Erkek Arkadaşım Tatile Gitti

Eee ne olmuş gece dışarı çıkacaksa?
Tatile gitsem bende arkadaşım falan olursa giderim eğlenmeye.
Erkek arkadaşım tatile gitse o da eğlenmeye çıkabilir.
Her gece dışarı çıkan koluna birini takıp dönmüyor ki, şüphelenecek bir şey yok bunda.
Söz verdi demişsiniz de. İnsana tutamayacağı sözleri vermek zorunda bırakmamalısınız.
Tatile gitmiş eğlenecek, kendin diyorsun normalde gece hayatı yok diye.
Ki gece hayatı hele ki tatil beldelerinde 12den sonra başlar.
O televizyonlarda gördüğümüz köpük partileri, striptizciler falan da adım başı yok zaten ki öyle bir yere her insan gitmez.
Boşuna dert etme. Kendi geceni de sevgilinin gecesine de mahvetme.

Ben aldatmasından bahsetmiyorum farkındaysanız... Benim hassas olduğum bu konuyu başından beri biliyordu ve o zaman söz vereceğine önceden bu tarz şeyleri benimle paylaşsaydı, ona göre bir çözüm düşünseydik. Ama bu şekilde bir anlaşmaya vardık. 12'den sonra başlaması beni ilgilendirmiyor, hesaba katıp ona göre konuşacaktı benle baştan o zaman. Beni kırabileceği kadar da önemli olmadığını düşünüyorum eğlencesinin.Ayrıca ona eğlenme diyen de yok zaten. Ama ilişkinin yürümesi için de iki kişi de birbirine karşı fedakarlık yapmak zorunda. Yok öyle hem karnım doysun, hem pastam dursun.

Arkadaşları ısrar etmiş olabilir, gruptan ayrılmak istemiyor olabilir vs. İllaki kötü birşey olacak değil.

Beni sorarsan cingar çıkarırım valla :23:

Bilmiyorum canım 10 aylık bir ilişkim var ama insan yıllar geçse bile tanıyamayabiliyor karşındakini... Belki ben de yeni yeni tanıyorumdur...

az bir süre de değilmiş canım:31: evet canım çünkü insanlar değişiyor ,değişmekte..bazen bunu ancak böyle durumlarda anlıyoruz :31: şu an nasıl aranız canım..halen ısrarlı mı geç saatlere kadar kalmakta..

az bir süre de değilmiş canım:31: evet canım çünkü insanlar değişiyor ,değişmekte..bazen bunu ancak böyle durumlarda anlıyoruz :31: şu an nasıl aranız canım..halen ısrarlı mı geç saatlere kadar kalmakta..

Mesaj felan attı canım en son cevap vermedim kalbini kırmayayım diye, çünkü sinirliydim. İçimden de gelmiyor açıkçası...

Mesaj felan attı canım en son cevap vermedim kalbini kırmayayım diye, çünkü sinirliydim. İçimden de gelmiyor açıkçası...

o da anlasın ki mesajla falan düzelmiyor sorun..işin kötü yanı söz verip tutmadığından dolayı bir daha inanmazsınız(bunu düşünmeli..en azından şunun için: söz verdim tutmalıyım yoksa bir daha nasıl inandırabilirim diye) içinden gelmiyorsa atma zaten..kesin senin ciddi olduğunu anlayıp geçte olsa sözünü tutacak(en azındna ben öyle umuyorum:17:)

o da anlasın ki mesajla falan düzelmiyor sorun..işin kötü yanı söz verip tutmadığından dolayı bir daha inanmazsınız(bunu düşünmeli..en azından şunun için: söz verdim tutmalıyım yoksa bir daha nasıl inandırabilirim diye) içinden gelmiyorsa atma zaten..kesin senin ciddi olduğunu anlayıp geçte olsa sözünü tutacak(en azındna ben öyle umuyorum:17:)

Tutar sanırım ama benim için bir şey ifade etmemesinden korkuyorum belli bir zaman sonra...

Bende sevgilimi kuşadasına göndermiştim, tabi binbir zorlukla (halası ayarlamıştı kadını daha hiç görmeden uyuz olmuştum) :66: gece çıkmamıştı zaten turla gitmişti belli bir saatten sonra isteselerde çıkamıyorlardı ve açıkcası gerçekten güveniyorum sevgilime o yüzden rahattım biraz ama dediğin gibi insanın içi içini de yiyor yani :44: Klasik gelecek canım ama gerçekten seviyorsa yapmaz hiç birşey merak etme sen.. :34:

Bende sevgilimi kuşadasına göndermiştim, tabi binbir zorlukla (halası ayarlamıştı kadını daha hiç görmeden uyuz olmuştum) :66: gece çıkmamıştı zaten turla gitmişti belli bir saatten sonra isteselerde çıkamıyorlardı ve açıkcası gerçekten güveniyorum sevgilime o yüzden rahattım biraz ama dediğin gibi insanın içi içini de yiyor yani :44: Klasik gelecek canım ama gerçekten seviyorsa yapmaz hiç birşey merak etme sen.. :34:

Canım olay bir şey yapıp yapmaması değil ki...

