Erkek arkadaşım ve ailem

mavikelebek123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
305
4
296
Diğer
bır erkek arkadasım var (ilk erkek arkadasım) aramızda 1saatlık mesafe var.aileme henuz soyleyemedım onu yanı erkek arkadasım var dıyememedım aileme.
o gelıyordu benın yanıma hep.(ben onun ıcın bulundugum sehre geldım okumak ıcın)bu hafta sonu o gelemedıgı ıcın benım onun yanına gıtmemı ıstıyor ama ben korkuyorum ya yolda fılan bırsey olursa dıye.(olmaz demeyın ben sansızım butun aksılıkler benı bulur)
aılem duyarda guvenlerını sarsarımdıye ama bır yandada erkek arkadasım sevdıgım kısı yanına cagırıyor gelemedıgı ıcın ne yapmalıyım sızce gıtmelımıyım yanına.?
bana bır fıkır verın lutfen

Son düzenleme:
ya ne tepki verirler bilmiyorum.bırde aillemın yanında degılım.telefonda da soylenmez kı budurum.

gitmemelisin

1 hafta görüşmemekten bir şey çıkmaz. ailen öğrenirse sonrası için kötü olur.

opuyorumnanaktan

evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor :'(

Bence gitmemelisin. Ama yok illa gidiceğim dersene, gizli yapmaman iyi olur. Tabi ailenin sınırlarınıda sen iyi bilirsin, bu konuda ne kadar anlayış gösterirler. Pekte anlayış gösterilebilecek bir durum değil. Sonuçta hayatımda böyle biri var dediğinde, anlayışlı davranabilirler belki ama yanına gidiyorum dediğinde pekte anlayış gösterilemeyebilir. Bana göre normal olanda budur.

evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor :'(

bu yüzden tartışma çıkarıyorsa çıkarsın. ailen mi önemli sevgilim dediğin elin oğlu mu şakkıdı

Bunun güvenle alakası yok ki, madem oda sana güveniyor , seni ailen karşısında böyle zor durumda bırakmamalı. Gençlik bu, herkes sevdiğiyle görüşsün ister ama bence herşeyin sınırı var. Bu konuda tartışılacak brşey yok bence, gidemeyebilirsin, çok istiyorsa o gelebilir.

Tesekkurler fıkırlerınız ıcın.Gelebilcek durumda olsa o gelırdı ama bu hafta gelebılcek durumda degıl neyse artık baska sefer o gelır buraya

bence gitmemelisin zaten gizli gizli yaptıgın bıseyden mutluluk duyucagını dusunmuyorum ıcınde bı kuruntuyla (bısey olurmu olcak mı)...
erkek arkadasına ailenin bunu duyarsa cok uzulucegını anlat anlayısla karsılaması gerekırr...
ayrıca sonradan pısman olucagın seyler sakın yapma BENCE.....(bunuda bu forumda anladım daha ıyı)

canım ailen öğrenirse sadece senin açından değil onun açısından da kötü olabilir ki sevgilin ikinizi düşünüyosa sana öyle bana güvenmiyosun falan demesin
bence gitmemelisin hiçbir şey olmaz olmaz olucağı gelir o günü bulur allah korusun 1 hafta görüşüceksiniz diye tüm hayatınızı riske atmayın

ben sanssızım zaten ondan korkuyorum olmaz olmaz gelır benı bulur yolda kaza yapar bozulur fılan arac
(ki kacdefa yolda bındıgım otobus bozuldu tren bozuldu :s )benı gelır bulur o sanszılık.
o bırsey olmaz dıyor ama ıste ben korkuyorum sonucata dıger tarafta aılem.o yuzden gelemıycegımı soylemeye calısıyorum ona.bana sans dıleyınde bır sorun cıkarmasın anlayıs gostersın( şu ana kadar hep anlayıs gosterdı bana bırazcık tartssakta anlayıs gosterdı ısrar etmedı restte cekmedı bu konuda ıns buseferde rest fılan cekmez)

ben olsam gitmezdim ne olur ne olmaz Allah korusun..eger gideceginizi ailenize derseniz o zaman ayri ama bu sekilde gitmeyin..alti üstü bir hafta tamamen uzakta olanlar ne yapsin ben gibi

yok artık bır hafta degıl ben nezaman oraya gıdersem o ondan sonra gelcekmıs buraya rest cektı bana sen gelene kadar buraya ben gelmıyorum oraya dedı

yok artık bır hafta degıl ben nezaman oraya gıdersem o ondan sonra gelcekmıs buraya rest cektı bana sen gelene kadar buraya ben gelmıyorum oraya dedı.ne yapayım mı gıdeyım mı?ailem benden 700 km uzakta

boyle rest cekilirse inadina bildigimi okurum.icin rahat degilse oraya gidince de olmayacaktir.zaten elinden geleni yapip ona yakin yere gitmissin..
o zamanlar bana bunu deseler takmazdim,inanmazdim.simdi ben diyorum:))en iyi erkek icin bile degmiyo.fedakarliklar gorev gibi uzerine yapisiyor.erkek arkadasinin baski yapmasi degil,sana saygi duymasi gerekli diye dusunuyorum.senin bilecegin is gidip,gitmemek ama bi bahane bul gitme..aileni one surme yani.

gelmemenın tek nedenı var ortaya sundugun tum bahanelerın tek sebebı olabılır oda benden ayrılmak istiyorsundur dıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…