Erkek arkadaşım seçim yapmak zorunda bırakıyor yoksa bahane mi yapıyor ?

zorlu_sewdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
23
2
86
İstanbul
Uzun süreli bir ilişkimiz var bugüne kadar beni kaybetmekten hep korkardı.

Bize sürekli gelen komşumuz var erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor çünkü ırkçılık yapıyor.

Bugün garip bir olay yaşadık.Biraz içkiliydi ve beni aradı.

Kaba saba sözler söyledi size gelmelerini istemiyorum dedi içkili diye alttan almaya çalıştım daha fazla söylenmeye devam etti bu sorunu çözmezsen seninle konuşmayacağım dedi bnde ayrılmak için bahane yaptığını söyledim alttan almadım yani onları seçiyosun dedi.
Seçim yapacak durum yok dedim ama değişmedi fikri ayrılmadık ama soğuk kapattık teli.

Seven insan böyle yapar mı?

Irkçılık derken ? Gelen misafir Bolivyalı mı ? Arap mı ? yada Rus mu ?

Seven insan böyle yapar. Buna kıskançlık diyoruz. Alkollü olması daha iyi çünkü cesaret edememiş karşına çıkıp konuşmaya ayıkken rahatsız ve onu rahatlatan şey sen değil alkolsün. Onu rahatlatmalısın bu konuda.

Bence eğer onu seviyorsan git yanına durumu anlat. Kıskanıyor belli ki. İnsan sevdiğini kıskanarmış. Ona biraz ilgi göstermelisin. Onu sevdiğini göster düzelicektir.

Son düzenleme:
belli ki kıskanmış seni.
zaten uzun süredir berabermişsiniz
senin kendisini seçeceğini düşündüğü için bir seçim yap demiş olmalı
ayrılmak için bahane olduğunu sanmıyorum.

alkollü olduğu için bu şekilde konuşmuştur.. ama tabi görüşmenide istemiyor belli..
ayılmasını bekle.. sonra konuştuğunuzda herşey yoluna girer umarım..

Bende arkadaşlar gibi ayrılmak istediği için söylediğini düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı daha ciddi biriyle kıyaslama yapardı. Mesela anne-baba gibi vazgeçemeyeceğin birini seçmeni isterdi. Senin onu seçeceğinden emin olmalı. Bir de tek sebep ırkçılık mı? Mantıklıca bi konuşmayı deneyin bence o da sebepleri anlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…