Sonuna kadar hak veriyorum size, çok haklısınız..İlişkiler karşılıklı saygıyla ilerler..
Ve eğer gece belli bir saatten sonra dışarıya çıkmak sizi kırıyorsa
o da bu konuda hassas davranmak zorunda..Nasıl ki sizde onun için belli hassaslıklar gösteriyorsanız..

AMA ben olsam asla tatildeyken trip yapmazdım..Mutlaka aramı iyi tutardım, mesajlarına cvp yazardım..
Döndükten sonra usulca konuşur, ''sırf tatilini bozmamak için sustum ama hep üzüldüm,kırıldım. '' dersiniz.

Böylece hem sizi daha iyi anlayacaktır hemde uzaktayken mutsuz erkek modunda olmaz..

Mutsuz erkek modu çok tehlikeli oluyor..

Lütfen dedklerimi dikkate alın..

İlişkinizin şimdiki zamanı önemli evet ama geleceğe dönük yatırımlar her zaman daha iyidir..

Bu şekilde davranırsanız, sevdiğiniz bir daha ki durumlarda çok daha hassas davranır..

Sonuna kadar hak veriyorum size, çok haklısınız..İlişkiler karşılıklı saygıyla ilerler..
Ve eğer gece belli bir saatten sonra dışarıya çıkmak sizi kırıyorsa
o da bu konuda hassas davranmak zorunda..Nasıl ki sizde onun için belli hassaslıklar gösteriyorsanız..

AMA ben olsam asla tatildeyken trip yapmazdım..Mutlaka aramı iyi tutardım, mesajlarına cvp yazardım..
Döndükten sonra usulca konuşur, ''sırf tatilini bozmamak için sustum ama hep üzüldüm,kırıldım. '' dersiniz.

Böylece hem sizi daha iyi anlayacaktır hemde uzaktayken mutsuz erkek modunda olmaz..

Mutsuz erkek modu çok tehlikeli oluyor..

Lütfen dedklerimi dikkate alın..

İlişkinizin şimdiki zamanı önemli evet ama geleceğe dönük yatırımlar her zaman daha iyidir..

Bu şekilde davranırsanız, sevdiğiniz bir daha ki durumlarda çok daha hassas davranır..

Söylediklerinizi dikkate alıcam... Yarın sakin kafa ile düşünücem tekrar. Ben daha önce bu şekilde konuşmadığımızı hatırlattığımda ve benim hassam olduğum tek konu bu dediğim de bana söylediği şey şu oldu 'benim de hassas olduğum bir konu vardı, o da devamlı her boş anımızda görüşmek istememdi ama sen de bunu yapamadım' Söyler misiniz bana bu ikisi aynı şey mi... Bu savunması resmen yapıpta sıvamak gibi bir şey.

Söylediklerinizi dikkate alıcam... Yarın sakin kafa ile düşünücem tekrar. Ben daha önce bu şekilde konuşmadığımızı hatırlattığımda ve benim hassam olduğum tek konu bu dediğim de bana söylediği şey şu oldu 'benim de hassas olduğum bir konu vardı, o da devamlı her boş anımızda görüşmek istememdi ama sen de bunu yapamadım' Söyler misiniz bana bu ikisi aynı şey mi... Bu savunması resmen yapıpta sıvamak gibi bir şey.

Aman.. Dikkat edin lütfen, sevgiliniz tehlikeli bir söz söylemiş.. Aranızı iyi tutun, tekrar yineliyorum..

Hem kontrol sizde olur, hem dönünce ona yaşattıklarınız onda bir kopmaya neden olmaz (çünkü insan kafasını dinlemek için bir yere gidiyorsa, biri bunu bozuyorsa, döndüğünde çok kızgın ve kırgın dönüyor) hem size saygısı daha çok artar tatilini bozmamak için susmanızdan.
Hemde bir dahakine daha dikkatli olur.

Aman.. Dikkat edin lütfen, sevgiliniz tehlikeli bir söz söylemiş.. Aranızı iyi tutun, tekrar yineliyorum..

