erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor ?

sakın kabul etmw böle bişiyyyyiiiii bugün eklerr yarın konuşmaya başlarrrr benden tavsiyeeeee sana asla böle bişiyi kabul etme israrla silmiosaaa bence deee eğer yeni bi ilişki ise yolun başında ikennn ayrıllllll yoksa sora daha çok üzülürsnnn

silmesini söyledim bana çocuklaşma dedi ona göre her şey normal :25:

"Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum" diyerek anlama potansiyelinize hakaret etmeseniz?

Bir başkası böyle bir durumla karşılaşsa "Nasıl tepki vereyim?" diye düşünür... Siz o evreyi de geçip yüzgöz olmuşsunuz. "Önemseme" onları demiş... Bir de sadece taze ergenlerde işe yarayan "Önemli olan sensin, senin yanındayım" lafı... Bu tip adamlar ileride tek gecelik ilişkiler yaşayıp "Önemli olan sensin, nikahım sende" diyorlar... Sizin bir sonraki aşamanız da bu olur zaten...

Erkeklerin işi kolay... Ne yapsalar sineye çeken kızlar var... Bunun onda birini kız yapsa kıza kapıyı gösterirler... İyi de ederler, bu kadar taviz değerlendirilir tabii, uyanık olunacak... Hala da kızlar şikayet ediyor, "Erkekler neden böyle?" diye... Neden acaba... :44:

çok haklısınız bu erkek milletini biz tepemize çıkarıyoruz.Bugüne kadar verdiğim tavizler yüzünden bu kadar rahat sanırım.Beni çantada keklik sanıyor.Offffff.O kadar önemse,değer ver neticeye bakar mısınız?Sanırım beni gerçek manada önemsemiyor değer vermiyor bir de kalkmış evlenmek istiyor benimle.Bu erkeklerin hepsine benzin döküp bir kibritle yok etmek lazım. :50::50:

çok haklısınız bu erkek milletini biz tepemize çıkarıyoruz.Bugüne kadar verdiğim tavizler yüzünden bu kadar rahat sanırım.Beni çantada keklik sanıyor.Offffff.O kadar önemse,değer ver neticeye bakar mısınız?Sanırım beni gerçek manada önemsemiyor değer vermiyor bir de kalkmış evlenmek istiyor benimle.Bu erkeklerin hepsine benzin döküp bir kibritle yok etmek lazım. :50::50:

Benzin döküp yakmak yerine ayrılmak daha mı zor acaba?:15:
Ahh yalan dünyada,yalan dünyada,yalandan yüzüme gülen dünyada...:24:

ben de erkekleri ekleyeceğimi söyledim aynen şöyle söyledi:”Sen bayansın öyle bir şey yaparsan roller değişir hiç iyi şeyler olmaz.“ :20:

haha cok komikmis sevgilin!:27:
canım ya msnde açıl saçıl demiyomus sana laflarına bak adamın!!:47:
elin kızlarına mı bakıyomus ah ne kadar düsünceliymis:53:
ya elin kızları icin seni kırıyor bırak daha üzülmeden afedersin b.kunda bogulsun:35:
sende kadan huzurlu olur en azından:97:

valla canım. işde erkekler boş kalmamak için yapıyorlar. aslında onlara vermen gereken cevap. senin hayatında arkadaşda dostta ben olmalıyım onlar varsa be yokum demen ve onu silmen. bu adamlar evelndikten sonra eski alışkanlıklarını devam ettirriler eğlenmeye devam ederler. sonra bir sürü gayri meşru ilişki... hepsine kılıf hazır... iyi ayakkabı insanı değilmiş... kısaca adam gibi biri değilmiş.

1) Gerçekten seven adam evlenmek ister...

Gerçekten seven adam hassas olduğunuz konuya duyarsız kalmaz, buna kafa yormanızı, üzülmenizi istemez.

Eşittir: Adam ciddiye almıyor dolaylı olarak "sevmiyor" sizi...

2) O kızlardan vazgeçmeyerek onlara ne kadar değer verdiğini ispatlıyor. ("Çocuklaşma, olay çıkarma" diyerek sesinizi kesiyor. )

Eşittir: Sizin ucuz, basit gördüğünüz hanımlara erkek arkadaşınız sizi "azarlayacak" kadar değer biçmiş.

Bu da eşittir: Sizinle evlenmek istediğinden o kadar emin olmayın... Etrafınıza dikkatli bakarsanız birlikte olup da "Evlenmeyeceğiz" diyen çift neredeyse hiç yoktur. Hele erkekler kız arkadaşları mızmızlık yapsa, bir şeylerden şikayet etse, onlara istediği şekilde davranmasa yahut yakınlaşmasına izin vermese hemen "evlilik" lafına sığınır. Dikkat edin, "evlilik kurumu" değil evlilik lafı, hani şu lafla yürütülen peynir gemisinin "dümeni"... Siz evliymiş, kocanızmış gibi onun cefasını çekerken o ileride ya bu sızlanmalarınıza dayanamayarak kapıyı gösterecek size yahut da siz "yeter artık!" diyeceksiniz. (Hangisi daha mantıklı? )

Kısacası siz ağzından evlilk lafı çıktı diye kendi kendinize evcilik oynarken (neredeyse çamaşırlarını yıkayacak, doğmamış çocuğuna bakacaksınız adamın, boşvermişsiniz kendi değerinizi, benliğinizi) o başkalarıyla "doktorculuk" oynuyor, iğrenç. Bilmem anlatabildim mi? :92:

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.

Lütfen, konu başlıklarımızı içeriği yansıtacak şekilde seçelim. İçerik hakkında bilgi vermeyen başlıklar değiştirilmektedir.

Konu sahibi iyi misin?
Ya çok saf çabuk güvenen biri olmalısın ya da tecrübesiz :45:
Bu adam kusura bakma da tam bir hanzo :23:
Facebook undaki kızları silmeyi düşüneceğine adamı hayatından silmeyi düşünsen ya? :97:
Düpedüz boynuz yiyorsun :89:

ay salla ya çağ dışı mı kalmış ne o erkek
sende aldanma sözlerinee

sana tek söyleyeceğim ayrıl bas tekmeyi kıçına uğraşma zaten 3 aylıkmış ilişki(!)adamın niyeti belli,bencilin teki fazla şımartmada kendini nimetten saymasın.:19:

ayrıldım arkadaşlar hepinize çook tşk ederim fikirleriniz ve beni yalnız bırakmadığınız için
:26:

Sakın sakın sakın barışmaya kalkışma. Şu tür erkeklerin nesli tükensin artık. Kız bulamayasıcalar!!

bende madem oyle benden cekınecek bıseyın yok o zaman facebook sıfrenı ver de hemde telefondayken ve kendısı o anda bılgısayara ulasamadıgını dusundugun bır zamanda....sıfresı sende oldugu mudcetce en azından kendıne face bır adres alana kadar durumu kontrol altına almıs olursun..yadaaa sıfresını alır almaz kontrol edıpp zaten bır halt yıyosaa kararını verirsin!'

tatlım bu tipler birkaç kişiyi idare eden tipler
ayrıldıgın iyi olmuş

Back
X