Erkek arkadaşım niye böyle

Lady18

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
126
36
298
İstanbul
Nerdeyse 3 yıLLık bir arkadaşLığım var.Üniversite'de tanıştık.Benim bu sene son senem,o 2 sene önce mezun oLdu.Ocak'ta askerLiğini bitirdi.Martta işe başLadı.Şu anki işini benim zorLayıcı isteğim üzerine seçti.Ve işinden nefret ediyor.Sanki her geçen gün daha çok değişiyor,bana az vakit ayırıyor,iLgiLenmiyor..Günde sadece 15-20 dk.konuşabiLiyoruz..Bu da bana yetmiyor..Yorgunum diyor.Son 4 gecedir şiddetLi tartışmaLar yaşadık.LaubaLi konuşmaLar,bağırmaLar,küfür etmeLer faLan..Hiç böyLe biri değiLdi..AyrıLaLım dedim,ayrıLmıyor.Ama iLgiLenmiyor da pek benimLe =(( Napıcağımı şaşırdım kızLar yoL gösterin Lütfeenn =(((

senin durumunu okuyunca sirketten bir arkadasim geldi aklima senin gibi bir erkek arkadasi vardi 4 sene univ. beraber kaldilar ettiler falan okul bitti kiz iste askerligini falan bekledi ise girmesini falan cocuk girince ise bir haller oldu kizdan soguda falan filan derken birakti kizi..kizda beyaz esya almanin planlarini yapiyordu yaza evleniris diye..birde ben seni hak etmiyorum gibi klise sozcukler iste..neyse bir zaman sonra tabi gorusemedik kizla ama kizda uzatmadi cocugun pesinede dusmedi sen bilirsin dedi yani istemiyorsan zorla sevdirecek degilim kendimi sana diye..neyse kizi sonraki erkek arkadasi ile gordum gayet mutlu idi evlilige giden bir iliskileri vardi..yani arizayi erkek cikariyorsa hep cikaracak demektir omur boyu uzatmayacaksin..seviyorsan bir sans verirsin baktin olmuyor.. keyfi bilir..

Cok fazla uzerine dusme ayriliktan felan bahsetme.
Akisina birak, kacan kovalanir, ilgilenmiyormu, sende ilgini azalt.
Seviyorsa zaten o arama ihtiyacini duyar merak etme.

Niye bu erkekLere işe girince bi haLLer oLuyor anLayamıyorum!Herşey kısmet ben hayaL kurmuyorum fakat 3 yıLLık da emek var ortada + 1 seneLik de bir arkadaşLık süreci..Akışına bırakayım diyorum onu da yapamıyorum,teLde sitem ediyorum "yok bana çağrı,mesaj atmıyorsun" diye..O da yoğunum diyor,açıkLıyor da ben tatmin oLmuyorum =(( BeLki de bende sorun var..

erkekler maalesef böyle şikayet etsen bile yine deişen bişe olmycak aksine daha beter suç sendeymiş gibi davranırlar üzrine düşme çünkü üzerine düştükçe işler daha beter duruma gelio...

baktın aramıo ilgilenmio mu 1-2 kez durumu dile getir yine bi deişiklik olmazsa sende ilgisiz kal bakalım tepkisi ne olacak

canım bencede bir iki defa dile getir baktın devm ediyo kısasa kısas sende kes bi süre ilgini

KızLar şimdi konuştum ve diLe getirdim.Hatta "Sana dürüst oLayım mı?" deyip,KK'de yazdığım mesajı ve sizLerin verdiği cevapLarı okudum ona..

İLgisizLiğinin nedenini sordum.İşinde çok büyük sorumLuLuk aLtında oLduğunu ve bunun onda baskı oLuşturduğunu söyLedi.Yani sadece işinden ve işinin yoğunLuğundan doLayı iLgisiz davranıyormuş.İLgisizLiğinin de gayet farkında ama biLerek yapmıyormuş..

Çok teşekkür ederim kızLaaarrr iyi ki varsınız canLarım benim öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…