Hem kontrol sizde olur, hem dönünce ona yaşattıklarınız onda bir kopmaya neden olmaz (çünkü insan kafasını dinlemek için bir yere gidiyorsa, biri bunu bozuyorsa, döndüğünde çok kızgın ve kırgın dönüyor) hem size saygısı daha çok artar tatilini bozmamak için susmanızdan.
Hemde bir dahakine daha dikkatli olur.

Haklısınız...Öte yandan eğer onu bu gibi bir sebepten dolayı kaybedeceksem, o da beni kaybetmeyi göze alıyorsa buyursun, geç kalmasın. Ama tatili bitene kadar göz yumacağım sanırım. Ve normal davranmaya devam edeceğim.

valla olumsuz seyler yazmak ıstemezdım ama ,erkek mılletıne ne yazık ki güven olmaz .sevıyorsa ve sadıksa yapmaz sozlerınede ınanmıyorum .erkek mılletı ya bu .onlar ıcın bu capkınlıklar kucuk bır kacamak gıbı oluyor .cesmenın gece kulüpleri de malum yani .hangı erkek strıptız sovunu ızlemeyıp gozlerını kapar ,ya da ızleyıp de etkılenmez .erkek mılletı hepsı aynı ne yazık kı .valla kuskularında haklısın cnm ,ben sevgılıme surdan suraya bırlıkte havuza gıderken bıle ,sureklı o'nu ızlıyorum mıllete bakıyor mu dıye ?sureklı o'na baktın suna baktın dıye tartısıyoruz .bır de bensız tatıle gıdıcek .:52:kıyamet alametlerı gıbı bırsey olurdu heralde :1:

birsen arkadasımızın yazdıklarına da katılıyorum .sevgılıne tatılde sakın trıp yapma.zaten adam hurılerın ıcın de valla ellerınle atmıs olursun o hurılerın kucagına mazallah :18:

Valla benim dusuncelerim farkli bu konuda... Sonucta evli veya nisanli degilsiniz bekar bir adamin hayatina her ne kadar beraberde olsaniz bir yere kadar karisabilirsiniz. Sonucta adam hala bekar su durumda bir ciddiyetiniz yoksa zaten sirf ortada bir iliski var diye ben karismazdim kendimede karistirtmazdim. Bilmiyorum bu benim dusuncem. Zaten erkeklerde farkinda boyle seylerin eger ilerde evlenme nisanlanma durumunuzda yoksa veya sozu gecmiyorsa hatta neden bu kiz surekli disari ciktigimda laf ediyor nasilsa ciddi degilim ayrilayim olsun bitsin tavrida gosterebilir.

benim erkek arkadasim da tatile gitmek istiyodu ama surat astim tavir yaptim falan, zaten ayarlayamadi gitmedi; ama ben dedim diye gitmedigini sanmiyorum, ayarlayamadi diye gitmedi. her neyse diyecegim o ki ben de senin hissettiklerini yasadim. bi de benim su mantigim var: 'beni gergin hissettirecek biri hayatimda olmasin daha iyi'. o tatile gittiginde ben surekli gergin olucam.

bi gun bi arkadasiyla telefonda konusuyo, 'oraya gelebilirim 2-3 gunlugune eylulde' dedi. trip attim ben de biraz, ama kizdigini hissettim. yine de ayni sey bugun de olsa bugun de yaparim. inceldigi yerden de kopsun... beni kaybetmeyi goze aliyosa niye cikalim ki daha fazla zaten

Bence bi ilişkide karşılıklı böyle kısıtlamalar çok kötü.. Siz izin vermediğiniz için dışarı çıkmasa arkadaş grubu içinde kendini kötü hissedicek, canı sıkılacak vs.. Bu da ilişkinize yansıyacak.. Zaten her zaman çıkan biri değil demişsiniz nolur ki yılda bi kere çıksa eğlense? Çok uçuk bi bara gitmediği sürece striptizci çıplak kız falan yok ki.. Birsürü güzel kaliteli mekan var eğlenilecek ve evet müzikler bile 12den sonra yükselir genelde..
Ne biliyim ben aynı şeyin bana yapılmasını istemezdim. Bu konuda takıntınız olduğunu bildiği halde tamam gece çıkmıcam veya 12de döncem gibi bi yalan da söylememiş ki dürüst insandan zarar gelmez bence :61: İçinizi rahatlatmaya bakın.. Baktınız olmuyo o döndükten sonra konuşursunuz ki bence gerek yok zaten pek dışarı çıkan biri değil demişsiniz..

Back
X