza

Oyle degersiz bi his ki birinin yedegi belkisi bazeni olmak. Kendine yakistirip da hala onun boyundurugu altinda bi de ona ayrilalim da beni daha rahat aldat demis resmen kabul etmemis. Yok senin gozune soka soka yicem haltlari diyo kiza
Yani şimdi zikretmek çok uygun düşürme emin olamadım ;
"Eşek olursan ; semer vuran çok olur" şeklinde.
O hesap işte.
2 gün sonra da hemen konu açılır.
Sevgilim ozguvenemi kırdı,değersiz hissediyorum,b.k pusur.
Adam bunu yapıyorsa bu imkanı da ona kendisi veriyor değil mi ama 🤷
Ne arayıp muhatap oluyosun,bas engeli gönder yani.

Yani şimdi zikretmek çok uygun düşürme emin olamadım ;
"Eşek olursan ; semer vuran çok olur" şeklinde.
O hesap işte.
2 gün sonra da hemen konu açılır.
Sevgilim ozguvenemi kırdı,değersiz hissediyorum,b.k pusur.
Adam bunu yapıyorsa bu imkanı da ona kendisi veriyor değil mi ama 🤷
Tabi hak eden de var ben uzulmuyorum bazilarina. Kadin paspas olmayi kabul etmis mesela ne diyelim? (Konu sahibi bazli konusmuyorum su an genel bi dusunce bu)

Siz birlikte mi tatile gittiniz yoksa o yalnız mı gitti? Eğer birlikte gittiyseniz tatili zebil olmasın sizinle güzelce tatilini yapıp öyle bitirmek istiyor. Eğer yalnız gittiyse belki sizinle yüz yüze konuşmak istediği bir şey var onun için erteliyor ama siz de kafanızda bitirdiyseniz ha şimdi bitmiş ha sonra bitmiş fark etmez, evlilik değil ki bu çekişmeli boşanma davası açılsın tarafların biri bitti dedi mi biter; bitmesini istiyorsanız siz bitti deyin bitsin.

Tabi hak eden de var ben uzulmuyorum bazilarina. Kadin paspas olmayi kabul etmis mesela ne diyelim? (Konu sahibi bazli konusmuyorum su an genel bi dusunce bu)
Aynen öyle,konu sahibi için spesifik bir şekilde yazimisyoruz zaten,genel olarak dertlesiyoruz bacım surda.
Yani adam bir kelime tatlı söz etmesin ses çıkartma,giyimine kusamina karışsın ses cikartma,dovsun dovsun ses çıkarma,kuma metres olaylarına girsin ses çıkartma.. eee sonra ; değersiz hissediyorum,gururum kırıldı.
Kocası/sevgilisi evin orta yerinde kendilerinin ağzınaza eder,aldatir ; biz kocan sevgilin kötü deyince badem gözlü olur 😀
İmkanı olmayan,kimi kimsesi olmayan,sığınacak tek bir çatısı,tutunacak tek bir dalı olmayan kadınları tenzih ediyorum pek tabi.

Aynen öyle,konu sahibi için spesifik bir şekilde yazimisyoruz zaten,genel olarak dertlesiyoruz bacım surda.
Yani adam bir kelime tatlı söz etmesin ses çıkartma,giyimine kusamina karışsın ses cikartma,dovsun dovsun ses çıkarma,kuma metres olaylarına girsin ses çıkartma.. eee sonra ; değersiz hissediyorum,gururum kırıldı.
Kocası/sevgilisi evin orta yerinde kendilerinin ağzınaza eder,aldatir ; biz kocan sevgilin kötü deyince badem gözlü olur 😀
İmkanı olmayan,kimi kimsesi olmayan,sığınacak tek bir çatısı,tutunacak tek bir dalı olmayan kadınları tenzih ediyorum pek tabi.
Celladina asik olma durumu iste. Fazla arabesk. Bu turden toksisiteye maruz kalan kadin sayisi o kadar cok ki, hani cozumu biliyor ama "sevildigine" inanmis, bosanmasi lazim evet ama "aslinda" cok iyidir. Yani asli iyiyse sana neden bir yalan yasatiyor seni neden o yalanin icinde uzuyor bunu hic sorguladin mi hayir. Yemez cunku. Sonunda ayrilik var.
Erkeksiz duramama sendromu da olabilir. Beni iyi kotu biri almis baskasi almaz dusuncesi. Allah akil versin

Tatilde daha fazla oyalama onu telefon başında diye geçiştirmiş seni işte. Ayrıl gitsin niye bekliyosun?

Back
X