çok haklısınız bu erkek milletini biz tepemize çıkarıyoruz.Bugüne kadar verdiğim tavizler yüzünden bu kadar rahat sanırım.Beni çantada keklik sanıyor.Offffff.O kadar önemse,değer ver neticeye bakar mısınız?Sanırım beni gerçek manada önemsemiyor değer vermiyor
bir de kalkmış evlenmek istiyor benimle.Bu erkeklerin hepsine benzin döküp bir kibritle yok etmek lazım.

1) Gerçekten seven adam evlenmek ister...
Gerçekten seven adam hassas olduğunuz konuya duyarsız kalmaz, buna kafa yormanızı, üzülmenizi istemez.
Eşittir: Adam ciddiye almıyor dolaylı olarak "sevmiyor" sizi...
2) O kızlardan vazgeçmeyerek onlara ne kadar değer verdiğini ispatlıyor. ("Çocuklaşma, olay çıkarma" diyerek sesinizi kesiyor. )
Eşittir: Sizin ucuz, basit gördüğünüz hanımlara erkek arkadaşınız sizi "azarlayacak" kadar değer biçmiş.
Bu da eşittir: Sizinle evlenmek istediğinden o kadar emin olmayın... Etrafınıza dikkatli bakarsanız birlikte olup da "Evlenmeyeceğiz" diyen çift neredeyse hiç yoktur. Hele erkekler kız arkadaşları mızmızlık yapsa, bir şeylerden şikayet etse, onlara istediği şekilde davranmasa yahut yakınlaşmasına izin vermese hemen "evlilik" lafına sığınır. Dikkat edin, "evlilik kurumu" değil evlilik lafı, hani şu lafla yürütülen peynir gemisinin "dümeni"... Siz evliymiş, kocanızmış gibi onun cefasını çekerken o ileride ya bu sızlanmalarınıza dayanamayarak kapıyı gösterecek size yahut da siz "yeter artık!" diyeceksiniz. (Hangisi daha mantıklı? )
Kısacası siz ağzından evlilk lafı çıktı diye kendi kendinize evcilik oynarken (neredeyse çamaşırlarını yıkayacak, doğmamış çocuğuna bakacaksınız adamın, boşvermişsiniz kendi değerinizi, benliğinizi) o başkalarıyla "doktorculuk" oynuyor, iğrenç. Bilmem anlatabildim mi? :92: