Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurtdışı dediğiniz için abd,ingiltere falan sandım.
bulgaristan ile eğitim farkımız pek yok ki?
neden gidiyor oraya çok spesifik bir branşı falan mı var ?
bulgaristan bence yakın,orobüsle gidilebilen bir ülke daha ne olsun..
gerçek aşksa,merak etme asla bitmez.
sevgilin daha iyi bir geleceğiniz olsun diye gitmek istiyor. o da istemez ayrı düşmenizi ama. sanırım sen görüşememekten değil de onu kaparlar diye endişeleniyorsun :) ah be canım oradakiler de kadın buradakiler de. sen hiç türkiyede rahat kadın görmedin galibayapacak olan her yerde yapar. sevgiline güven gerisi önemli değil.
Büyütülecek bişey yok ki ortada :)
Sonuç da ikinizin geleceği için bunu yapıyor.
En yakın arkadaşımında erkek arkadaşı almanyaya gitti onlar için o gayet normal karşıladı.
Bende gideceğim seneye , erkek arkadaşımda istemiyor ama eğitim sonuçta .
Üzme kendinni hiiç .
hiç büyütmeseniz bence..yapacak adam burdada yapardı.bos yere kafanızı takıyorsunuz..zaman nasıl gececek farkına bile varmazsınız..sen kendını yerıne koy..sana gitme deseydı ?
gitmedim ki benİspanyaya gidicektim staj fırsatım olmuştu ona sormadım bile gitmemi istemeyeceğini bildiğim için gitmedim.ama o böyle birşey yapmıyor bile ne fedakarlıklar yaptım onun için ah ahh
![]()
ben de tam eşimle tanıştığım zamanlar Almanya'ya gidiyordum, en az 1 seneliğine, ama daha yeniydik birbirimizi tanımamız gerekiyordu, her şeyi iptal ettim, ailemi karşı gelme cesaretini gösterdim
kariyerimi etkiledi mi? evet
zaman geçti, aynı şekilde onun da İngiltere'ye gitmesi gerekiyordu işi nedeniyle. gitmesini istemedim ve gitmedi. ikimiz de anlaştık ve evlendikten sonra birlikte gideceğiz dedik, hem benim kariyerim için Almanya'ya hem de onun işi için İngiltere'ye. yedi ay sonra gidiyoruz. bu anlaşma bu kadar zor olmamalı, yorgunu yokuşa sürmemeli. mesafe etkiler mi evet etkiler, hem de öyle böyle değil. telefon denilen net denilen saçma sanal iletişimlerle bir ilişki sağlıklı yürümez.
bir örnek daha benim sınıfımdan ve bir üst sınıfımızdan iki arkadaşımın 3-4 senelik bir ilişkileri vardı. erkek olan üniyi bitirdi yüksek lisans için Almanya'ya gidecekti. ama bekledi, kız arkadaşının da bitirmesini bekledi, o ara bulduğu işte çalıştı. ve kız da mezun olunca birlikte gittiler.
sizin durumlarınızı ilişkinizi bilmiyorum ama bir orta yol bulunabilir. öyle ben özgürüm diyip alıp sırt çantanı hadi eyvallah demek olmaz. herkesin bir kariyeri geleceği var. ama bir orta yol da muhakkak vardır. ya gitmesin seni beklesin ya da hemen gitmesi gerekiyorsa sen de oralarda kendini geliştirecek bir şeyler bul ve git. ne bileyim okuyorsan erasmusla git, ama yok biz o kadar her şeyi birlikte yapacak kadar değiliz diyorsan sen burda kendi kariyerini o da gider orda kendi kariyerini geliştirir.