- Konu Sahibi mavikelebek123
-
bır erkek arkadasım var (ilk erkek arkadasım) aramızda 1saatlık mesafe var.aileme henuz soyleyemedım onu yanı erkek arkadasım var dıyememedım aileme.
o gelıyordu benın yanıma hep.(ben onun ıcın bulundugum sehre geldım okumak ıcın)bu hafta sonu o gelemedıgı ıcın benım onun yanına gıtmemı ıstıyor ama ben korkuyorum ya yolda fılan bırsey olursa dıye.(olmaz demeyın ben sansızım butun aksılıkler benı bulur)
aılem duyarda guvenlerını sarsarımdıye ama bır yandada erkek arkadasım sevdıgım kısı yanına cagırıyor gelemedıgı ıcın ne yapmalıyım sızce gıtmelımıyım yanına.?
bana bır fıkır verın lutfen
evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor:'(
evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor:'(
boyle rest cekilirse inadina bildigimi okurum.icin rahat degilse oraya gidince de olmayacaktir.zaten elinden geleni yapip ona yakin yere gitmissin..
o zamanlar bana bunu deseler takmazdim,inanmazdim.simdi ben diyorum:))en iyi erkek icin bile degmiyo.fedakarliklar gorev gibi uzerine yapisiyor.erkek arkadasinin baski yapmasi degil,sana saygi duymasi gerekli diye dusunuyorum.senin bilecegin is gidip,gitmemek ama bi bahane bul gitme..aileni one surme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?