- Konu Sahibi mavikelebek123
-
gelmemenın tek nedenı var ortaya sundugun tum bahanelerın tek sebebı olabılır oda benden ayrılmak istiyorsundur dıyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
erkek ark.en iyi sen tanirsin,bilirsin.bana duygu somurusu yapiyormus gibi geldi.boyle olumsuz konusup,senin tersini ispatlamani bekliyor..sende dersin,eger oyle bi niyetim olsa bunu ima ederek degil,acikca dile getirirdim..
Benim şimdiki eşim o zaman ki sevgilimle ilişkim başladığı zaman önce anneme anlattım..Çünki üniversitedeydik o zamanlar..Bilmesi gerektiğini düşündüm..İçi rahat olsun diye..O da tabiki babama anlatmış..O zamanlar ciddi birşey yoktu tabi..Üniversite bittikten sonra o gelirdi arada ben giderdim..Bazende üniversite okuduğumuz şehirde buluşurduk..Tüm bunlardan ailemin haberi vardı..Sonsuz güvendiler bana..Bende güvenlerini boşa çıkaracak birşey yapmadım..
Anlatmanda fayda var derim ben..Eğer anlayışla karşılamazlar diyorsan ya gizli saklı götüreceksin o da nereye kadar illa ki çıkar bir şekilde o zaman da güvenlerini kaybedersin ya da o gelicek sürekli yanına ki gelmesi lazım son bir ihtimal da bu ilişkinin bitmesi yönünde(Benim bi arkadaşım tee afyondan vana gidiyordu sevgilisi için ailesinden habersiz ki çok tehlikeli geliyor bana))
(Benim bi arkadaşım tee afyondan vana gidiyordu sevgilisi için ailesinden habersiz ki çok tehlikeli geliyor bana))
1 saatlık yol da aıleme nasıl derım bunu
sehır ıcındede bır yerden bır yere gıtmesı 1 saat otobusle
Şansın açık olsun..Bir kız arkadaşına gittiğini söylesen şimdilik..Onada kızarlar mı? Bizde yapardık ünideyken..Yakın şehirlerde evi olan kız arkadaşlarımıza giderdik haftasonları..Eğlencesinee:) Söylerdik ailelerimize..Sorun çıkmazdı
ya yokkı burdada kız arkadasımolsa sımdıye derdım
ben alısverıs merkezıne gezmeye gıttıgımı soyluycemoda 45 dk otobusle .
inşallah kazasız belasız gıderım .zaten sabahları annemle konustugun saatte bır aksılık olmazsa orda olucam.
ya benım ıcın dua ettın ne olur bır sorun cıkmadan kazasız belasız gıdıp geleyım
evet ailem ogrenırse kotu olur tum guvenlerını sarsarım.erkek arkadsımla ılışkımızde sorun cıkardırlar sonra.
ama bu konu aramızdakı tek tartısma konusu gelmıyorsun bana guvenmıyorsun dıyor:'(
ses tonu duygu somurusu yapmıyordu malesef.
dedim ona nıyetım olsa acıkca soylerım dıye.
zaten yarın bır aksılık olmadan bırsey olmadan sag saglım gıder gelırım ıns.bana sans dıleyın lutfen
bır erkek arkadasım var (ilk erkek arkadasım) aramızda 1saatlık mesafe var.aileme henuz soyleyemedım onu yanı erkek arkadasım var dıyememedım aileme.
o gelıyordu benın yanıma hep.(ben onun ıcın bulundugum sehre geldım okumak ıcın)bu hafta sonu o gelemedıgı ıcın benım onun yanına gıtmemı ıstıyor ama ben korkuyorum ya yolda fılan bırsey olursa dıye.(olmaz demeyın ben sansızım butun aksılıkler benı bulur)
aılem duyarda guvenlerını sarsarımdıye ama bır yandada erkek arkadasım sevdıgım kısı yanına cagırıyor gelemedıgı ıcın ne yapmalıyım sızce gıtmelımıyım yanına.?
bana bır fıkır verın lutfen
Bugün bu kararsızlığınıza mimar olan kişi umulur ki yanınına gittiğinizde yahut ilerde başka kararasızlıklar yaşatıp başka yanlış kararlar aldırmasın size... Ne de olsa "hoşgörü kapısını" aralamış, "aralanan kapılar ardına kadar" açılır bilirsiniz...O zaman bizim dileklerimiz yetmeyebilir... İç huzuruyla almadığınız kararlar şans dilekleriyle oldurulacak işler değildir, bunu hatırınızdan çıkarmayın... sengözlerimebaksanab Bir hayır varsa bu işte hayırlı olsun yolculuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?