Erkek arkadaşım ne yapmak istiyor?

Celladina asik olma durumu iste. Fazla arabesk. Bu turden toksisiteye maruz kalan kadin sayisi o kadar cok ki, hani cozumu biliyor ama "sevildigine" inanmis, bosanmasi lazim evet ama "aslinda" cok iyidir. Yani asli iyiyse sana neden bir yalan yasatiyor seni neden o yalanin icinde uzuyor bunu hic sorguladin mi hayir. Yemez cunku. Sonunda ayrilik var.
Erkeksiz duramama sendromu da olabilir. Beni iyi kotu biri almis baskasi almaz dusuncesi. Allah akil versin
İçimde bi zehir var o zehri boşaltamıyorum haklıyım sonuna kadar biliyorum ve ona ben haklıyım durumunu yaşatmak istemiyorum

Hani kalbinize ok saplanmış hissederseniz ya en kötüsü hayatımda kimseye güvenmediğim kadar ona güvenmem
Hata payi birakmalisin kendine. Bu kiside bir hataya dusmussun yanilmissin demek ki olabilir. Insansin. Boyle dusun. Aldandiysan da bosver, yogun yasamis cok guzel aldanmissin sevmissin demek ki gercekten, tecrubedir bunlarin hepsi.

İşyerindekilerle konuşuyorum dedi
Ee? 1 mesaj da sana yazamıyor mu, kaç saniye ya bi mesaj, insan sevdiğiyle iletişimde olmak istemez mi? Hiçbir açıklaması yok yaptığı şeyin, sakın manipüle olma, kendini de kandırma.
Hâlâ amacı ne olabilir diyorsun, ne duymak istiyorsun, ne olursa olsun senin def etmen gerekirdi.

Ee? 1 mesaj da sana yazamıyor mu, kaç saniye ya bi mesaj, insan sevdiğiyle iletişimde olmak istemez mi? Hiçbir açıklaması yok yaptığı şeyin, sakın manipüle olma, kendini de kandırma.
Hâlâ amacı ne olabilir diyorsun, ne duymak istiyorsun, ne olursa olsun senin def etmen gerekirdi.
Ben senin hayatında olmamın bir anlamı yok dedim o da dönünce konuşuruz dedi ayrılmak istiyorsak niye bekliyorsun şimdi bitirelim dönünce konuşalım dedi

Ben senin hayatında olmamın bir anlamı yok dedim o da dönünce konuşuruz dedi ayrılmak istiyorsak niye bekliyorsun şimdi bitirelim dönünce konuşalım dedi
Ben dedim, o dedi, sonra ben bir daha dedim, o da gelince dedi. 3 çocuğunuzun babası kocanızmış gibi ne bu kopamamak, acaba mı demek? Adamın gelip size bitti demesini mi bekliyorsunuz? Yurt dışında her köşede hatta toplu taşımada bile ücretsiz internet var. Aramak istemediği için aramıyor, mesaj göndermek istemediği için göndermiyor. Siz beklemeye ve kendinizi kandırmaya devam edin.

Ya sen istiyorsunki o tatilde baskalariyla yagsin kalksin onemli degil gelince beni ikna etsin iliskiye devam edelim. Boyle dusunmuyorsan ayrilalim diye sormanin baska bir aciklamasi olamaz

Back
X