• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım tarafından dolandirildim:(

Golgecicegi85

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
67
21
18
40
Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:(

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:
İnşallah tuıtar yüksek değildir

Cok kötü bir durum.neyse birdaha böyle birsey yapmazsin sana ders olur .erkek arkadaşa para verilir mi kocan değil birsey degil...kac para verdin peki miktari cok mu ona gore birsey düşünelim

Kusura bakma ama agir konusacagim.
'Odemiyorum ne yapacaksin' diyen bir adam birden boyle degismemistir degil mi?
Paranin geri gelmeyecegini biliyordunuz aslinda. Ama belki de kendinizi iyi, fedakar bir kadin olarak gostermek ve bu dogrultuda deger gormek istediniz. Yazik kadinlarimiza.
Alin iste hanzonun degeri boyle oluyor.
Bir daha kimseye guvenmezsiniz olur biter.

Sakayla demistir diye dusundum yoksa erkek arkadasinin senden borc para alip odemiycem demesi edepsizligin daniskasi olurdu

Miktar büyük değil binlira ama kendime okadar kiziyorumki okadar ağır geliyor ki psikolojim berbat savcılığa versem ıspatla rim ama dava açtığım zaman ailemin haberi olur bunu istemiyorum

Biraz daha detay vermelisin. Sevgilim sandığım adam borç aldı vermedi diye özet geçmişsin. Ne kadar zamandır berabersiniz mesela? Ödemeyecegim dediği diyalog nasıl oldu, sen ne dedin o ne dedi vs. .

Sevgiliniz 2 gün sonra ödeyeceğini söyledi ya sizde hemen 2 gün sonra mı istediniz parayı? eşer öyleyse belki o yüzden bozulmuştur. hemen paranın derdine mi düştü? bana güvenmiyor mu? diye düşünmüş olabilir. Lafı bana güvenmek zorundasın güvenmezsen ne yapacaksına getirmek istemiştir. Tabi böyle de olmamış olabilir bu bir varsayım :D

Erkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz:KK43:
Madem dava açmak istemiyorsun sen de açma ama açacağını söyle. Dekontun ya da elindeki belgelerin, eğer varsa borç istediğine dair yazışmaların fotoğraflarını çek, 'erkek arkadaşın'a yolla ve şikayette bulunacağını söyle.

Back
X